|
ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Додано: П'ят 03 сер, 2018 22:50
Vitl написав:ЛАД - гривна очевидно, что откуда то берётся.Мне даже без разницы откуда. просто очевидно, раз её так хотят потратить. ПС спускаясь ниже, сужу по себе, мне набросали гривны по 27,50-60.Пока в раздумьях, откупать или на пиво попытаться сэкономить.Мнения разделились по поводу сроков отката.Понятно, что он будет...но когда и со скольки.Сегодня 10-15 коп добавили.Ну 28 в августе как то многовато и совсем уж резко.Поэтому мы близко к локальной вершине...
-Моцарт считает, что 28 будет еще в августе... -откат должен быть, но боюсь, что мало кто воспользуется
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3326 раз.
- Подякували: 3341 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: П'ят 03 сер, 2018 22:54
tea написав: Вкладчик1234 написав: tea написав:До 16 серпня НБУ має негласні обов"язки тримати курс,після 16-го таких обов"язків вже не буде. Відповідно,до 16-го НБУ буде поливати хоч щодня,щоб нерезиденти вигідно вийшли. А після 16-го поливати вже не будуть,будуть берегти ЗВР,тобто курс сам шукатиме рівновагу,без втручання.
Источник этой инфо?
Джерела цієї інфо немає. Це ж негласні,джентльменські домовленості,що нерезиденти мають вийти вигідно. Про це писав і я,про це в зелених буквах не один раз писав і ДС.
согласен, с Чаем, нерезиденты-это наши люди, которые заводили свои "инвестиции" через Кипрские и иные офшоры
-
prodigy
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: П'ят 03 сер, 2018 22:56
Игорь написав:Tea, если не затруднит, ссылку на зеленые буквы, где об этом писалось. У меня в голове не укладывается между кем и кем могла произойти такая договоренность. То есть, кто может пообещать, что курс будет не выше определенного значения ?
если бы вы керували курсом, смогли бы вы себе пообещать?
-
prodigy
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: П'ят 03 сер, 2018 22:57
Игорь написав:Tea, если не затруднит, ссылку на зеленые буквы, где об этом писалось.
Затруднить. Довго колупатись. ДС не писав саме за домовленість. ДС пов"язував шалені аукціони від НБУ з потребою вийти вигідно нерезидентам. Крім нерезидентів є ще репатріанти дивідендів,але їм ніхто і нічого не винен,по якому курсу куплять,по тому й виведуть. П.С.Для кого ДС строчить ввечері дві години зелені букви?Я один їх читаю "від сіх до сіх"(с)? 
Востаннє редагувалось tea в П'ят 03 сер, 2018 23:02, всього редагувалось 1 раз.
-
tea
-
- Прогнозист курсу
-
- Подякував: 711 раз.
- Подякували: 2309 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
Додано: П'ят 03 сер, 2018 23:11
Очкарик написав:В 2008г. Украина включилась в мировой кризис с огромным опозданием.
Мені ситуація в Туреччині не подобається.Ліра в цьому році вже девальвувала на 30%. Якби це не потягнуло за собою гривню...
-
tea
-
- Прогнозист курсу
-
-
-
Профіль
-
-
4
4
Додано: П'ят 03 сер, 2018 23:17
prodigy написав: Игорь написав:Tea, если не затруднит, ссылку на зеленые буквы, где об этом писалось. У меня в голове не укладывается между кем и кем могла произойти такая договоренность. То есть, кто может пообещать, что курс будет не выше определенного значения ?
если бы вы керували курсом, смогли бы вы себе пообещать?
Я Вас понял. Думаю, что не смог бы. Давайте для примера рассмотрим такую теорию из разряда фантастики. На сегодня имеем покупку в Харькове к примеру 27,4. Но все ждут отката и хотят прокатиться на волне и желательно чем она будет больше тем лучше. Допустим, что весь форум живет в Харькове и он настолько велик, что может качнуть курс в одном взятом городе. Мы кооперируемся и несем завтра зелень в обменки. Разворачиваем тренд, медленно по 5 коп в день идем на юг. Все ждут 26,4 и профита 1 грн на долларе, но у самых нервных проскакивают мысли, а я никому ничего не должен - мне и 10 коп хватит. И идут откупаться, затормаживая откат, а в итоге и разворачивая тренд на север. Потом подтягиваются тем кому хватит и 15 коп... В итоге последний - самый честный, кто хотел получить 1 грн так ее и не получает. Может быть такое с нашими нерезидентами ? То есть какая может быть гарантия, если есть множество факторов, начиная от жадности и заканчивая лебедями ? Я не сильно в этом понимаю, если просветите - буду благодарен.
