Став відомий головний регіон-донор бюджету-2017

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 5678910>
Повідомлення Додано: Вів 27 вер, 2016 09:21

kalinavalera1 написав:что во Львове убого, и нет работы на всей Западной Украине.
1Навіщо ця брехня?
2 Особисто мені потрібні продавці з зарплатою від 3500 грн/місяць на руки і як я бачу по обявам конкурентів - не тільки мені
3 Точно знаю , що фірма Брама шукає столярів ( або тих хто реально хоче ними стати) на зарплату від 2 доларів/година і гарантує 180 робочих годин на місяць, а при бажанні працівника і всі 300.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 27 вер, 2016 09:34

Re: Став відомий головний регіон-донор бюджету-2017

kalinavalera1 написав:А Колбаска пишет, что во всем русские виноваты, все во Львове развалили. Их во Львове нет уж около 30 лет.

Зато их хватает в ВР.
mortimer

Подякував: 2441 раз.
Подякували: 2808 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 вер, 2016 11:46

mortimer написав:
  kalinavalera1 написав:А Колбаска пишет, что во всем русские виноваты, все во Львове развалили. Их во Львове нет уж около 30 лет.

Зато их хватает в ВР.

Агенты путина?
Кабак

Заблокований
Подякував: 81 раз.
Подякували: 26 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 вер, 2016 16:19

Кабак написав:
  mortimer написав:

Зато их хватает в ВР.

Агенты путина?

Сомневаетесь?
mortimer

Подякував: 2441 раз.
Подякували: 2808 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 вер, 2016 19:20

budivelnik написав:1 Дозвольте запитати - як давно Ви були на заробітках в Польщі, що так впевнено озвучуєте цифри?

Я работаю на стройке в Киеве и знаю по приезжим бригадам, что в Польшу уже мало кто рвется именно из-за того что много понаехало из Украины и заработки упали.Если бы это было не так, то в Киеве мы бы остались без кадров с западной Украины - от Закарпатья до Винницы.

budivelnik написав:2 Чи знаєте Ви , що поляки , як громадяни ЄС, масово і легально поїхали на заробітки в ту ж Німеччину чи Великобританію ?
3 Чи знаєте Ви , що поляки-заробітчани суттєву частку своїх тамтешніх заробітків пересилають в Польщу ( так само як українці в Україну) , а тому будівельна галузь у Польщі ( і трошки гірше в Західній Україні) переживає
а - бум обємів
б - дефіцит робочих рук.

Это все давно известно. Поляки в общем-то такие же заробитчане как и украинцы.И в Германию ездили еще при коммуне. особенно с западной Польши.
slavek

Заблокований
Подякував: 101 раз.
Подякували: 871 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 вер, 2016 19:22

budivelnik написав:1Навіщо ця брехня?
2 Особисто мені потрібні продавці з зарплатою від 3500 грн/місяць на руки і як я бачу по обявам конкурентів - не тільки мені

И что, на 3500 можно существовать ( говорить "жить" язык не поворачивается) во Львове?
slavek

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 вер, 2016 20:01

slavek написав:
  budivelnik написав:1Навіщо ця брехня?
И что, на 3500 можно существовать ( говорить "жить" язык не поворачивается) во Львове?
1 А чому Ви не звернули увагу на від ... і на руки ???
2 Скільки Ваша мама отримує пенсії ? Як існує ? А як існують 13 млн пенсіонерів на середню в 1500
3 Знаєте як розшифровується заробітна плата ?
Якщо ні - то для вас спробую розшифрувати - з-а-р-о-б-л-е-н-і - тобто , якщо Ви жіночка/дівчинка , без освіти і на першому місці праці - то думаю що від 3500 - це досить непогано...., якщо ж Ви можете заробити більше - то хто Вам заважає це зробити.
Нагадаю
Середній розмір зарплати по Україні - приблизно 5000 грн , якщо хтось вважає що 70% від середнього розміру . для практично найменшкваліфікованої праці ( ще менш кваліфікована - напевно двірник) - думаю що не погано.
  slavek написав:
  budivelnik написав: 1 Дозвольте запитати - як давно Ви були на заробітках в Польщі, що так впевнено озвучуєте цифри?

