Доброго дня. Підкажить, чому коли я натискаю на Нові повідомлення, пошук непрацює і є надпис "Вибачте, але вам заборонено користуватись пошуковою системою" ?
mann написав:Доброго дня. Підкажить, чому коли я натискаю на Нові повідомлення, пошук непрацює і є надпис "Вибачте, але вам заборонено користуватись пошуковою системою" ?
mann написав:Доброго дня. Підкажить, чому коли я натискаю на Нові повідомлення, пошук непрацює і є надпис "Вибачте, але вам заборонено користуватись пошуковою системою" ?
У всіх не працює. Технічні проблеми
Щось затягнулось це... я вже подумав, що мене забанили за щось )
А тепер про "клони"(давно хотів запитати) 1. Якщо я зареєструвався на цьому форумі з "домашнього" інтернету, а тоді ще зареєструвався з мобільного інтернету - це показує/буде рахуватись, як клон? 2. Якщо я зареєструвався на цьому форумі з "домашнього" інтернету, а моя дружина зареєструвалась зі свого телефону теж з "домашнього" інтернету - це теж рахується, як клон?(хоча - це ж ДВІ різні людини?!!!)
Ну і щоб двічі не вставати: 3. Якщо пункт 2. рахується, як НЕ клон, то зайшовши якось зі свого телефону під ніком/паролем дружини - зрахується, як поява "клону"?
Успіх написав:1. Якщо я зареєструвався на цьому форумі з "домашнього" інтернету, а тоді ще зареєструвався з мобільного інтернету - це показує/буде рахуватись, як клон?
Неважливо звідки зареєструвався, якщо вияляється що це одна людина то клон блокується. Для розуміння хто клон часто навіть не треба ІР дивитися
Успіх написав:2. Якщо я зареєструвався на цьому форумі з "домашнього" інтернету, а моя дружина зареєструвалась зі свого телефону теж з "домашнього" інтернету - це теж рахується, як клон?(хоча - це ж ДВІ різні людини?!!!)
Звісно ні, дві людини - два акаунти.
Успіх написав:3. Якщо пункт 2. рахується, як НЕ клон, то зайшовши якось зі свого телефону під ніком/паролем дружини - зрахується, як поява "клону"?
Так ви можете скомпрометувати акк дружини і тоді заблокують
Faceless написав:Неважливо звідки зареєструвався, якщо вияляється що це одна людина то клон блокується.
Як виявляється?)) Ну стиль написання схожий і що? Так бувають схожі люди у деяких речах.
Як то кажуть - "де докази?", що під різними ніками одна людина?(якщо не дивитись ай-пі)
Faceless написав:Для розуміння хто клон часто навіть не треба ІР дивитися
Типу "по логіці"?)) Ще раз кажу - все має мати докази, а не "я просто так подумав/вирішив собі..."
Faceless написав:Звісно ні, дві людини - два акаунти
Угу, угу)) Дві людини)) А там же можу я з двох телефонів сидіти!)) Знову ж таки - мають бути докази!
Faceless написав:Так ви можете скомпрометувати акк дружини і тоді заблокують
Ну от, на скільки я пам'ятаю, то з позитивчиком щось типу того і сталося
Це не суд, і експертиза тут не потрібна. Правила форуму це дозволяють. Коли модератор виявляє ознаки того, що якийсь акаунт - клон, то може його заблокувати. Якщо це було помилково, то постраждалий може написати звернення, щоб відновили
Воно то звичайно пʼятниця, публіка жре те, що треба дегустувати, але це не занадто бидляча поведінка на постійній основі у цих двох персонажів?
Один не заходить ніколи тверезий, інший чи був зґвалтований, чи просто любить обнополий секс. Але всі повідомлення у нього зводяться до мужеложства і всього що поряд з цим. Навіщо він тут взагалі? Жодного розумного повідомлення за останні роки.