-
Игорь
-
-
- Подякував: 6316 раз.
- Подякували: 1448 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
3
Додано: П'ят 03 сер, 2018 23:31
Игорь написав: Я не сильно в этом понимаю, если просветите - буду благодарен.
Хто Вас такій математиці навчив?"Всі живемо в Харкові,домовляємось і валимо долар".  Там О_О взмозі сама завалити долар. Приведу Вам простішу математику,щоб Ви зрозуміли. Нерезиденти заводять сюди гарячі гроші з метою заробити.В січні - квітні вони продають долари і розміщуються на гривневих 3-6 місячних ОВДП,в червні-серпні вони продають ОВДП,купують долари і виводять за кордон.Причому різниці немає - нерезиденти наші чи ненаші.Є негласна домовленість - якщо уряд хоче такої підтримки нерезидентів у запозиченнях,то має сприяти тому,щоб нерезиденти вигідно їх вивели.Якщо уряд цьому не сприятиме,то нерезиденти більше не зайдуть. Тепер беремо математику,щоб зрозуміти вигідний для нерезидентів курс. Наприклад,в травні нерезиденти продають долари по 26.00-26.20 і розміщують на 3 місяці під 18% річних у гривні.Тобто вони сподіваються отримати приріст у 4.5% у гривні,і бажано б і у доларі,тобто щоб курс таким і залишився. А що ми маємо?Продали вони у травні по 26.00-26.20,а тоді такий курс і був,зараз маємо курс на міжбанку 27.10.Тобто вже на різниці курсу з"їло прибуток практично у 4%.А ще ж не 15 серпня,коли їм продавати гривневі ОВДП і виводити долари.А при курсі вище 27.30 вони вже будуть у мінусі. Трохи краща ситуація у тих нерезидентів,які продавали долари у лютому по курсу 27+ і розміщувались на 6-місячних ОВДП.В них запас курса ще є.
-
tea
-
- Прогнозист курсу
-
-
-
Профіль
-
-
4
4
Додано: Суб 04 сер, 2018 00:16
tea написав:А при курсі вище 27.30 вони вже будуть у мінусі.
Я правильно понял, что 15-16 августа Вы надеетесь на межбанке увидеть не выше 27,3 ?
Востаннє редагувалось Игорь в Суб 04 сер, 2018 00:36, всього редагувалось 1 раз.
-
Игорь
-
-
- Подякував: 6316 раз.
- Подякували: 1448 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
3
Додано: Суб 04 сер, 2018 00:35
Игорь написав: tea написав: Игорь написав: А при курсі вище 27.30 вони вже будуть у мінусі.
Я правильно понял, что 15-16 августа Вы надеетесь на межбанке увидеть не выше 27,3 ?
Це курс беззбитковості для 3-місячних гривневих ОВДП від нерезидентів. Навіть не знаю,скільки потрібно злити ЗВР,щоб до 15-16 серпня не дати зрости вище 27.30.
-
tea
-
- Прогнозист курсу
-
-
-
Профіль
-
-
4
4
Додано: Суб 04 сер, 2018 01:00
tea написав: Вкладчик1234 написав: tea написав:До 16 серпня НБУ має негласні обов"язки тримати курс,після 16-го таких обов"язків вже не буде. Відповідно,до 16-го НБУ буде поливати хоч щодня,щоб нерезиденти вигідно вийшли. А після 16-го поливати вже не будуть,будуть берегти ЗВР,тобто курс сам шукатиме рівновагу,без втручання.
Источник этой инфо?
Джерела цієї інфо немає. Це ж негласні,джентльменські домовленості,що нерезиденти мають вийти вигідно. Про це писав і я,про це в зелених буквах не один раз писав і ДС.
Вы, действительно, пишете об этом регулярно, у ДС вроде такого не видел. До 16-го ещё 8 рабочих дней. Если НБУ будет лить хотя бы по 50 млн. каждый день, это 400 млн. Не жирно будет?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-