Вперед, за скарбами гетьмана!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
  #<1 ... 7677787980 ... 165>
Повідомлення Додано: Вів 11 жов, 2016 17:31

Re: Вперед, за скарбами гетьмана!

mephala написав:и если чел собирается уйти в тень - то какие тогда претензии к другим? керманычи тоже тогда в тени будут. все тогда уйдут в тень.
токо не гундите тогда что в государстве ниче не работает и нигде не хватает денег. особенно когда будете вызывать скорую или пожарку.

може це юриндично/демократично/євровірно однак абсолютно нечесно.
влада має право наліво міняти правила і активно їх юзає. при цьому як раз вона не виконує чисто свої функції(типу захисту територій), на відміну від скажімо платника податків...
тому абсолютно логічно відповісти переходом у тінь.
chipmunk

Подякував: 572 раз.
Подякували: 590 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 11 жов, 2016 19:24

chipmunk написав:
  mephala написав:и если чел собирается уйти в тень - то какие тогда претензии к другим? керманычи тоже тогда в тени будут. все тогда уйдут в тень.
токо не гундите тогда что в государстве ниче не работает и нигде не хватает денег. особенно когда будете вызывать скорую или пожарку.

влада має право наліво міняти правила і активно їх юзає. при цьому як раз вона не виконує чисто свої функції(типу захисту територій), на відміну від скажімо платника податків...

А все пАтаму что до сих пор еще действует между властью и народом негласное соглашение постсовка : вы воруете там, наверху, и не мешаете нам здесь, внизу, жить так, как мы хотим. Мы не платим вам налоги, а вы разворовываете наш бюджет.
Тихон

Подякував: 131 раз.
Подякували: 898 раз.

Профіль

3
3
Повідомлення Додано: Вів 11 жов, 2016 19:36

Все питання в тому, хто винен зробити перший крок назустріч світлому майбутнєму? Кому багато дано - з того і запит більший, то приклад зверху нехай покажуть. Тоді й всі інші пересічні підтягнуться. А якщо я з себе почну, то залишусь назавжди незаможним, хворим і сумним... А в мене ж теж лише одне життя. І я хочу покайфувати, а не покласти буйну голову на вівтар Вітчизни... Отако воно...) Якщо б в мене було б 3 життя, то нехай... А так... :P
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 жов, 2016 00:13

Козак-характерник написав:Все питання в тому, хто винен зробити перший крок назустріч світлому майбутнєму? Кому багато дано - з того і запит більший, то приклад зверху нехай покажуть. Тоді й всі інші пересічні підтягнуться.

я бачу таки не доходить.
влада в кабінетах сама по собі з’являється чи може таки її хтось обирає?
от коли той хто обирає буде трохи кумекати кого обирає а потім ще й контролювати своїх обранців то може щось й зрушить з місця.
а поки народ думає що за гречку поставивши галочку отримає владу з німбом то "нечего пенять на зеркало"
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 жов, 2016 00:18

mephala написав:
  Козак-характерник написав:Все питання в тому, хто винен зробити перший крок назустріч світлому майбутнєму? Кому багато дано - з того і запит більший, то приклад зверху нехай покажуть. Тоді й всі інші пересічні підтягнуться.

я бачу таки не доходить.
влада в кабінетах сама по собі з’являється чи може таки її хтось обирає?
от коли той хто обирає буде трохи кумекати кого обирає а потім ще й контролювати своїх обранців то може щось й зрушить з місця.
а поки народ думає що за гречку поставивши галочку отримає владу з німбом то "нечего пенять на зеркало"

Та доходить... доходить. Все правильно. Але в теорії. Життя диктує інші закони і нрави. Дон Кіхот Ламанчеський проти натовпу не попре...Виходить доля в нас така... демократична. Більшість визначає порядок денний. Все інше лірика. А просвіта народних мас - місія верхівки, або інтелігенції. Але й там все не ахті. Одні зверху, другі знизу, треті посередині. От ті що зверху і знизу і є більшістю. Подібне породжує подібне і розчавлює прокладку. Комуняку на гіляку!
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 жов, 2016 07:40

Тихон написав:
  chipmunk написав:

А все пАтаму что до сих пор еще действует между властью и народом негласное соглашение постсовка : вы воруете там, наверху, и не мешаете нам здесь, внизу, жить так, как мы хотим. Мы не платим вам налоги, а вы разворовываете наш бюджет.

Ну скінчились вже запаси від СССР, залишились тіко пусті комори, тому податками будуть наповнювати бюджет, з усіх сторін обложать пересічного :mrgreen:
Скупердяй

Подякував: 3 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 12 жов, 2016 07:52

Народ! Что там со ставками? Где-то повышаются?
Кто знает, "Мистобанк" что за банк? Интересует 23% по гривне на 6 месяцев.
http://www.mistobank.com.ua/ru/kiev/per ... ivnadepfiz

Кто где дальше планирует на пикничек? Где гусарим? Или ждем предновогодних акций-предложений?
pravdolub

Подякував: 146 раз.
Подякували: 140 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 жов, 2016 15:04

ol_zy написав:А зачем вам субсидия? Если у вас в 100 банках под фонд, да еще и на пенс-ов по фонду, то что для вас та коммуналка у пенс-ов?
1)Мне субсидия не положена!2)У меня не в 100 банках валюта под фонд!3)Лично я по валюте не работаю с банками-помойками и в моем списке достойный банки по валюте можно посчитать на пальцах двух рук и я не один такой!4)На счет комуналки пенсов-объясняю еще раз! Из-за меня они МОГУТ лишиться комуналки,а я ,если буду за них оплачивать комунналку(я к этому готов)лишусь недополученной прибыли!Раз госсударство берет на себя оплату субсидий всем у кого комунналка превышает 15 % от доходов-почему я ему должен мешать? Ведь здесь все ищат скарбы-а сэкономленные деньги-чем не скарб? И этот сэкономленный скарб лишним не бывает!Что тут не понятного?
bub-har

Подякував: 530 раз.
Подякували: 125 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 жов, 2016 15:09

ol_zy написав:Заново не придется - если субсидия хоть раз была, то потом автоматом пересматривается, даже если в какие-то месяцы ее и не давали.
А если ее отменят в связи с предстоящим покращенням? Через год ведь можно заново подать?
bub-har

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 жов, 2016 15:12

mephala написав:замэчательно. че тогда требовать честности от керманычей не понимаю.
какой народ - такие и керманычи.
Наоборот!Какие кэрманычи-такой и народ!На каждое дествие найдется противодействие!Нужно же как то минимизировать свои рассходы!
bub-har

Профіль

#<1 ... 7677787980 ... 165>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор