|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2015 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Сер 18 лют, 2015 12:35
zahar_ написав: Жека79 написав: 3002 написав:ПС Никто не спорит, что в гривне цены на жилье выросли, просто если мы сделаем поправку на РЕАЛЬНУЮ инфляцию раза 2, то вроде как подъем не особо та и большой, а если учесть недополученную выгоду от того что деньги не хранились в долларе, то соответственно назвать то что о чем вы спорте хорошей инвестицией язык не поворачивается
Давайте счас не будем говрить о долларе. Тут всем понятно что лучше всего было сидеть с долларовым матрасом. 1. у вас было 800 тыс грн год назад--вы купили квартиру 2. у вас было 800 тыс грн голд назад--вы положили на депо в овнобанк ваш выбор? зная ситуацию сейчас--ваш выбор??? В какой бы ситуации вы бы предпочли оказаться??? просто назовите пункт 1 или 2. Можете добавить свой вариант(кроме сидеть с наличным баксом)
А зачем Вы тут фантазируете про то что кто-то 18 февраля 2014 имея 800 тыс. грн остался сидеть и положил их на год в БС при надвигающейся девальвации и политическом кризисе? Вы опять забыли что вы не АН и участники финансового форума прекрасно осведомлены о раскладах годичной давности чтобы рассматривать это ваш глупый пример. Вы с такими примерами перебазируйтесь на какой-нибудь форум фантастики там они может и будут уместны. А тут учите матчасть - 18 февраля 2014 года лучшим "вложением" для владельцев значительных средств был долларовый кэш. И время этот факт подтвердило.
Это да, только вопрос, что сейчас является лучшим вложением?
-
3002
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 лют, 2015 12:35
[quote="2908373:zahar_"]
Вы ей богу, Захар, Вы еще время засеките а не только даты. Ок не год- а полтора года-два назад. Что это меняет?
-
Жека79
-
-
- Подякував: 418 раз.
- Подякували: 620 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 лют, 2015 12:38
3002 написав: zahar_ написав:А тут учите матчасть - 18 февраля 2014 года лучшим "вложением" для владельцев значительных средств был долларовый кэш. И время этот факт подтвердило.
Это да, только вопрос, что сейчас является лучшим вложением?
Штота поменялось? После Минск-2 появились перспективы? Нуну. 27 
-
ГыГы
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 157 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 лют, 2015 12:39
Жека79 написав: zahar_ написав:Вы ей богу, Захар, Вы еще время засеките а не только даты. Ок не год- а полтора года-два назад. Что это меняет?
Ничего не меняет. Оппу было видно и три года назад.
-
ГыГы
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 157 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 лют, 2015 12:45
budivelnik написав:Айрмакс програв в доларах - в мясі(середніх доходах,гривнях і так далі) він виграв. Тобто на хлопський розум Аірмакс як мав скількись м2 так і має Ці м2 як дорівнювали якомусь еквіваленту обміну в інших товарах - так і дорівнюють При цьому , аірмакс став багатшим в гривнях і біднішим в доларах, але так як він не виходить з товару в грошові знаки- то йому по барабану. Точно так само як американцям чи європейцям по барабану скільки коштує їх житло в доларах чи євро при зміні курсу обміну цих валют ( до речі вони танцюють в досить широкому діапазоні від 1 до 1,6 долара за Євро
я як сидів в доларовому депо на 90%, так і далі в ньому сиджу, єдине, що НБУ та ФГВФО мене виводить час від часу із доларового депо в готівкову гривню
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 18 лют, 2015 12:47
KaraulDesheveet написав: ГыГы написав:Нуну. 27 
27.5 !
бабка (Лєра200) ягодка опять
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 18 лют, 2015 12:48
KaraulDesheveet написав:в конце концов он не подтверждается рынком и цены падают ! Хотя по гачкам того не вЫдно
Якщо хтось хоче сам себе дурити - хай дурить. Я пишу для тих хто хоче зрозуміти. Все що я написав в кінці кінців зводиться до одного Вартість будь-якого товару потрібно рахувати не у фантиках чужої держави , а в такому простому і зрозумілому інструменті як середньостатистичний розмір доходу середньостатистичного мешканця.І доді зникає потреба складних підрахунків. Що відбувається зараз Доходи отримуємо в гривнях ( при рості курсу в перерахунку на валюту - вони падають) Ціни рахуємо в валюті - вони ніби також падають А те що наші доходи падають швидше ніж ціни - не помічаємо , бо нам хочеться з чогось порадіти , а радіти з того що можемо менше за свої доходи отримати - якось не личить ( сміх без причини-признак дурачини) От і вириваємо з контексту і радіємо падінню в доларах І хто ми тоді як не дурники ( я маю на увазі всіх хто з цього радіє)
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 18 лют, 2015 12:51
budivelnik написав:Я пишу для тих хто хоче зрозуміти. Все що я написав в кінці кінців зводиться до одного Вартість будь-якого товару потрібно рахувати не у фантиках чужої держави , а в такому простому і зрозумілому інструменті як середньостатистичний розмір доходу середньостатистичного мешканця.
классная логика, а как быть с импортными товарами?
-
4e4ensxe
-
-
- Подякував: 65 раз.
- Подякували: 190 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 лют, 2015 12:53
flyman написав: budivelnik написав:Айрмакс програв в доларах - в мясі(середніх доходах,гривнях і так далі) він виграв. Тобто на хлопський розум Аірмакс як мав скількись м2 так і має Ці м2 як дорівнювали якомусь еквіваленту обміну в інших товарах - так і дорівнюють При цьому , аірмакс став багатшим в гривнях і біднішим в доларах, але так як він не виходить з товару в грошові знаки- то йому по барабану. Точно так само як американцям чи європейцям по барабану скільки коштує їх житло в доларах чи євро при зміні курсу обміну цих валют ( до речі вони танцюють в досить широкому діапазоні від 1 до 1,6 долара за Євро
я як сидів в доларовому депо на 90%, так і далі в ньому сиджу, єдине, що НБУ та ФГВФО мене виводить час від часу із доларового депо в готівкову гривню, але ящо влада і далі буде проводити таку політику, то через рік або Путін буде на Києвському престолі або такої держави як Україна не існуватиме.
Флайман, давай в цифрах: это же элементарно - сколько было на долларовом депо в сентябре 2013 и сколько осталось сейчас реальных к получению долларов. Ок. Не говори нам сумму. Возьми то что было за 100%, теперь скажи сколько процентов от этих 100% осталось на сегодняшний день.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 987 раз.
- Подякували: 5352 раз.
-
-
Профіль
-
-
1