vitaxa2006 написав:Вобщем, не буду засорять эфир своими вопросами.
Ставити питання - це добре, це вчитися. Базові речі в нашій справі: 1. Не заходити на всю котлету. 2. Дотримуватися ризик-менеджменту. 3. Мати тезер на рахунку (не менше 50%) - тобто, менше ніж на 50%, Ваш кошик не спустошиться, навіть при найгіршому розкладі. До того ж, можна буде докупити активи при значному просіданні. 3. Продавати частинами і купляти частинами, бо ніхто не знає максимуму і мінімуму. 4. Хеджувати ризики за наявних інструментів на біржі (не треба лякатися). 5. Не керуватися емоціями. 6. Не бути жадібним. Конкретно в Вашому випадку, я б продав кефір 50%, коли вийдете в плюс. Буде можливість докупити при просадці. Знову ж таки, продавайте і куплйте частинами (лєсєнкою). 50% кефіра, тримайте до упора, якщо вже так кортить бути інвесторм. 50% кошика - інвест складова, 50% - торгівля. Вчиться торгувати, одним словом! Повторю, що зайти на всю котлету і чекати іксів - погана ідея.
Ну це вже не х̶о̶д̶л чумной хомяк, а якийсь трейдеріло, причому з р̶е̶з̶е̶р̶в̶о̶м̶ ̶5̶0̶%̶ каняком у бокалі, навіть не в стака́ні. Ну вааще, вистачить і 20% у тезері ))
Amethyst написав:Ну це вже не х̶о̶д̶л чумной хомяк, а якийсь трейдеріло, причому з р̶е̶з̶е̶р̶в̶о̶м̶ ̶5̶0̶%̶ каняком у бокалі, навіть не в стака́ні. Ну вааще, вистачить і 20% у тезері ))
Молодість минула і азарт. Тепер я - консерватор. Не готовий втрачати жодного цента. Якщо, при найгіршому сценарії, моє депо вполовиниться, то на це не так боляче дивитися, коли воно в 20, або в 100 разів зменшиться на очах. Крім того, додам до своїх порад, що періодично гроші треба виводити в готівку, бо й біржа може накритися мідним тазом. В ідеалі, коли зробив 2 ікси, треба одразу свої гроші витягнути з системи, щоб торгувати вже заробленим. Що я й зробив! Але й до заробленого не треба легковажно ставитися. Частково реінвестувати, а частково - виводити в ту ж готівку. Всі ходимо під Богом.
Козак-характерник написав:Молодість минула і азарт. Тепер я - консерватор. Не готовий втрачати жодного цента.
Если ты консерватор,то тебе и торговать не надо..Раскидай стейблы по биржам...5-10% стабильно держатся ставки в течении всего года...а временами,скачут и на 20-50% По итогу,10% годовых минимум будет как пить дать...даже думаю больше,%12-вполне реально получить по итогу. С 50% Тезера,тоже считаю,что перегнул ты Вовик...50%+ Тезера нужно иметь на медвежьем околодонном рынке...что то уже купил и что то в загашнике.А не сейчас,когда все может развернуться в любой момент...А оно может... я бы даже сказал-так и будет...Когда все ничего не поймут в течении нескольких дней-недель...Уже в позициях нужно быть на 90%...А не на Тезер наяривать.Если у тебя есть конечно план заработать на альтах..
зашёл чуток в лайт па 100 с недельку взад. если раскрутят новости и вообще долго он ни туда не сюда - может повторит историю рипл, который допродал па 3.3 и чуток оставил на 3.6
Ну что,рост пошел...Все рады?? Или опять все закончится как обычно? Машинку для денех купили,или надо губозакаточную на Алиэкспресс заказать? Страшно на душе али радостно Вам,мои знакомые хомячки Не могу...Смеюсь
osafly написав:Страшно на душе али радостно Вам,мои знакомые хомячки Не могу...Смеюсь
настоящим хомкам пофиг. где вижу цели выставлены, где не знаю - как буде, так буде. вчера немного битка слил па 104200 на хлебушек надо, дальше рассчитывал на перехай не доехали пока - ждёмс какабычна...
osafly написав:Ну что,рост пошел...Все рады?? Или опять все закончится как обычно? Машинку для денех купили,или надо губозакаточную на Алиэкспресс заказать? Страшно на душе али радостно Вам,мои знакомые хомячки Не могу...Смеюсь
Побреют , но радует повышенная волатильность на некоторых монетах: ОКВ вчера 20+% за день сделал, ONDО вчера стартанул с 1,21 и ночью уже был по 1,5, JUP сегодня пампанули на 30+%! Дает возможность кое-что продать)))
Да этот рыжий додик и так,сплошной мем ходячий...Какая там криптовалюта!Весь мир превратился в сплошной,епнутый мем...причем рехнувшийся окончательно и бесповортно.Только третья мировая сможет снова перезагрузить "мем-шарик" Слишком много дерьма налипло и всплыло снова на этой планете,вместе с пузырями экономик и потребительского благоденствия.
Amethyst написав:Ну це вже не х̶о̶д̶л чумной хомяк, а якийсь трейдеріло, причому з р̶е̶з̶е̶р̶в̶о̶м̶ ̶5̶0̶%̶ каняком у бокалі, навіть не в стака́ні. Ну вааще, вистачить і 20% у тезері ))
Молодість минула і азарт. Тепер я - консерватор. Не готовий втрачати жодного цента. Якщо, при найгіршому сценарії, моє депо вполовиниться, то на це не так боляче дивитися, коли воно в 20, або в 100 разів зменшиться на очах. Крім того, додам до своїх порад, що періодично гроші треба виводити в готівку, бо й біржа може накритися мідним тазом. В ідеалі, коли зробив 2 ікси, треба одразу свої гроші витягнути з системи, щоб торгувати вже заробленим. Що я й зробив! Але й до заробленого не треба легковажно ставитися. Частково реінвестувати, а частково - виводити в ту ж готівку. Всі ходимо під Богом.
У готівці теж інфляція , у середені 90 я на 5 баксов міг бухать неделю В чьом порекомендуете хранить?