Pir1 написав:Я через Webmoney биток закупаю. Получаете формальный аттестат (лучше персональный). Затем открываете биткоин-кошелек WMX. Потом привязываете гривневую карту и с нее пополняете WMU кошелек
встигніть! лише до 1 вересня система ВебМані Україна робить подарунок усім своїм вдячним учасникам - ввід на WMU гаманець під 0%
greenozon написав:Напишіть! дуже цікаво дізнатись хід ваших думок, маестро!
Добре, любі друзі, поділюсь власними думками. Хто мене трохи пам'ятає на фінансах, може згадати, як я казав, що гривня буде як чеська крона, бо ніщо не заважає їй такою стати. Навіть модератору скаржилися, що я її називав земляним черв'яком, ой ні,- макулаторою. Всі гроші раніше я міняв на доляри, тому завісав на валютній гілці. Мав навіть трохи регалій по прогнозуванню курсів. Той нік з регаліями зник за невідвідуванням форуму. Потім, я зайняв свій нік знову, та пописував трохи про золото. Зараз інколи заходжу на форум, щоб почитати місцевий бестселер під назвою "Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?". Всі персонажі там мені, як рідні, бо писана та гілка на протязі мінімум 5 років. Не згадаю точно скільки я її читав (ще трохи не дочитав), але вже більше року я її читаю. Привіт мої рідні копійчужки, подальшої наснаги вам в очікуванні двох чи трьох квартир на Печерську. Загалом, мої три хати на Печерську вже тричі в оренді відбилися... Ну то таке хлопці, мрійте далі.
Але повернемось до нашіх бара..., ні долярів. Трохи згодом, накопичивши силу силенну тих долярів, я побачив, що зиску з них небагато. Тобто на депозитах ще й нічого. Хто пам'ятає, радив я їх тримати в Ощадбанку або в банку Аваль. Хто так робив - молодець, бо у мене ці доляри полежують собі гарнесенько. А ось готівкові доляри взагалі то дійсно пліснявіють. Тому я активно залучився до гуртка гномів, тобто активно почав купляти золоті банківські зливки. Ціна на них зростала, і я вирішив що це буде нова глобальна валюта, але не вийшло. Звичайно, що зі зливками нічого поганого не сталося, відпочивають вони у банківській скринці, виблискують там та й, звісно, не пліснявіють як ті доляри. Але дуже великого зиску з них теж нема.
Тоді я почав гратися в біткоїни. Як відомо, зиск з них вийшов вже великий. Але я пам'ятаю золото. Тому мої міркування такі: все може трапитись як із золотом. А саме, коли біткоїном почнуть торгувати офіційно, і до торгівлі долучаться усі великі біржі - відбудеться з біткоїном те саме, що відбулось із золотом. Тобто буде коливатись потроху ціна в межах, які будуть визначатися торгами на цих біржах. Чому? Тому що біржі вбили реальне золото, вб'ють і кріпту. Як? Легко. Вся вартість золота та біткоїна в їх обмеженості. Але біржам байдуже, вони застосують по-перше, всі інструменти: ф'ючерси, опціони, контракти. По-друге, все це буде відбуватись з "п а п і р ц я м и". Великому інвестору не потрібне ані реальне золото, ані реальний біткоїн (про золото ще можна сказати, що воно реально потрібне, але біткоїн це від самого початку повна віртуальність). Тобто і торги, і інвестиції будуть відбуватись з папірцями, на яких буде написано, що він вартий 1М.BTC, або номінований в 1М.BTC, або папірець, що фонд Пупкінса зберігає десь для вас особисто 1М.ВТС. Так відбулось з золотом. "Отака х..., ой фігня малята ", як казав колись Дід Панас, який читав мої улюблені казки на ніч.
Що це означає? Означає те, що коли біткоїн увійде до офіційного списку бірж, як один з комодів (певно так), а може навіть як одна з валют, ми побачимо початок кінця стримкого зростання ціни цього винаходу людства.
Як відомо з новин, Goldman Sachs вже веде перемови з Чіказькою біржею щодо залучення біткоїну у торги.
Про ціну в $1М за один біткоїн, яку я вважаю цілком собі реальною - буде окрема розмова. І так вже забагато літер вийшло.
Як ви зрозуміли, намагаюсь зараз писати рідною мовою. Вибачаюсь за помилки.
Pir1 написав:Тому мої міркування такі: все може трапитись як із золотом. А саме, коли біткоїном почнуть торгувати офіційно, і до торгівлі долучаться усі великі біржі - відбудеться з біткоїном те саме, що відбулось із золотом. Тобто буде коливатись потроху ціна в межах, які будуть визначатися торгами на цих біржах. Чому? Тому що біржі вбили реальне золото, вб'ють і кріпту. Як? Легко. Вся вартість золота та біткоїна в їх обмеженості. Але біржам байдуже, вони застосують по-перше, всі інструменти: ф'ючерси, опціони, контракти. По-друге, все це буде відбуватись з "п а п і р ц я м и". Великому інвестору не потрібне ані реальне золото, ані реальний біткоїн (про золото ще можна сказати, що воно реально потрібне, але біткоїн це від самого початку повна віртуальність). Тобто і торги, і інвестиції будуть відбуватись з папірцями, на яких буде написано, що він вартий 1М.BTC, або номінований в 1М.BTC, або папірець, що фонд Пупкінса зберігає десь для вас особисто 1М.ВТС. Так відбулось з золотом. "Отака х..., ой фігня малята ", як казав колись Дід Панас, який читав мої улюблені казки на ніч.
Що це означає? Означає те, що коли біткоїн увійде до офіційного списку бірж, як один з комодів (певно так), а може навіть як одна з валют, ми побачимо початок кінця стримкого зростання ціни цього винаходу людства.
Козак-характерник написав:
Zebra написав:глобальный тренд по битку только вверх.
Без сумніву. Але той хто не встигне зняти вершки - той опіздав на пікнічок. З подальшим трендом на легалізацію бітка, спекулятивна складова волатильності курса BTC скорочуватиметься по мірі росту ціни бітка і загальної капитализації. Для стабільності і загальних перспектив кріптовалютної економіки це має позитивне значення, але для окремого золотогоршочника значно звужує горизонти збагачення. Допоки біток полулегальний, шанси зловити крупну рибу набагато більші. Так що раджу пані Ірина не жлобитися із за декількох %, а купляти на середньострокову перспективу. Головне - надійний кантор. Нє гонялся би ти поп за дешевізной! Потім подякує козакові! І можливо наллє чарчину доброї горілки!