|
Хрещатик Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Пон 18 січ, 2010 22:13
LCKY 77 написав:AlexJ написав:serg69m написав: похвастаю: в мене є річний депо під 36%...
Betis_ck написав:В мене є річний депо за акцією "12 кроків довіри" під 32% у гривні...
По-хорошему завидую вам - успели подсуетиться... А у меня депо (проценты капают и заканчивается в октябре т.г.) в этом банке под 41% в гривне, но есть одно "но"... 
я рад за вас! как это вы умудрились?!? поделитесь если не секрет и если такой вариант возможен  точно также как и 36 % мне не совсем понятен и 32 % . можно даж в личку
В кінці березня-на початку квітня була акція тільки на переоформлення депо, що закінчуються і наче тільки на суму переоформленного депо. Пропонувалася базова ставка на Оберіг і Скарбничку на 20%, а далі: якщо депо на 1 міс. - + 1%, на 3 міс. - +3%, на 6міс - +6%, на 9міс. - 9%, на 12міс. - 12%. Плюс був можливий варіант з капіталізацією відсотків. При чому реальна ставка стала 32%, а капіталізація дає ефективну ставку близько 37%. Поповнення Скарбнички можливо за діючими на момент поповнення ставками... Тобто під 32% вже не поповниш
До речі, я оформлював на відділенні в останній день акції і був першим, хто скористався цією пропозицією...
serg69m - а вашого випадку я в тарифах не памятаю...
-
Betis_ck
-
-
- Подякував: 1109 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 18 січ, 2010 22:19
Sanchos_1985 написав:А мені подобається їхній депозит "Від Різдва до Різдва", хоч термін 15 місяців, однак існує можливість дострокового розірвання через кожних 5 місяців без втрати відсотків. Погано що акція закінчується 20.01.2010 р. і я невстигну переоформитись на нього.
Причому наскільки я зрозумів та наскільки мені пояснили на відділенні, після поповнення(навіть у передостанній день пятого місяця) на всю суму буде нараховуватися з 6-го і 11-місяця дати заключення договіра будуть нараховуватися 25 і 26,5% відповідно...
Тому раджу завтра в останній день акції вкинути мін. суму, а добавите як будете переоформлюватися 
-
Betis_ck
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 18 січ, 2010 22:38
AlexJ
 спасибо за ответ! "41%"... теперь мне, конечно же, все понятно... тапки остаются на месте!  и я вообще "за мир во всем мире!"
-
serg69m
-
-
- Подякував: 18 раз.
- Подякували: 12 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 січ, 2010 00:48
serg69m написав:AlexJ  спасибо за ответ! "41%"... теперь мне, конечно же, все понятно... тапки остаются на месте!  и я вообще "за мир во всем мире!"
Рад, что улыбнуло  . Это и преследовалось, ибо для хорошего настроения в настоящее время весьма маловато поводов... Betis_ck написав:Sanchos_1985 написав:А мені подобається їхній депозит "Від Різдва до Різдва", хоч термін 15 місяців, однак існує можливість дострокового розірвання через кожних 5 місяців без втрати відсотків. Погано що акція закінчується 20.01.2010 р. і я невстигну переоформитись на нього.
Причому наскільки я зрозумів та наскільки мені пояснили на відділенні, після поповнення(навіть у передостанній день пятого місяця) на всю суму буде нараховуватися з 6-го і 11-місяця дати заключення договіра будуть нараховуватися 25 і 26,5% відповідно... Тому раджу завтра в останній день акції вкинути мін. суму, а добавите як будете переоформлюватися 
Никого ни за что не агитирую, но следует, видимо, учитывать, что Хрещатик должен вернуть 100 млн. грн. 17 мая этого года, взятые пять лет назад с кредитной ставкой в 20%. А тут еще и выборы с непредсказуемыми последствиями. Вот сижу и раздумываю над депозитом "Від Різдва до Різдва"...
Кстати, а пополнять после 5 месяцев можно и как будет рассчитан процент?
-
AlexJ
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 19 січ, 2010 09:49
AlexJ
Поповнення дозволено тільки протягом перших 5 місяців, за виключенням останнього дня 5-го місяця...
-
Betis_ck
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 січ, 2010 12:50
To REDиска
Насколько я помню все банки берут допоплату, если их сетью пользуются клиенты других банков. Должени быть какой-то смысл предоставления пользования своими банкоматами клиентам других банков. У меня была карточка Приватбанка, а на работе стоял банкомат Правекса. Ходить по улице в поисках приватовского было влом. Вот и снимал зарплату и просматривал баланс на ближайшем банкомате. Плата за съем была была 5 грн.,а вот за баланс по-моему дешевле. Я тоже сначала думал, что снимает деньги Приват. А как оказалось - Правекс. Кстати некоторые банки, насколько мне известно могут брать еще большую плату за пользование своей сетью. Нужно уточнять. 
-
debitor
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 19 січ, 2010 13:03
Betis_ck написав:LCKY 77 написав:Betis_ck написав:LCKY 77Не кажіть дурниць... 
Если отвечаете - цитируйте, так проще будет. Если даёте ответ - аргументируйте, потому что я это могу сделать. Если просто хотите писаниной заниматься - тогда не пишите вообще.
Відповідь була надана на фразу щодо "частого наловлювання вірусів". По-перше, випадок був поодинокий, по-друге, вважаю що проблема задвоєння технічно стала можливою ймовірніше за все через проблеми звязку з процесінговим центром. Ну і по-третє, якщо я вас образив, то приношу свої вибачення.
не має за що ))
був випадок просто у мого екс-колеги, котрий зняв з банкомату більше ніж було на рахунку, виникли потім спірні питання у нього із банком стосовно цього ))), тобто проблеми виникають у банку час від часу. да і в інших також були питання. можливо і процесінг, можливо і ще дещо, а факт залишається фактом, в універсал банку також виникали проблеми, тобто проблема цілісна!
-
LCKY 77
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 19 січ, 2010 13:06
debitor написав:To REDиска Насколько я помню все банки берут допоплату, если их сетью пользуются клиенты других банков. 
Не, например я брал зп по карте себа в укрпроме рядом с работой, оба в укркарте были.
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 січ, 2010 13:08
Со вкладами там нуна быть унимательно. Например «Від Різдва до Різдва» мона пополнять первые 5 месяцев, и % на допсумму будут 23 все оставшиеся месяцы, а не 23/25/26.5
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 січ, 2010 13:17
Если в других банках у меня были проблемы, то в плане выплаты депозитов Крещатик порадовал. Выплатили сразу и без всяких оговорок. Даже сами позвонили, предупредили за несколько дней до окончания действия договора.
-
Zontova
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|
Відповісти на тему