|
Криптовалюта, ринок криптовалют |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Чет 16 січ, 2025 18:21
Козак-характерник написав: vitaxa2006 написав:Вобщем, не буду засорять эфир своими вопросами.
Ставити питання - це добре, це вчитися. Базові речі в нашій справі: 1. Не заходити на всю котлету. 2. Дотримуватися ризик-менеджменту. 3. Мати тезер на рахунку (не менше 50%) - тобто, менше ніж на 50%, Ваш кошик не спустошиться, навіть при найгіршому розкладі. До того ж, можна буде докупити активи при значному просіданні. 3. Продавати частинами і купляти частинами, бо ніхто не знає максимуму і мінімуму. 4. Хеджувати ризики за наявних інструментів на біржі (не треба лякатися). 5. Не керуватися емоціями. 6. Не бути жадібним. Конкретно в Вашому випадку, я б продав кефір 50%, коли вийдете в плюс. Буде можливість докупити при просадці. Знову ж таки, продавайте і куплйте частинами (лєсєнкою). 50% кефіра, тримайте до упора, якщо вже так кортить бути інвесторм. 50% кошика - інвест складова, 50% - торгівля. Вчиться торгувати, одним словом! Повторю, що зайти на всю котлету і чекати іксів - погана ідея.
Ну це вже не х̶о̶д̶л чумной хомяк, а якийсь трейдеріло, причому з р̶е̶з̶е̶р̶в̶о̶м̶ ̶5̶0̶%̶ каняком у бокалі, навіть не в стака́ні. Ну вааще, вистачить і 20% у тезері ))
-
Amethyst
-
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Подякував: 481 раз.
- Подякували: 1201 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
1
1
10
Додано: Чет 16 січ, 2025 19:30
Amethyst написав:Ну це вже не х̶о̶д̶л чумной хомяк, а якийсь трейдеріло, причому з р̶е̶з̶е̶р̶в̶о̶м̶ ̶5̶0̶%̶ каняком у бокалі, навіть не в стака́ні. Ну вааще, вистачить і 20% у тезері ))
Молодість минула і азарт. Тепер я - консерватор. Не готовий втрачати жодного цента. Якщо, при найгіршому сценарії, моє депо вполовиниться, то на це не так боляче дивитися, коли воно в 20, або в 100 разів зменшиться на очах. Крім того, додам до своїх порад, що періодично гроші треба виводити в готівку, бо й біржа може накритися мідним тазом. В ідеалі, коли зробив 2 ікси, треба одразу свої гроші витягнути з системи, щоб торгувати вже заробленим. Що я й зробив! Але й до заробленого не треба легковажно ставитися. Частково реінвестувати, а частково - виводити в ту ж готівку. Всі ходимо під Богом.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2235 раз.
- Подякували: 2351 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 16 січ, 2025 22:21
Козак-характерник написав:Молодість минула і азарт. Тепер я - консерватор. Не готовий втрачати жодного цента.
Если ты консерватор,то тебе и торговать не надо..Раскидай стейблы по биржам...5-10% стабильно держатся ставки в течении всего года...а временами,скачут и на 20-50% По итогу,10% годовых минимум будет как пить дать...даже думаю больше,%12-вполне реально получить по итогу. С 50% Тезера,тоже считаю,что перегнул ты Вовик...50%+ Тезера нужно иметь на медвежьем околодонном рынке...что то уже купил и что то в загашнике.А не сейчас,когда все может развернуться в любой момент...А оно может... я бы даже сказал-так и будет...Когда все ничего не поймут в течении нескольких дней-недель...Уже в позициях нужно быть на 90%...А не на Тезер наяривать.Если у тебя есть конечно план заработать на альтах..
-
osafly
-
-
- Подякував: 194 раз.
- Подякували: 979 раз.
-
-
Профіль
-
-
16
6
Додано: Чет 16 січ, 2025 22:31
зашёл чуток в лайт па 100 с недельку взад. если раскрутят новости и вообще долго он ни туда не сюда - может повторит историю рипл, который допродал па 3.3 и чуток оставил на 3.6 
-
чик
-
-
- Подякував: 6594 раз.
- Подякували: 1166 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: П'ят 17 січ, 2025 19:49
-
osafly
-
-
-
-
Профіль
-
-
16
6
Додано: Суб 18 січ, 2025 13:32
osafly написав:Страшно на душе али радостно Вам,мои знакомые хомячки  Не могу...Смеюсь
настоящим хомкам пофиг. где вижу цели выставлены, где не знаю - как буде, так буде. вчера немного битка слил па 104200 на хлебушек надо, дальше рассчитывал на перехай не доехали пока - ждёмс какабычна...
-
чик
-
-
- Подякував: 6594 раз.
- Подякували: 1166 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
1
Додано: Суб 18 січ, 2025 15:01
osafly написав:Ну что,рост пошел...Все рады?? Или опять все закончится как обычно? Машинку для денех купили,или надо губозакаточную на Алиэкспресс заказать?  Страшно на душе али радостно Вам,мои знакомые хомячки  Не могу...Смеюсь
Побреют , но радует повышенная волатильность на некоторых монетах: ОКВ вчера 20+% за день сделал, ONDО вчера стартанул с 1,21 и ночью уже был по 1,5, JUP сегодня пампанули на 30+%! Дает возможность кое-что продать)))
-
SAndriy1
-
-
- Подякував: 391 раз.
- Подякували: 405 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 18 січ, 2025 17:45
-
GALeon
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 66 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 18 січ, 2025 17:55
GALeon написав:https://m.censor.net/ua/photonews/3530980/tramp-vypustyv-vlasnu-kryptovalyutu-pid-nazvoyu-trump
Да этот рыжий додик и так,сплошной мем ходячий...Какая там криптовалюта!Весь мир превратился в сплошной,епнутый мем...причем рехнувшийся окончательно и бесповортно.Только третья мировая сможет снова перезагрузить "мем-шарик" Слишком много дерьма налипло и всплыло снова на этой планете,вместе с пузырями экономик и потребительского благоденствия.
-
osafly
-
-
-
-
Профіль
-
-
16
6
Додано: Суб 18 січ, 2025 17:56
Козак-характерник написав: Amethyst написав:Ну це вже не х̶о̶д̶л чумной хомяк, а якийсь трейдеріло, причому з р̶е̶з̶е̶р̶в̶о̶м̶ ̶5̶0̶%̶ каняком у бокалі, навіть не в стака́ні. Ну вааще, вистачить і 20% у тезері ))
Молодість минула і азарт. Тепер я - консерватор. Не готовий втрачати жодного цента. Якщо, при найгіршому сценарії, моє депо вполовиниться, то на це не так боляче дивитися, коли воно в 20, або в 100 разів зменшиться на очах. Крім того, додам до своїх порад, що періодично гроші треба виводити в готівку, бо й біржа може накритися мідним тазом. В ідеалі, коли зробив 2 ікси, треба одразу свої гроші витягнути з системи, щоб торгувати вже заробленим. Що я й зробив! Але й до заробленого не треба легковажно ставитися. Частково реінвестувати, а частково - виводити в ту ж готівку. Всі ходимо під Богом.
У готівці теж інфляція , у середені 90 я на 5 баксов міг бухать неделю В чьом порекомендуете хранить?
-
Vadim_
-
-
- Заблокований
- Подякував: 612 раз.
- Подякували: 501 раз.
-
-
Профіль
-
-