Криптовалюта, ринок криптовалют

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 14651466146714681469 ... 3631>
Повідомлення Додано: Пон 13 тра, 2019 20:50

Козак-характерник написав:
  Vitl написав:В идеале есть инвестиционный портфель, он не участвует в сделках и держится в расчёте на очередную цикличность и фрактал роста.Конечно в него вложены деньги, т с лишние, не используемые для чего либо иного.А есть трейдерский депозит, используемый для постоянного движения.В нём важно понять, что основой является фиат.Ищется точка входа и выхода, фиат наращивается.

Не лише фіат, але й біток з альтами нарощується, за рахунок реінвестицій і торгівлі бітка в парі з альтами. Просто в кожного своя тактика, в залежності від поточної ситуації і аналіза. Ситуація завжди динамічна, а не статична. А те, що фіат після кожної вдалої хвилі тре частково виводити, то беззаперечно! :D Я вже 50% профіта вивів і доляри купив. І під грушу сховав! :D

Ты явно не понял, о чём я написал.Результатом прибыли есть то, с чего трейдер начал, т е с фиата.В твоём случае ты вляпался в падение 2018 года и стал инвестором.Да. будучи инвестором и обладая уже вместо фиата коинами, конечно также можно торговать и наращивать, но уже коины.Фиат ты не нарастишь и не выведешь в этом случае, т к просто зафиксируешь убыток.Поэтому . чтобы не сидеть сложа руки, конечно нужно продолжать торговать.Но результат будет получен всё равно только тогда, когда в фиате будет получена прибыль.А наращивая коины можно сидеть в общем убытке ещё очень долго.
Vitl

Подякував: 853 раз.
Подякували: 1900 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 13 тра, 2019 20:54

artist_007 написав:Кхм...
"Никогда, никогда мы больше не увидим па 8000" пройдем, кто как думает :mrgreen: ?
Скоро баккт подоспеет, может, на этих новостях растем?
https://www.coindesk.com/bakkt-sets-jul ... in-futures

Следующий уровень 8300.
Vitl

Подякував: 853 раз.
Подякували: 1900 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 13 тра, 2019 20:55

greenozon написав:Козак-характерник

що каже козача чуйка по битку?

Полетить зі свистом вниз... Стрижка фірмова хом'ячків. :P Набирають чергову партію пушистиків на стрижку фірмову від дяді Толика. Альти - ось головна загадка.

Vitl написав:В твоём случае ты вляпался в падение 2018 года и стал инвестором.Да. будучи инвестором и обладая уже вместо фиата коинами, конечно также можно торговать и наращивать, но уже коины.Фиат ты не нарастишь и не выведешь в этом случае, т к просто зафиксируешь убыток.

Це не мій випадок! :P Я давно своє вивів з іксами. І торгую на профітні. А так позицію зрозумів. Ви міряєте все до $, як константі автентичній. Я дотримуюся багатовекторної політики кошика. Бо ситуація не статична, а динамічна. Нарощуючи коїни, ціна яких динамічна до $, примножується і фіат. Хоча наразі 90% в $. :P
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 тра, 2019 22:11

Re: Криптовалюты , рынок криптовалют

А шо Vitl, думает о кросс-курсах альтов к битке??
Vitaka

Подякував: 96 раз.
Подякували: 143 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 тра, 2019 00:28

artist_007 написав:Кхм...
"Никогда, никогда мы больше не увидим па 8000" пройдем, кто как думает :mrgreen: ?
Скоро баккт подоспеет, может, на этих новостях растем?
https://www.coindesk.com/bakkt-sets-jul ... in-futures

Думаю, що ні. Йде додатковий набір пушистиків для стрижки. Скільки разів про той бакт пісні співали і відкладали? Для хомок топливо піддають... :P

Акєла промахнувся. :P Пробили 8000$. Пушистики застрибують в цирульню як скажені. :)
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 тра, 2019 00:37

Первый шорт в районе 7800 неудачно закрылся по стопу. Будем думать.
Zebra

Заблокований
Подякував: 1885 раз.
Подякували: 2675 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Вів 14 тра, 2019 00:44

Vitl написав:Следующий уровень 8300.

Спостерігаємо онлайн. Що з альтами буде..ось загадка. Піде перелив із бітка в альти? Думаю, що великий кабздець настане, велика стрижка! Спочатку качали альти, а потім в дєда почали лити. Зараз обвалять к $ все: і біток, і альти, пострижуть пушистиків. І вже не важливий буде крос альтів до бітка. :mrgreen: Ставлю на це. Хоча може альти і озолотять декого. Я пас. Не хочу бути підстриженим. Краще недоотриманий прибуток. :P

П.С. Пішов розрив в ціні між біржами.
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 тра, 2019 00:59

Vitl написав:Следующий уровень 8300.

Спостерігаємо онлайн. Що з альтами буде..ось загадка. Піде перелив із бітка в альти? Думаю, що великий кабздець настане, велика стрижка! Спочатку качали альти, а потім в дєда почали лити. Зараз обвалять к $ все: і біток, і альти, пострижуть пушистиків. І вже не важливий буде крос альтів до бітка. :mrgreen: Ставлю на це. Хоча може альти і озолотять декого. Я пас. Не хочу бути підстриженим. Краще недоотриманий прибуток. :P

П.С. Пішов розрив в ціні між біржами.

Причем, сначала сделают ложный пробой вверх или вниз, по ситуации, затем фсьо! обвалят к доллару :mrgreen: Пострадают усе, акромя фиатчиков.
Vitaka

Подякував: 96 раз.
Подякували: 143 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 тра, 2019 01:06

Vitaka написав:Причем, сначала сделают ложный пробой вверх или вниз, по ситуации, затем фсьо! обвалят к доллару :mrgreen: Пострадают усе, акромя фиатчиков.

Можливо. Орієнтація - профіт на кросі до бітка призведе до втрат $. :P І навіть якщо хтось примножить бітка на кросі, то втратить $. Подивимося, що маніпуль придумав на цей раз. :) Я міркую так, що якщо б спочатку біт качали баксом, то потім можливий був би перелив $ в альти. А тут навпаки: накачали альти баксом спочатку, тепер біт накачують, а альти як цвяхами прибиті, мабуть свою накачку вже отримали сповна. Бачу таку комбінацію маніпуля, що накачати альти, потім накачати біт. І обвалити в $ і альти, і біт. Крос - наживка. Навряд чи почнуть переливати $ з біта в альти до поточних цін альтів в $.

П.С. Продав дашку по 132$. Наразі 100% в $. Так надійніше. 8)
Козак-характерник
2

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 тра, 2019 01:25

Общий православный объем на 300 лямов упал по сравнению со вчерашним. Перелили в стейблы и альту от греха подальше. Не думаю шо хомяк попрет безоглядно вот прям сейчас. Для лумумба-экваториана еще не нагнали азарту, эти на 12ти будут входить, если дотолкают. После 8700 - безумству храбрых поем мы ректальные реквиумы и прочие сфинктеро-разрывные оды.
HolyTropic

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

#<1 ... 14651466146714681469 ... 3631>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Shaman і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор