Gefest может не получиться !!! Территория днр может использоваться как плацдарм для последующих нападений - завезут народу, вооружения и опять скажут бандеровцы детей распинают.
MacAndrew написав:да, с золотом при таких раскладах сильно не наиграишься. лично для меня такое условие абсолютно неприемлемо. в золоте основной движ в американскую сессию происходит. ну его нафик по утрам потом гэпы ловить, движения бывают и по 2-3%. когда стоп не может быть отработан по графику - это п-ц а не торговля. ...
А може просто потрібно перейти на торгівлю по графіку з більш ширшим інтервалом?
MacAndrew написав:да, с золотом при таких раскладах сильно не наиграишься. лично для меня такое условие абсолютно неприемлемо. в золоте основной движ в американскую сессию происходит. ну его нафик по утрам потом гэпы ловить, движения бывают и по 2-3%. когда стоп не может быть отработан по графику - это п-ц а не торговля. ...
А може просто потрібно перейти на торгівлю по графіку з більш ширшим інтервалом?
Імхо, найбільш перспективний фьючерс!
я про себе кажу, Ви можете торгувати як вам подобається , на мій особистий погляд, найбільш перспективний ф’ючерс це гривна-доллар. Якщо його грамотно позиціювати, це може бути бомба. Для прикладу, на найс та ммвб основні валютні ф’ючерси навіть порівнювати не можна за обсягами з золотом. Цей інструмент безумовно потрібен та цікавий буде для багатьох, але основний пріоритет це завжди нац.. валюта, боргові зобов'язання та акції
MacAndrew написав:я про себе кажу, Ви можете торгувати як вам подобається , на мій особистий погляд, найбільш перспективний ф’ючерс це гривна-доллар.
Там зараз найбільша проблема -- суттєва різниця між офіційним на ринковим курсом доллара. По золоту все що ми можеме пред'вити, це: "ой, ціна дуже вже впала за день!". Але ж вона впала не тільки у нас, тобто до таких змін просто потрібно пристосуватися.
MacAndrew написав:я про себе кажу, Ви можете торгувати як вам подобається , на мій особистий погляд, найбільш перспективний ф’ючерс це гривна-доллар.
Там зараз найбільша проблема -- суттєва різниця між офіційним на ринковим курсом доллара. По золоту все що ми можеме пред'вити, це: "ой, ціна дуже вже впала за день!". Але ж вона впала не тільки у нас, тобто до таких змін просто потрібно пристосуватися.
ця проблема буде нівельована впродовж місяців, можливо року, не пізніше, за рахунок схлопування гепу між офіційним та комерційним курсами, а інструмент залишиться.
minemax написав:Там зараз найбільша проблема -- суттєва різниця між офіційним на ринковим курсом доллара. По золоту все що ми можеме пред'вити, це: "ой, ціна дуже вже впала за день!". Але ж вона впала не тільки у нас, тобто до таких змін просто потрібно пристосуватися.
Це те шо на графіку, але ж поза на золото ще залежить від курсу НБУ на долар. Так що в будь-якому разі від українських реалій не втічеш. Зіграти на падінні золота буде дуже ризиковано. але так чи інакше на наш строковий ринок я дивлюсь зі стриманим оптимізмом.
Востаннє редагувалось _Легендарный Гусь в П'ят 30 січ, 2015 09:56, всього редагувалось 3 разів.
MacAndrew написав:ця проблема буде нівельована впродовж місяців, можливо року, не пізніше, за рахунок схлопування гепу між офіційним та комерційним курсами, а інструмент залишиться.
Дійсно, якщо буде адекватний ринковий курс на експірації, тоді так, саме цей фьючерс стане одним з найбільш популярних.