2 Будівельник. Давайте Вы не будете сюда тулить цены Львова... ЭТА КИЕВ. На фразу если есть рядом 10 ка значит быстренько мне подключили электричество па 1 кгрн за киловатт, ВАМ, как ума лишенному, ДАЖЕ побрезгуют плюнуть в лицо. Цены МЕНЬШЕ 1куе за кВт (именно в долларах) не включая стоимость столбов и проводов Я не встречал ваабще...а районы частной застройки типа осокорков или русановских садов и подавно. Альтернатива газ? ПОРЖАЛ... Его просто НЕТ. 2 кВт на квартиру? Это шутка юмора? Кондишн с чайником не включать?
Зы. О постоянном потреблении 0,5 кВт, поэтому 2 кВт с лихвой, втирайте пожалуйста Львовским Аленям...
budivelnik написав:3 Станом на червень 2014 , КТП з обвязкою в три лінії по 300 м( стопи+дроти)на 240 Квт - коштувало близько 300 000 грн , тому за умов що поблизу є високовольтна лінія - енергозабезпечення проблем не становить
3-5-киловаттное подключение в удаленной точке при установке 50 столбов обойдется в 60 тысяч гривен. Приобретение автономной электростанции обходится приблизительно в те же деньги. Источник: http://censor.net.ua/r322240 Источник: http://censor.net.ua/r322240
Жека79 написав:Итого--если строиться не в ,,чисто поле,, то только электрика сожрет треть бюджета. Ну или продавать квартирки с 2киловаттами.....
Народна мудрість каже наступне Дурень як не зрозуміє - то збреше. Спеціально для тих хто не розуміє. 2 млн грн = 250 м2 250 м2 = 3 трьохкімнатні квартири 250 м2 = 3 000 000 грн ціни продажу 3 квартири х 8 КВт потужності х 1500 грн =36 000 грн = 1,8% від 2 000 000 млн грн Це якщо не в чистому полі і у випадку коли в чистому полі то спочатку 300 000 - а потім 12 000 грн з квартири і при цьому знаєш , що вільних потужностей вже створено ще мінімум на 50 квартир.
эти цены не приводите тут как цены Киева. Может под львовом вам так и подключат,спорить не собираюсь, я вам говорю про то что в киеве со своими 300 тыс грн(тоесть 15 к уе), вы не то что 50 квартир, а хоть бы 1 НОРМАЛЬНЫЙ ЧАСТНЫЙ ДОМ попробуйте подключить. вот тогда и поговорим, хто не зрозумие-а хто збреше
Первый написав:Его просто НЕТ. 2 кВт на квартиру? Это шутка юмора? Кондишн с чайником не включать?
Зы. О постоянном потреблении 0,5 кВт, поэтому 2 кВт с лихвой, втирайте пожалуйста Львовским Аленям...
Я розумію що Ви пІсАтЕль - а потрібно бути трошки - читачем. 1 Про 2 Квт - писав Жека79 , я писав про 8 Квт 2 Щоб зрозуміти тупість своїх заявок про неможливість мати всього 2 Квт на квартиру - гляньте на місячне споживання по своєму лічильнику. Скільки там - 200 квт/годин - 400 квт/годин. А тепер згадайте , що в місяці 720 годин , з яких тільки 300 ( нічні ) практично без споживання електроенергії ( тай то не на 100% , бо наприклад холодильник вмикається без привязок до годин , або пралку розумні люди на ніч вмикають...)
Так що олень - скоріш за все ви ,при чому навіть не київський - а тундровий...
А на рахунок 1000 доларів за Квт для населення - так зверніться в антимонопольний комітет або в прокуратуру - там тим хто це пропонує - швиденько мозги повправляють , особливо в світлі заяв кабміну про відмову від російського газу і дотацій для тих хто хоче перейти на електрообігрів....
ПС А от для підприємців/підприємств - там ситуація дійсно наближається до тої яку ви описуєте.
Жека79 написав:а хоть бы 1 НОРМАЛЬНЫЙ ЧАСТНЫЙ ДОМ попробуйте подключить. вот тогда и поговорим
Скільки приватних будинків в своєму житті спробували підключити Ви ? Даю 99% - що в Києві жодного, тому фантазуйте й далі як хочете. ПС Ціни приведені мною - Львівські , але при цьому власником обленерго в Україні є всього парочка осіб , у Львові це фірташ-ахметов , в Києві був суркіс-медведчук. Тому не думаю що ціни в Києві ( якщо це не печерські пагорби) більше ніж в 2-5 разів відрізняються від Львівських А тому , підключення будинку під Львовом тягне на 30 000 грн ( це як правило 2 стовпи + участь у фінансуванні КТП + техумови)
ППС ту сержік 60 стовпів - це 1800-2000 метрів ( відстань між стовпами повинна бути меншою 40 м) Якщо якийсь дебілоїд вважає що всі будують будинки на відстані в 2 км від КТП - то хто цьому невігласу лікар ?
budivelnik написав:Для теоретиків На лічильнику з встановленою потужністю 8КВт - легко може висіти 2-4 квартири , по тій простій причині що Телевізор+компютер+лампочки - тобто постійне навантаження = 0,5 КВт на квартиру
Тут я надеюсь что вы пошутили?? про 0.5 Квт на квартиру?? у меня в зале и к кухне по телевизору, которые берут по 200 ватт=уже 400 ватт+в зале подключен двд с колонками который тоже что то берет (пусть минимум 100 ватт), итого УЖЕ только 2 телека=0.5квт. Все? ходить без света?? я даже не буду считать как это у вас кондиционер, стиралка, посудомойка, утюг работают по 5 минут на пиковой нагрузке. Вобщем 8квт на 2-4 квартиры это конечно ..... П.С. Нормальная электрика для одного объекта(частный дом) с электроплитой--миниумм 15квт. Если с газом--минимум 10квт. 2-3 квт--это 70-е годы, когда небыло никаких электроприборов, может бы и хватило. И пожалуйста ответьте на вопрос с документами, а то вы его почему то игнорите....давайте я вам даже варианты дам, токо не игнорьте плиз, если не хотите отвечать--то так и скажите, я пойму
Итак какие документы на квартиру получает владельцы которые купили у вас квартиру и как это оформляется с земельным участком
1. акт на право собственности(очень интересно тогда как он оформляется если общий участок на ВСЕ квартиры) 2. никакие 3. секрет 4. не скажу.
