|
Криптовалюта, ринок криптовалют |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Пон 13 тра, 2019 20:50
Козак-характерник написав: Vitl написав:В идеале есть инвестиционный портфель, он не участвует в сделках и держится в расчёте на очередную цикличность и фрактал роста.Конечно в него вложены деньги, т с лишние, не используемые для чего либо иного.А есть трейдерский депозит, используемый для постоянного движения.В нём важно понять, что основой является фиат.Ищется точка входа и выхода, фиат наращивается.
Не лише фіат, але й біток з альтами нарощується, за рахунок реінвестицій і торгівлі бітка в парі з альтами. Просто в кожного своя тактика, в залежності від поточної ситуації і аналіза. Ситуація завжди динамічна, а не статична. А те, що фіат після кожної вдалої хвилі тре частково виводити, то беззаперечно!  Я вже 50% профіта вивів і доляри купив. І під грушу сховав! 
Ты явно не понял, о чём я написал.Результатом прибыли есть то, с чего трейдер начал, т е с фиата.В твоём случае ты вляпался в падение 2018 года и стал инвестором.Да. будучи инвестором и обладая уже вместо фиата коинами, конечно также можно торговать и наращивать, но уже коины.Фиат ты не нарастишь и не выведешь в этом случае, т к просто зафиксируешь убыток.Поэтому . чтобы не сидеть сложа руки, конечно нужно продолжать торговать.Но результат будет получен всё равно только тогда, когда в фиате будет получена прибыль.А наращивая коины можно сидеть в общем убытке ещё очень долго.
-
Vitl
-
-
- Подякував: 853 раз.
- Подякували: 1900 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 13 тра, 2019 20:54
-
Vitl
-
-
- Подякував: 853 раз.
- Подякували: 1900 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 13 тра, 2019 20:55
greenozon написав:Козак-характерник що каже козача чуйка по битку?
Полетить зі свистом вниз... Стрижка фірмова хом'ячків.  Набирають чергову партію пушистиків на стрижку фірмову від дяді Толика. Альти - ось головна загадка. Vitl написав:В твоём случае ты вляпался в падение 2018 года и стал инвестором.Да. будучи инвестором и обладая уже вместо фиата коинами, конечно также можно торговать и наращивать, но уже коины.Фиат ты не нарастишь и не выведешь в этом случае, т к просто зафиксируешь убыток.
Це не мій випадок!  Я давно своє вивів з іксами. І торгую на профітні. А так позицію зрозумів. Ви міряєте все до $, як константі автентичній. Я дотримуюся багатовекторної політики кошика. Бо ситуація не статична, а динамічна. Нарощуючи коїни, ціна яких динамічна до $, примножується і фіат. Хоча наразі 90% в $. 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 13 тра, 2019 22:11
А шо Vitl, думает о кросс-курсах альтов к битке??
-
Vitaka
-
-
- Подякував: 96 раз.
- Подякували: 143 раз.
-
-
Профіль
-
-
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 тра, 2019 00:37
Первый шорт в районе 7800 неудачно закрылся по стопу. Будем думать.
-
Zebra
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1885 раз.
- Подякували: 2675 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 14 тра, 2019 00:44
Vitl написав:Следующий уровень 8300.
Спостерігаємо онлайн. Що з альтами буде..ось загадка. Піде перелив із бітка в альти? Думаю, що великий кабздець настане, велика стрижка! Спочатку качали альти, а потім в дєда почали лити. Зараз обвалять к $ все: і біток, і альти, пострижуть пушистиків. І вже не важливий буде крос альтів до бітка.  Ставлю на це. Хоча може альти і озолотять декого. Я пас. Не хочу бути підстриженим. Краще недоотриманий прибуток.  П.С. Пішов розрив в ціні між біржами.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 тра, 2019 00:59
Козак-характерник написав: Vitl написав:Следующий уровень 8300.
Спостерігаємо онлайн. Що з альтами буде..ось загадка. Піде перелив із бітка в альти? Думаю, що великий кабздець настане, велика стрижка! Спочатку качали альти, а потім в дєда почали лити. Зараз обвалять к $ все: і біток, і альти, пострижуть пушистиків. І вже не важливий буде крос альтів до бітка.  Ставлю на це. Хоча може альти і озолотять декого. Я пас. Не хочу бути підстриженим. Краще недоотриманий прибуток.  П.С. Пішов розрив в ціні між біржами.
Причем, сначала сделают ложный пробой вверх или вниз, по ситуации, затем фсьо! обвалят к доллару  Пострадают усе, акромя фиатчиков.
-
Vitaka
-
-
- Подякував: 96 раз.
- Подякували: 143 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 тра, 2019 01:06
Vitaka написав:Причем, сначала сделают ложный пробой вверх или вниз, по ситуации, затем фсьо! обвалят к доллару  Пострадают усе, акромя фиатчиков.
Можливо. Орієнтація - профіт на кросі до бітка призведе до втрат $.  І навіть якщо хтось примножить бітка на кросі, то втратить $. Подивимося, що маніпуль придумав на цей раз.  Я міркую так, що якщо б спочатку біт качали баксом, то потім можливий був би перелив $ в альти. А тут навпаки: накачали альти баксом спочатку, тепер біт накачують, а альти як цвяхами прибиті, мабуть свою накачку вже отримали сповна. Бачу таку комбінацію маніпуля, що накачати альти, потім накачати біт. І обвалити в $ і альти, і біт. Крос - наживка. Навряд чи почнуть переливати $ з біта в альти до поточних цін альтів в $. П.С. Продав дашку по 132$. Наразі 100% в $. Так надійніше. 
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 тра, 2019 01:25
Общий православный объем на 300 лямов упал по сравнению со вчерашним. Перелили в стейблы и альту от греха подальше. Не думаю шо хомяк попрет безоглядно вот прям сейчас. Для лумумба-экваториана еще не нагнали азарту, эти на 12ти будут входить, если дотолкают. После 8700 - безумству храбрых поем мы ректальные реквиумы и прочие сфинктеро-разрывные оды.
-
HolyTropic
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
|