Зарплата гос чиновника 955 000 грн. в месяц

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Макроекономіка України, розвиток регіонів і макроекономічні показники: індекс цін, платіжний баланс, експорт, імпорт, рівень промислового виробництва, ВВП, торговельний баланс і рівень безробіття. Політика, що межує з темою бізнесу та фінансів. Політика яка пов`язана з грошима - аспекти політики у грошовому контексті. Політекономія. Корупція. Хабарі.
Повідомлення Додано: Вів 26 січ, 2016 14:24

Зарплата гос чиновника 955 000 грн. в месяц

Голова Правління "ПАТ УкрГазВидобування" Олег Прохоренко отримує майже мільйон гривень заробітної плати у місяць.

Про це на Погоджувальній раді повідомив голова депутатської групи "Воля народу" Ярослав Москаленко і оприлюднив відповідні документи, повідомляє прес-служба депутатської групи.

Критикуючи нинішню провальну політику уряду, парламентарій оголосив інформацію, що 30 грудня минулого року очільнику УГВ Олегу Прохоренку встановлено оклад у розмірі 398 тисяч гривень. Крім цього, згідно з колективним договором, йому нараховується щомісячна премія 75%, надбавка за інтенсивність праці 50%, надбавка за роботу з секретними документами 15%. "Разом виходить 955 320 гривень/місяць", — заявив Москаленко.

Крім того, на підставі галузевої угоди, і ґрунтуючись на розмірі власного окладу, Прохоренко встановив, що директори філій УГВ отримують 65% від його нового окладу.

Така ситуація стала можлива у зв'язку з тим, що 5 грудня 2015 року Постановою КМУ підприємства паливно-енергетичного комплексу були передані у підпорядкування Міністерства економіки, яке, через свою бездіяльність, фактично дозволило правлінню НАК "Нафтогаз України" одноосібно керувати всім паливно-енергетичним комплексом.

Для порівняння політик нагадав, що у президента України посадовий оклад в 2016 році — 11 тисяч гривень, у прем’єр-міністра – 8 тисяч гривень, у міністрів – 7,5 тисячі гривень.

ЗображенняЗображення

24tv.ua
ТупУм
Аватар користувача
Критикан
 
Повідомлень: 4928
З нами з: 25.01.06
Подякував: 25 раз.
Подякували: 451 раз.
 
Профіль
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
686 106994
Переглянути останнє повідомлення
Чет 12 січ, 2017 19:14
tobias
Топ
відповідей
Топ
користувачів
реклама
Реклама