Гривнедефицит в природе.
|
|
Re: Криптовалюты , рынок криптовалютПрикупив біткоїн через вебмані біржу за 3900 $
Re: Криптовалюты , рынок криптовалютНа 102000 заявка стоит. А вдруг.
Добре, любі друзі, поділюсь власними думками. Хто мене трохи пам'ятає на фінансах, може згадати, як я казав, що гривня буде як чеська крона, бо ніщо не заважає їй такою стати. Навіть модератору скаржилися, що я її називав земляним черв'яком, ой ні,- макулаторою. Всі гроші раніше я міняв на доляри, тому завісав на валютній гілці. Мав навіть трохи регалій по прогнозуванню курсів. Той нік з регаліями зник за невідвідуванням форуму. Потім, я зайняв свій нік знову, та пописував трохи про золото. Зараз інколи заходжу на форум, щоб почитати місцевий бестселер під назвою "Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?". Всі персонажі там мені, як рідні, бо писана та гілка на протязі мінімум 5 років. Не згадаю точно скільки я її читав (ще трохи не дочитав), але вже більше року я її читаю. Привіт мої рідні копійчужки, подальшої наснаги вам в очікуванні двох чи трьох квартир на Печерську. Загалом, мої три хати на Печерську вже тричі в оренді відбилися... Ну то таке хлопці, мрійте далі. Але повернемось до нашіх бара..., ні долярів. Трохи згодом, накопичивши силу силенну тих долярів, я побачив, що зиску з них небагато. Тобто на депозитах ще й нічого. Хто пам'ятає, радив я їх тримати в Ощадбанку або в банку Аваль. Хто так робив - молодець, бо у мене ці доляри полежують собі гарнесенько. А ось готівкові доляри взагалі то дійсно пліснявіють. Тому я активно залучився до гуртка гномів, тобто активно почав купляти золоті банківські зливки. Ціна на них зростала, і я вирішив що це буде нова глобальна валюта, але не вийшло. Звичайно, що зі зливками нічого поганого не сталося, відпочивають вони у банківській скринці, виблискують там та й, звісно, не пліснявіють як ті доляри. Але дуже великого зиску з них теж нема. Тоді я почав гратися в біткоїни. Як відомо, зиск з них вийшов вже великий. Але я пам'ятаю золото. Тому мої міркування такі: все може трапитись як із золотом. А саме, коли біткоїном почнуть торгувати офіційно, і до торгівлі долучаться усі великі біржі - відбудеться з біткоїном те саме, що відбулось із золотом. Тобто буде коливатись потроху ціна в межах, які будуть визначатися торгами на цих біржах. Чому? Тому що біржі вбили реальне золото, вб'ють і кріпту. Як? Легко. Вся вартість золота та біткоїна в їх обмеженості. Але біржам байдуже, вони застосують по-перше, всі інструменти: ф'ючерси, опціони, контракти. По-друге, все це буде відбуватись з "п а п і р ц я м и". Великому інвестору не потрібне ані реальне золото, ані реальний біткоїн (про золото ще можна сказати, що воно реально потрібне, але біткоїн це від самого початку повна віртуальність). Тобто і торги, і інвестиції будуть відбуватись з папірцями, на яких буде написано, що він вартий 1М.BTC, або номінований в 1М.BTC, або папірець, що фонд Пупкінса зберігає десь для вас особисто 1М.ВТС. Так відбулось з золотом. "Отака х..., ой фігня малята Що це означає? Означає те, що коли біткоїн увійде до офіційного списку бірж, як один з комодів (певно так), а може навіть як одна з валют, ми побачимо початок кінця стримкого зростання ціни цього винаходу людства. Як відомо з новин, Goldman Sachs вже веде перемови з Чіказькою біржею щодо залучення біткоїну у торги. Про ціну в $1М за один біткоїн, яку я вважаю цілком собі реальною - буде окрема розмова. І так вже забагато літер вийшло. Як ви зрозуміли, намагаюсь зараз писати рідною мовою. Вибачаюсь за помилки.
Налєтай, торопісь - покупай живо пісь!
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||