http://www.fg.gov.ua/not-paying/tempora ... investoriv Відповідно до чинного законодавства та поданої конкурсної пропозиції приймаючому банку будуть передані усі права та обов’язки боржника перед вкладниками ПАТ «ДІАМАНТБАНК» щодо повернення грошових коштів вкладників і сплати процентів за договорами банківського рахунку/вкладу (у тому числі за іменними ощадними сертифікатами) у межах гарантованої суми відшкодування – 200 тисяч гривень. Тобто, у разі укладення договору з переможцем конкурсу відновлюються всі умови депозитних та інших договорів за переданими зобов’язаннями, зокрема строк та валюта вкладу, процентна ставка тощо. Натомість на користь приймаючого банку буде передано частину активів ПАТ «ДІАМАНТБАНК». Надання фінансової допомоги з боку Фонду гарантування приймаючому банку не передбачено.
Від придбання перехідного банку (на що попередньо також заявився переможець конкурсу) АТ «ТАСКОМБАНК» добровільно відмовилось.
Відповідно до чинного законодавства та поданої конкурсної пропозиції приймаючому банку будуть передані усі права та обов’язки боржника перед вкладниками ПАТ «ДІАМАНТБАНК» щодо повернення грошових коштів вкладників і сплати процентів за договорами банківського рахунку/вкладу (у тому числі за іменними ощадними сертифікатами) у межах гарантованої суми відшкодування – 200 тисяч гривень. Тобто, у разі укладення договору з переможцем конкурсу відновлюються всі умови депозитних та інших договорів за переданими зобов’язаннями, зокрема строк та валюта вкладу, процентна ставка тощо. Натомість на користь приймаючого банку буде передано частину активів ПАТ «ДІАМАНТБАНК». Надання фінансової допомоги з боку Фонду гарантування приймаючому банку не передбачено.
Судя из описанного,то депозит в ТАСКОМЕ будет продолжен на прежних условиях и выплата процентов также ... интересно
sens Это при условии если нет депозита, а у меня уже есть депозит в ТАС , около 190 тыс.грн , и теперь я чудесным образом в два раза вылезаю за лимиты Фонда
zzzzzz написав:sens Это при условии если нет депозита, а у меня уже есть депозит в ТАС , около 190 тыс.грн , и теперь я чудесным образом в два раза вылезаю за лимиты Фонда
Hella написав:zzzzzz Думаю, что ТАС не планирует исчезать в течение года. Хотя неприятно, да.
Они с Дубилетом-младшим запускают какую то программу (через Юниверсалбанк). Так что ТАС вряд ли что то грозит в ближайший год. Но вот совершенно непонятно когда можно будет получить свои деньги. Я думаю, Тигипко раньше 23 июня не подпишет договор, зачем ему возобновлять начисления по депозитам раньше срока окончания действия ВА?
Hella написав:zzzzzz Думаю, что ТАС не планирует исчезать в течение года. Хотя неприятно, да.
Они с Дубилетом-младшим запускают какую то программу (через Юниверсалбанк). Так что ТАС вряд ли что то грозит в ближайший год. Но вот совершенно непонятно когда можно будет получить свои деньги. Я думаю, Тигипко раньше 23 июня не подпишет договор, зачем ему возобновлять начисления по депозитам раньше срока окончания действия ВА?
, у разі укладення договору з переможцем конкурсу відновлюються всі умови депозитних та інших договорів за переданими зобов’язаннями, зокрема строк та валюта вкладу, процентна ставка тощо
А "умови" - это проценты за все время депозита. Или?
Hella написав:А "умови" - это проценты за все время депозита.
Думаю, со времени подписания договора с Фондом и до даты окончания депозита. За время ВА %% не начислятся, потому Тигипко подпишет договор в последний день работы ВА.
Думаю, со времени подписания договора с Фондом и до даты окончания депозита. За время ВА %% не начислятся, потому Тигипко подпишет договор в последний день работы ВА.
Підписання вже вирішене остаточно?
мое мнение , что на сегодня не важно кто и как , но кеш интересней приватизировать в валюту , чем интегрировать в виртуальные фантики в надежном банке без права на досрочное снятие.
вопросов много касательно кто и как подпишет меня лично устроит в гривне моя ставка в Диаманте в размере 20,5% с ежемесячной выплатой на карту . как решат нынешние владельцы не понятно , также не понятен и механизм возврата средств . Скорее всего на прежних условиях договор заключаться не будет , также срок о ТАСкоме и его конечные выплаты действительно будут растянуты до максимума . Не агитирую , но Фонд выбрал не самый удобных банк для выплат гарантированной суммы . Это факт .