ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD)
+Додати тему
Відповісти на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
orest написав:Ніхто не задумувався, чому Луценко (той що ГП) на Кіпр літав з ... Грановським
Перекладіть на людську мову, будь ласка
Сьогодні писав viewtopic.php?p=3748959#p3748959 Раджу ще почитати коментарі поїздки генерального прокурора на Кіпр і сьогоднішнього виступу президента у ВР. Я так бачу, завтра від МБ ніхто сюрпризу не чекає? П.С. Прокуратура у нас не одна і НАБУ ще є. Ну і "орли Грановського" себе вже не раз у всій красі показали...Чаус безслідно пропав... Є різниця, який "кардіолог" до того "серця" добереться.
Востаннє редагувалось orest в Вів 06 вер, 2016 21:09, всього редагувалось 2 разів.
orest написав:Ніхто не задумувався, чому Луценко (той що ГП) на Кіпр літав з ... Грановським
Генеральний прокурор України Юрій Луценко відправився з робочою поїздкою на Кіпр, в ході якої зустрівся з генеральним прокурором цієї острівної держави Костасом Клерідісом, повідомляє прес-служба ГПУ. У ході цієї зустрічі Луценко назвав "вагомим підґрунтям плідної співпраці Генеральної прокуратури України з Юридичною службою Кіпру існуючий меморандум про співпрацю між відомствами". "Учасники заходу погодили подальші напрями спільних зусиль у протидії корупції та відмиванню коштів, зокрема під час розслідування злочинів, скоєних колишніми високопосадовцями України та їх оточенням", – йдеться в повідомленні. Окремим предметом для обговорення під час зустрічі Луценка і Клерідіса стало питання взаємної підтримки у протидії транскордонній організованій злочинності. Генпрокурор України зазначив, що позбавлення правопорушників матеріальної основи їх діяльності є запорукою успіху в цій боротьбі. "Саме удар у "фінансове серце" організованої злочинності може стати вирішальним кроком у війні з нею", – сказав Луценко. Більше читайте тут: http://dt.ua/UKRAINE/lucenko-na-kipri-d ... 8033_.html
Может и окажусь неправ,но завтра на МБ ожидаю стабилизец с падением на пару копеек.
Генеральний прокурор України Юрій Луценко відправився з робочою поїздкою на Кіпр, в ході якої зустрівся з генеральним прокурором цієї острівної держави Костасом Клерідісом, повідомляє прес-служба ГПУ. У ході цієї зустрічі Луценко назвав "вагомим підґрунтям плідної співпраці Генеральної прокуратури України з Юридичною службою Кіпру існуючий меморандум про співпрацю між відомствами". "Учасники заходу погодили подальші напрями спільних зусиль у протидії корупції та відмиванню коштів, зокрема під час розслідування злочинів, скоєних колишніми високопосадовцями України та їх оточенням", – йдеться в повідомленні. Окремим предметом для обговорення під час зустрічі Луценка і Клерідіса стало питання взаємної підтримки у протидії транскордонній організованій злочинності. Генпрокурор України зазначив, що позбавлення правопорушників матеріальної основи їх діяльності є запорукою успіху в цій боротьбі. "Саме удар у "фінансове серце" організованої злочинності може стати вирішальним кроком у війні з нею", – сказав Луценко. Більше читайте тут: http://dt.ua/UKRAINE/lucenko-na-kipri-d ... 8033_.html Может и окажусь неправ,но завтра на МБ ожидаю стабилизец с падением на пару копеек.
удар в серце, це як розуміти, привіз контейнер з доларовою готівкою? щоб побороти злочинність її тре очолити?! (по моєму так класик казав)
Snoopik написав:Скупердяй Частину так, адже поповнювати можна лише на початковий розмір... ну ви в курсі))) А інше піде на більш ситні столи наприклад до італійців, пригоди яких, щоправда, у нас закінчуються так, зара і 22% вже не погано...
Snoopik написав:Скупердяй Частину так, адже поповнювати можна лише на початковий розмір... ну ви в курсі))) А інше піде на більш ситні столи наприклад до італійців, пригоди яких, щоправда, у нас закінчуються так, зара і 22% вже не погано...
Думаєе валюта буде просідати?
Думаю що назріла певна корекція, а потім невеличка стабілізація. Чого мені особисто має вистачити
Тихон написав: Может и окажусь неправ,но завтра на МБ ожидаю стабилизец с падением на пару копеек.
Как и обещал,забирайте. МБ и ЧР слились в однокурсье 26,63 / 26,70.Но пока все крайне неустойчиво и неоднозначно.Рост вроде остановили,но рынку нужно время чтобы определиться что дальше. Наиболее вероятно небольшое постепенное просаживание курса в район 26,50.А уже оттуда новый штурм 27-ми.
Тихон написав: Может и окажусь неправ,но завтра на МБ ожидаю стабилизец с падением на пару копеек.
Как и обещал,забирайте. МБ и ЧР слились в однокурсье 26,63 / 26,70.Но пока все крайне неустойчиво и неоднозначно.Рост вроде остановили,но рынку нужно время чтобы определиться что дальше. Наиболее вероятно небольшое постепенное просаживание курса в район 26,50.А уже оттуда новый штурм 27-ми.
да, я помнил вчерашнее предположение, респект.Но оно и было самым вероятным после Дня труда со всеми вытекающими.Но главное, что дальше.А дальше поддерживаю твой прогноз опять.Я бы точно так же ответил о перспективе курса.
Думаєе валюта буде просідати?
Думаю що назріла певна корекція, а потім невеличка стабілізація. Чого мені особисто має вистачити
Тебе проще, т к оперируешь уже имеющейся гривной, ну плюс немного может и сданной валютой.А я очкую продешевить слив. чтобы на грндепо залезть.Вот и счас поставил планку на 27...не дотянули.