|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2015 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Сер 18 лют, 2015 13:03
4e4ensxe написав: budivelnik написав:Я пишу для тих хто хоче зрозуміти. Все що я написав в кінці кінців зводиться до одного Вартість будь-якого товару потрібно рахувати не у фантиках чужої держави , а в такому простому і зрозумілому інструменті як середньостатистичний розмір доходу середньостатистичного мешканця.
классная логика, а как быть с импортными товарами?
Що у Вас всіх з логікою ? Яж не писав що ціна на товар повинна бути похідною від середньостатистичного доходу. По тій простій причині , що різний товар використовується різними групами , доходи яких не завжди мають прямий звязок з середньостатистичним доходом. Тому Якщо хтось хоче споживати імпортний товар - нехай споживає , але при цьому не плачеться що його доходи не виросли адекватно до росту ціни.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 18 лют, 2015 13:08
airmax78 написав:Флайман, давай в цифрах: это же элементарно - сколько было на долларовом депо в сентябре 2013 и сколько осталось сейчас реальных к получению долларов. Ок. Не говори нам сумму. Возьми то что было за 100%, теперь скажи сколько процентов от этих 100% осталось на сегодняшний день.
Яж приводив цифри за останні три роки по деподохідності у $. У порівнянні із вереснем 2013 стало на 21,5% більше, так як не тільки пасивним доходом єдиним і як є проекти, то загальна сума депо збільшується, "корівка" росте. Правда до її цицьок присмокталась унта і відтяпала "корівці" лапку а потім ще дві другу. За минулий рік одна лапка відросла. За це рік ще одна відросте. Але якщо унта не знатиме міри, то корівка так і лишиться калікою а може поїде на лікування за кордон. Тому щоб мати стільки молочка від корівки тепер, як було колись, у вересні 2013, прийшлось корівці мутувати і мати додаткове вимя для кровосісів.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 18 лют, 2015 13:11
budivelnik написав:Що у Вас всіх з логікою ? Яж не писав що ціна на товар повинна бути похідною від середньостатистичного доходу. По тій простій причині , що різний товар використовується різними групами , доходи яких не завжди мають прямий звязок з середньостатистичним доходом. Тому Якщо хтось хоче споживати імпортний товар - нехай споживає , але при цьому не плачеться що його доходи не виросли адекватно до росту ціни.
"Вартість будь-якого товару потрібно рахувати не у фантиках чужої держави" а в чем простите считать стоимость? в гривне - бумаге
-
4e4ensxe
-
-
- Подякував: 65 раз.
- Подякували: 190 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 лют, 2015 13:13
4e4ensxe написав: budivelnik написав:Що у Вас всіх з логікою ? Яж не писав що ціна на товар повинна бути похідною від середньостатистичного доходу. По тій простій причині , що різний товар використовується різними групами , доходи яких не завжди мають прямий звязок з середньостатистичним доходом. Тому Якщо хтось хоче споживати імпортний товар - нехай споживає , але при цьому не плачеться що його доходи не виросли адекватно до росту ціни.
"Вартість будь-якого товару потрібно рахувати не у фантиках чужої держави" а в чем простите считать стоимость? в гривне - бумаге
в м2, це сама надійна валюти "тихої гавані", або в орендних платах 1к на ДРВЗ, або пачках цемента 500ї марки, або мішках картоплі.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 18 лют, 2015 13:21
Faceless написав: flyman написав:Швидкість чого? якщо в тебе майна на 100 лімонів, а витягуєш 1 лімон, то в тебе ліквідніть 1%. Це смішно, в порівнянні із ліквідністю строкового валютного депо.
Якщо в вас 100 лямів у банках наразі лежить, навіть у надійних, "ліквідність" буде менше 1%, а якщо у пробблемних - то величина наближується до 0. Чи скільки там в Дельті, 200 грн в день? 200 / 100 000 000 = ...
Застрявший там коллега говорит что уже 100.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 18 лют, 2015 13:26
flyman написав: airmax78 написав:Флайман, давай в цифрах: это же элементарно - сколько было на долларовом депо в сентябре 2013 и сколько осталось сейчас реальных к получению долларов. Ок. Не говори нам сумму. Возьми то что было за 100%, теперь скажи сколько процентов от этих 100% осталось на сегодняшний день.
Яж приводив цифри за останні три роки по деподохідності у $. У порівнянні із вереснем 2013 стало на 21,5% більше, так як не тільки пасивним доходом єдиним і як є проекти, то загальна сума депо збільшується, "корівка" росте. Правда до її цицьок присмокталась унта і відтяпала "корівці" лапку а потім ще дві другу. За минулий рік одна лапка відросла. За це рік ще одна відросте. Але якщо унта не знатиме міри, то корівка так і лишиться калікою а може поїде на лікування за кордон. Тому щоб мати стільки молочка від корівки тепер, як було колись, у вересні 2013, прийшлось корівці мутувати і мати додаткове вимя для кровосісів.
ОМГ... Я думал ты шутишь. ПРИ ЧЕМ ТУТ ДОХОДЫ ОТ ТВОИХ ПРОЕКТОВ????!!!! Тебя спрашивают: положил в 2013 г. на депо сумму n, сколько из этой суммы n осталось к середине февраля 2015 года??? P.S. Если я начну плюсовать к сегодняшней рыночной стоимости своей квартиры все что я наскирдовал за полтора года - я буду в таком плюсе, что Захару поплохеет.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 18 лют, 2015 13:34
KaraulDesheveet написав: ГыГы написав:Нуну. 27 
27.5 !
И что, выросли доходы, стали богаче, жилье стало доступнее? "фаза отрицания" все никак не пройдет... 
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 18 лют, 2015 13:37
невозможно читать форум, не кормите суржикотролля!!! 
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 18 лют, 2015 13:40
flyman написав: airmax78 написав:ОМГ... Я думал ты шутишь. ПРИ ЧЕМ ТУТ ДОХОДЫ ОТ ТВОИХ ПРОЕКТОВ????!!!! Тебя спрашивают: положил в 2013 г. на депо сумму n, сколько из этой суммы n осталось к середине февраля 2015 года??? P.S. Если я начну плюсовать к сегодняшней рыночной стоимости своей квартиры все что я наскирдовал за полтора года - я буду в таком плюсе, что Захару поплохеет.
що поклав те й лежить,а що заробив - половину відібрала унта.
Как грит Захар, ты же на финансовом форуме - тут люди считать умеют. И если в ВАБе и где там еще, у тебя ТЕЛО депо, по сегодняшнему курсу оказалось, в итоге, больше ФГВФЛ, и, судя по всему, существенно, то о каких "що заробив - половину відібрала унта" ты говоришь??? Занес ты, допустим 10-ку в ВАБ (предположим ты был супер осторожный и прозороливый, или у тебя просто больше денег не было). ФГВФЛ, я так понимаю, еще не расчехлился? Сегодня ты бы получил 7,4К в деньгах. -26%. О начисленных процентах ("що заробив") мы тут вообще не говорим - их в этой картинке просто нет. Если ты занес 15ку - это уже -51%. Сколько у тебя в обойме овнобанков оказалось?
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 18 лют, 2015 13:50
Прохожий написав:невозможно читать форум, не кормите суржикотролля!!! 
Мы с флайманом должны докопаться до истины. Потому как он, очевидно, слишком творчески интерпретирует заветы Кусаки + незаконченный МА ин экономикс дает о себе знать. Надо научить человека правильно считать окупаемость - хоть какая-то ему польза будет от посещения форума.
-
airmax78
-
-
-
-
Профіль
-
-
1