Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
klug написав:Ніби розумна людина, а таке пишете. Замість того, щоб гроші в банку впускати і не випускати, пропонуєте випускати і не впускати. Стежка, як така, вигідна, бо хоч вона і дорога, але дозволяє не мати і не розвивати власну мережу ТСО, але дати клієнтам можливість зручно заводити гроші з найбільшої банки у країні. Але банці цікаво, щоб ці гроші далі на неї працювали: пішли на депо, погашення кредитки, оплати і т.д. А транзит, де банка оплачує увесь пікнічок і нічого не отримує у відповідь, банці геть не цікавий. Коли свині рознюхують такі варіанти, то утворюється відчутний протяг і більшість банок його швидко ліквідує. З високою ймовірністю за рахунок того, що доступ клієнтів до неї обмежений банка досі трималася. Тепер, коли вона відкрилася світу, вони вирішили прикрити кватирку, щоб торнадо не знесло цю хатку. Маєте подякувати банці, що стільки років Вас не чіпали.
P.S. очевидно, що це просто диванна теорія і я взагалі не клієнт банки, бо вона була мені недоступною, та усі ці роки лише спостерігав і облизувався, але мав надію ним стати з допомогою нео.
Про "умного человека" это вы зря - пишите прямо без обиняков - Дурак - от вас не обидно . Касаемо тсо - имхо большинство банков обходится без сетей и как-то живут. Опять таки декларировался же путь на безнал (тут на днях даже приводили). А тсо это по любе нал. А вот р2р и сэп на которые поднимаются тарифы как раз безнал. А транзит? Ну не знаю - лично чистый транзит у меня тут стал несколько месяцев назад. До этого остатки были и весьма неплохие. И знаю дочка моя держала тут постоянно несколько десятков тысяч просто на карте. Знаю еще людей которые тут имели постоянные остатки. А теперь все вывели подтноль. Имхо снижая ставки на остаток они как раз и запустили вал чисто транзита. Причем для банков сейчас я уверен что ставка и в 10% имхо вполне подьемная. Понятно что рефинанс можно взять несколько дешевле, но разбрасываться устойчивыми пассивами, к которым как раз относятся остатки на текущих счетах имхо весьма не дальновидно. Кстати вощвращаясь к тропинке - заметил что у мну ее использование за последние 3 месяца по сути свелось практически к нулю. Контрагенты стали все больше попадаться грамотные, а не приватозависимые. Плюс на крайний случай есть Пумба. В общем лично для меня потеря Коня будет незаметной
Flamingo написав:Про "умного человека" это вы зря - пишите прямо без обиняков - Дурак
От Ви там щось додумуєте, а я такого не писав.
Flamingo написав:от вас не обидно .
Дуже тонко, я оцінив. Але дивно, що Ви далі продовжуєте дискусію після цього
Flamingo написав:Касаемо тсо - имхо большинство банков обходится без сетей и как-то живут.
Хіба це життя? Просто жевріють. У тієї більшості і зробити з грошима потім нічого не можна без відділення і квитанції, зробленої на матричному принтері. А тут динамічний банчик, що хоче розвиватися, але не має змогу відкрити відділення у кожному спальному районі.
Flamingo написав:Опять таки декларировался же путь на безнал (тут на днях даже приводили). А тсо это по любе нал. А вот р2р и сэп на которые поднимаются тарифы как раз безнал.
НБУ декларує і піднімає тарифи, банки декларують і піднімають тарифи - усе згідно з лінією партії.
Flamingo написав:А транзит? Ну не знаю - лично чистый транзит у меня тут стал несколько месяцев назад. До этого остатки были и весьма неплохие. И знаю дочка моя держала тут постоянно несколько десятков тысяч просто на карте. Знаю еще людей которые тут имели постоянные остатки. А теперь все вывели подтноль. Имхо снижая ставки на остаток они как раз и запустили вал чисто транзита.
От Ви обговорюєте особистий досвід і екстраполюєте його на усю банку, а загальної картини ні Ви, ні я не бачимо, а банка бачить. Коли один невеличкий, але тоді ще щедрий банчик, раптово і незаконно ввів коміс на р2р я теж думав, що вони самогубці і розганяють клієнтів. Але коли товстосвини почали описувати об'єми операцій, які через нього проганялися, то вони перевершили найсміліші мої очікування і позиція банки перестала виглядати такою вже дивною.
Flamingo написав:Причем для банков сейчас я уверен что ставка и в 10% имхо вполне подьемная. Понятно что рефинанс можно взять несколько дешевле, но разбрасываться устойчивыми пассивами, к которым как раз относятся остатки на текущих счетах имхо весьма не дальновидно.
Банки у все горло кричать, що не знають, куди дівати те, що їм і так нанесли. Вони просто не знають, як вести бізнес, коли кептивність обмежили 25%.
Flamingo написав:Контрагенты стали все больше попадаться грамотные, а не приватозависимые. Плюс на крайний случай есть Пумба.
Не хотів писати про ЛУМУМБу. Вони або самогубці, або там звелися дуже ефективні менеджери, що гоняться за короткостроковими КРІ. У будь-якому випадку, не думаю, що ЛУМУМБа довго так протягне.
Flamingo написав:Это все конечно хорошо, но чтобы не дошел СЭП отправленный из Лушего в два часа дня - имхо это слишком...
В продолжение темы - спустя час после общения с поддержкой от Коня получил сообщение в Нео "оплата отменена". То есть это как? Банк отправлял платеж отправлял, но потом решил вернуть все взад. И это СЭП. Получается по Коню уже не только в выходные "залипают" СЭПы но можно и в рабочий день остаться ни с чем. "Ось така фигня малята" (с) дiд Панас. А если бы я кредит по сроку гасил? В общем спросил по поводу сорри бонуса - ответили что сегодня уже как бы поздно, а завтра ответсвенный человек после 9 со мной свяжется. Ну ну...
Flamingo написав:Это все конечно хорошо, но чтобы не дошел СЭП отправленный из Лушего в два часа дня - имхо это слишком...
В продолжение темы - спустя час после общения с поддержкой от Коня получил сообщение в Нео "оплата отменена". То есть это как? Банк отправлял платеж отправлял, но потом решил вернуть все взад. И это СЭП. Получается по Коню уже не только в выходные "залипают" СЭПы но можно и в рабочий день остаться ни с чем. "Ось така фигня малята" (с) дiд Панас. А если бы я кредит по сроку гасил? В общем спросил по поводу сорри бонуса - ответили что сегодня уже как бы поздно, а завтра ответсвенный человек после 9 со мной свяжется. Ну ну...
Банк вас идентифицировал по нику, решил, что в случае чего, вы всем расскажете на форуме, и свини сами разбегутся, банку ничего и делать не придется. А пересични хлопот банку не доставляют. Это спецоперация такая
Понятно, надоел транзит, поставили заград. Бывает. Не они первые, не они последние. Но как и чем они собираются привлекать физиков в свой только-рождённый нео ? Необходимостью бегать по банкоматам с торбами денег ? И как они могут хотя бы удержать (не привлечь) фопов ? У фопов то суммы побольше, чем у пересичных физиков. А значит - и торбы нужны покрупнее
Ну вот, а мы гадали, в чем дело. Оказывается, банальный дефицит ликвидности.