Я работаю на стройке в Киеве и знаю по приезжим бригадам, что в Польшу уже мало кто рвется именно из-за того что много понаехало из Украины и заработки упали.Если бы это было не так, то в Киеве мы бы остались без кадров с западной Украины - от Закарпатья до Винницы.
1 Так різниця в вартості отримання робочої візи.
Хто може її отримати - ті в Польщу , на місце поляків...
Хто не може - ті в Київ ( бо москву практично прикрили)
2 З Ваших слів я роблю висновок , що свої цифри Ви отримали з оповідань тих хто не зміг поїхати в Польщу :D
Якось дивно , як на мене, робити висновки про те
як співав Карузо , слухаючи його пісні в бані від Миколи-вантажника...
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 27 вер, 2016 20:17

slavek написав:]И что, на 3500 можно существовать ( говорить "жить" язык не поворачивается) во Львове?

budivelnik написав:1 Скільки Ваша мама отримує пенсії ? Як існує ? А як існують 13 млн пенсіонерів на середню в 1500

У пенсионеров другие потребности чем у более молодых. Кроме того, им положен бесплатный проезд в общественном транспорте, субсидия на оплату квартиры, да и дети иногда помогают.

budivelnik написав:2 Знаєте як розшифровується заробітна плата ?
Якщо ні - то для вас спробую розшифрувати - з-а-р-о-б-л-е-н-і - тобто , якщо Ви жіночка/дівчинка , без освіти і на першому місці праці - то думаю що від 3500 - це досить непогано...., якщо ж Ви можете заробити більше - то хто Вам заважає це зробити.
Нагадаю
Середній розмір зарплати по Україні - приблизно 5000 грн , якщо хтось вважає що 70% від середнього розміру . для практично найменшкваліфікованої праці ( ще менш кваліфікована - напевно двірник) - думаю що не погано.

Даже не знаю как бы жил дальше если бы сегодня не прочел вашего разъяснения о "заработной плате". Вот только нищая страна с у*** при власти отличается от нормальной тем, что в ней нищенский уровень зарплат. Или вы считаете, что продавец в Польше или Великобритании имеет большую квалификацию чем в Украине?
slavek

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 вер, 2016 20:25

slavek написав:Или вы считаете, что продавец в Польше или Великобритании имеет большую квалификацию чем в Украине?
Моя рідна сестра має громадянство Польщі , працює продавцем в Польщі
Офіційно отримує 1400 злотих+500 злотих за понаднормові години , виплати по квартирі (комунальні + телевізор+телефон+інтернет)=1000 злотих
Таким чином
1400+500 злотих(11 400 грн)- 1000 злотих(комуналка 6000 грн)= 5400 грн
Ті самі 5400 грн ( правда за 180 нормативних + 90 понаднормових) отримає і мій продавець при комуналці в 1000 грн

так що й далі можете ностальгувати за СРСР з його зарплатами продавця в 60 грн , при зарплаті тодішнього будівельника в 180 грн

ПС
Зарплата касира Бедронки=1800 злотих
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 28 вер, 2016 12:17

budivelnik написав:
  slavek написав:Или вы считаете, что продавец в Польше или Великобритании имеет большую квалификацию чем в Украине?
Моя рідна сестра має громадянство Польщі , працює продавцем в Польщі
Офіційно отримує 1400 злотих+500 злотих за понаднормові години , виплати по квартирі (комунальні + телевізор+телефон+інтернет)=1000 злотих
Таким чином
1400+500 злотих(11 400 грн)- 1000 злотих(комуналка 6000 грн)= 5400 грн
Ті самі 5400 грн ( правда за 180 нормативних + 90 понаднормових) отримає і мій продавець при комуналці в 1000 грн

так що й далі можете ностальгувати за СРСР з його зарплатами продавця в 60 грн , при зарплаті тодішнього будівельника в 180 грн

ПС
Зарплата касира Бедронки=1800 злотих

Забавные у вас подсчеты. В Польше вы считаете сколько остается на руках после выплаты коммунальных,а во Львове у вас коммуналка ничего не стоит. Или у вас во Львове за 1000грн можно снять квартиру с коммнальными услугами?
Про СССР мне не нужно рассказывать, я там жил и знаю, что сфера услуг не жила на зарплату, а жила с дефицита, и очень неплохо.Директор ресторана точно жил не на 160 рублей зарплаты. Что касается строителей, то тут зависело от региона. В Армении прораб зарабатывал на продаже материалов поболее академика, а управляющий трестом вообще за месяц на пол-жигуля - 3000руб.
Да и на западной Украине народ пробавлялся дополнительным заработком - от сеток-на заборы до цветов на свадьбы и колец на колодцы. И вменяемые старики тогда говорили, что русский пан лучше польского.
slavek

Заблокований

Профіль

#<1 ... 5678910>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість