|
Хрещатик Банк - БАНКРОТ |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
Додано: Вів 19 січ, 2010 13:22
chipmunk написав:Со вкладами там нуна быть унимательно. Например «Від Різдва до Різдва» мона пополнять первые 5 месяцев, и % на допсумму будут 23 все оставшиеся месяцы, а не 23/25/26.5
Этот депозит НЕ оформлял. Не уверен, что я прав, но хочу поставить под сомнение правильность утверждения chipmunk
Вы представляете себе схему – на ЧАСТЬ депозита начисляется один процент, а на другую часть – другой процент. Я слабо это представляю.
Если на форуме есть сотрудники этого банка или те, кто оформлял «Від Різдва до Різдва» – уточните, пожалуйста (ТОЛЬКО НЕ ДОГАДКИ, А ПРОЦИТИРУЙТЕ ДОГОВОР)!
-
zhestokiy_kachok
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 9 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 січ, 2010 13:45
Мне объяснял именно сотрудник банка когда я этот щет оформлял 
-
chipmunk
-
-
- Подякував: 572 раз.
- Подякували: 590 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 січ, 2010 14:07
zhestokiy_kachok написав:chipmunk написав:Со вкладами там нуна быть унимательно. Например «Від Різдва до Різдва» мона пополнять первые 5 месяцев, и % на допсумму будут 23 все оставшиеся месяцы, а не 23/25/26.5
Этот депозит НЕ оформлял. Не уверен, что я прав, но хочу поставить под сомнение правильность утверждения chipmunkВы представляете себе схему – на ЧАСТЬ депозита начисляется один процент, а на другую часть – другой процент. Я слабо это представляю. Если на форуме есть сотрудники этого банка или те, кто оформлял «Від Різдва до Різдва» – уточните, пожалуйста (ТОЛЬКО НЕ ДОГАДКИ, А ПРОЦИТИРУЙТЕ ДОГОВОР)!
Договір процитувати зможу не раніше вечору...
По пам'яті цитувати не буду, але там є фраза, що "Поповнення приймається під 23%", хоча перед цим іде щось на зразок того, що на вклад нараховуються відсотки згідно шкали і вказана шкала. Вклад з можливістю поповнення, поповнення у перші 5 місяців.... Я питав операціоніста під час оформлення чи будуть на поповнення нараховуватися відсотки весь час 23 чи по шкалі... Отримав відповідь - по шкалі, продовжив сумніватися - подзвонили в ЦО(сказали, що зам. начальнику управління, назвали прізвище яке я вже благополучно забув) і там сказали - по шкалі...
А працівник, що оформлював мені депо вже не працює, тобто в разі чого навіть і усні претензії висувати немає кому.... Як надумаю поповнювати, то буду уточнювати більш предметно... Можливо навіть лист напишу де попрошу роз'яснень...
Якщо шановному панству таки цікаво, то ввечері процитую умови договору... Тим паче, що депо оформлюється лише до 20.01.
-
Betis_ck
-
-
- Подякував: 1109 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 січ, 2010 14:33
Что интересно - депозитный вклад в Хрещатике я и не собирался забирать, хотя нервы щекотали все эти новости по ТВ и в газетах о том, что банки перестали отдавать вклады. Много моих клиентов по фирме кто был кто есть вкладчиком Хрещатика и только один человек мне предложил забрать депозит. Но ощущение было, что не надо. Только, когда пришел срок по депозиту, мне три раза звонили и переспрашивали - буду ли я забирать деньги? И если буду, то когда - приходите, мол, мы вас чуть ли не на время запишем. А когда спросил в чем прикол, зачем такая предусмотритеьность, ответили, что очень многие путают Хрещатик с банком "Киев", который проблемный и депозиты перестал отдавать. Так что администрация Хрещатика решила по возможности информировать клиентов о том, что депозиты банк платит в срок и в полном объеме. Такой ход конечно позабавил. Младцы...
-
debitor
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 19 січ, 2010 20:22
Если на форуме есть сотрудники этого банка или те, кто оформлял «Від Різдва до Різдва» – уточните, пожалуйста (ТОЛЬКО НЕ ДОГАДКИ, А ПРОЦИТИРУЙТЕ ДОГОВОР)![/quote]
Ну ось знайшов сьогодні мінімальну суму для відкриття договору і відкрив.
Довожу вашій увазі два пункта з мого договору.
1.2.Процентна ставка на Вклад встановлюється в таких розмірах:
Термін розміщення вкладу Процентна ставка (% річних)
З першого по п’ятий місяць 23
З шостого по десятий місяць 25
З одинадцятого по п’ятнадцятий місяць 26.5
Зміна процентної ставки здійснюється в останній день п’ятого та десятого місяця терміну розміщення Вкладу. Розмір процентної ставки для кожного п’ятимісячного періоду терміну розміщення Вкладу є фіксованим.
1.4.Вклад з правом поповнення додатковими внесками протягом перших п’яти місяців терміну розміщення, за виключенням останнього дня п’ятого місяця, у який здійснюється зміна процентної ставки.
Поповнення здійснюється за процентною ставкою, визначеною Договором для перших п’яти місяців терміну розміщення Вкладу.
-
Sanchos_1985
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 19 січ, 2010 22:04
Sanchos_1985
и что? в чем вопрос?
сначала одна ставка, потом вторая, а потом третья.
-
MPS_Lug
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 19 січ, 2010 22:08
MPS_Lug, читайте последнее предложение процитированного договора 
-
chipmunk
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 січ, 2010 22:11
chipmunk
насколько я знаю пополнение разрешается только первые 5 месяцев. так мне сказали в отделении при открытии депозита. поэтому ......
-
MPS_Lug
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 19 січ, 2010 22:52
точно так.
-
chipmunk
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 19 січ, 2010 23:00
Був сьогодні знову у відділенні і ще раз запитав про % ставки на поповнення вкладу від Різдва до Різдва. І знову отримав відповідь, що % нараховуються "ступенями", включаючи суму поповнення.
На додачу економіст сказала, что і програмно в неї відображається по депо одна сума і одна відсоткова ставка... Схильний вірити, що все добре 
-
Betis_ck
-
-
- Подякував: 1109 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
|