Очень жду прояснения (или непрояснения), во всяком случае не игнорьте плиз данный вопрос.
Жека79 написав:а хоть бы 1 НОРМАЛЬНЫЙ ЧАСТНЫЙ ДОМ попробуйте подключить. вот тогда и поговорим
Скільки приватних будинків в своєму житті спробували підключити Ви ? Даю 99% - що в Києві жодного, тому фантазуйте й далі як хочете.
Послушайте я вам говорю какие цены на подключение электрики,а вы на меня стартуете. Я не подключил ни одного дома--но я очень хотел. Но как узнал цены на подключение--сразу отпало желание строиться. Я вам еще не говорил цены на подключение ГАЗА. а то вас бы ,,кондратий,, хватил
budivelnik написав:На лічильнику з встановленою потужністю 8КВт - легко може висіти 2-4 квартири ,
ну ииии? 8Квт делим на 4 квартиры==2 Квт. я не так считаю? я тоже писал про 2 квт, ибо знаю что в таких домах (у нас такие же строят под киевом как вы под львовом) дают ПО 2.5 КВТ. ВСЕ!!!
budivelnik написав:Для теоретиків На лічильнику з встановленою потужністю 8КВт - легко може висіти 2-4 квартири , по тій простій причині що Телевізор+компютер+лампочки - тобто постійне навантаження = 0,5 КВт на квартиру
Тут я надеюсь что вы пошутили?? про 0.5 Квт на квартиру?? у меня в зале и к кухне по телевизору, которые берут по 200 ватт=уже 400 ватт+в зале подключен двд с колонками который тоже что то берет (пусть минимум 100 ватт), итого УЖЕ только 2 телека=0.5квт. Все? ходить без света?? я даже не буду считать как это у вас кондиционер, стиралка, посудомойка, утюг работают по 5 минут на пиковой нагрузке. Вобщем 8квт на 2-4 квартиры это конечно ..... П.С. Нормальная электрика для одного объекта(частный дом) с электроплитой--миниумм 15квт. Если с газом--минимум 10квт. 2-3 квт--это 70-е годы, когда небыло никаких электроприборов, может бы и хватило. И пожалуйста ответьте на вопрос с документами, а то вы его почему то игнорите....давайте я вам даже варианты дам, токо не игнорьте плиз, если не хотите отвечать--то так и скажите, я пойму
Итак какие документы на квартиру получает владельцы которые купили у вас квартиру и как это оформляется с земельным участком
1. акт на право собственности(очень интересно тогда как он оформляется если общий участок на ВСЕ квартиры) 2. никакие 3. секрет 4. не скажу.
Очень жду прояснения (или непрояснения), во всяком случае не игнорьте плиз данный вопрос.
1 Я продаю квартири , тобто люди отримують свідоцтво на право власності квартири. 2 У Вас висить лічильник. Скільки кіловат/годин в середньому накручуєте по лічильнику в місяць Я наприклад накручує не більше 300 квт/годин , в трьохкімнатній квартирі це лампочки+2 телевізори+компютер ( ці прилади працють пратично 10 годин в день) холодильник - цілодобово ( при цьому в паспорті холодильника вказано що його споживання становить приблизно 160 квт/годин в рік - тобто 14 квт/годин в місяць тостер+мікрохвильовка+автоматична пралка+праска
budivelnik написав:На лічильнику з встановленою потужністю 8КВт - легко може висіти 2-4 квартири ,
ну ииии? 8Квт делим на 4 квартиры==2 Квт. я не так считаю? я тоже писал про 2 квт, ибо знаю что в таких домах (у нас такие же строят под киевом как вы под львовом) дают ПО 2.5 КВТ. ВСЕ!!!
как выжить в трехкомнатной квартире с 2.5 квт??
1 Ви вмієте хоч розуміти написане ? Відрізняєте 8КВт - легко може висіти 2-4 квартири ( і це мною перевірено , бо 6 місяців люди висіли на моєму лічильнику , поки я не зробив їм індивідуальні для кожного) з реальним станом - 8 Квт на новозбудовану квартиру 2 Повідомленням Вище - я описав споживання своєї трьох-кімнатної Так от Якщо не вмикати електробатарею в 2-4 Квт потужності , то максимальним навантаженням , яке може бути одночасно вімкнутим є мікрохвильовка( 10 разів по 3-5 секунд 1,5 квт)+тостер( 60 сек 1 квт)+фен дружини( або праска) - сумарно це не тягне навіть на 1,5 квт При цьому , так як Ви далекі від фізики , то спробуйте зрозуміти Потужність яка надходить в квартиру(будинок) регулюються вхідним автоматом який обмежує ампераж Автомат - це механічний інструмент який спрацбовує у випадку коли ампераж перевищує максимально дозволений , але при цьому цей максимально дозволений ампераж повинен йти на протязі якогось проміжку часу , тому автомат в 40 ампер , легко пропустить 45-50 ампер на протязі 5 секунд і тільки після цього спрацює.