|
|
Согласен,засланные казачки практикуются[/quote] Ні ми не козачки, і якщо в когось є сумніви на рахунок надійності даного банку візьміть та розмістіть маленький депозит (1 000,00 грн.) на один місяць, а потім коли ви його заберете напишіть свою думку про обслуговування в данному банку.
[ Согласен,засланные казачки практикуются[/quote]
Ваша позиція не пільки помилкова вона ще й провокаційна Ви немаєте можливості встановити факт викладення мною неправдивої чи замовно інформації З іншого боку я можу доказати правоту своїх слів. Щоб не опускатись в суперечці до вуличного рівня (по типу сам дурак) пропоную Вам парі. Розміром наприклад в 1000 дол. США. На початку березня у мене закінчується строк чергового депозиту і я маю намір отримати кошти з чергового депозиту з банку. На яке запрошую Вас. А тепер або прийміть запропоноване мною парі (зваємоприйнятні деталі можна узгодити додатково), або майте гідність вибачитись. . На яке запрошую Вас.
А тепер або прийміть запропоноване мною парі (зваємоприйнятні деталі можна узгодити додатково), або майте гідність вибачитись. .[/quote] Та не прийме він твою пропозицію, та гідності в нього не має.
прислали письмо вчера,поднимают проценты по моему депо,вполне нормальный банк.
не надоело заниматься аутотренингом? ведь банк на грани.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||