Козак-характерник написав:+15$ безнаЛОХових! Не можу, щоб вхолосту день минув, без морозива. Перезайду пізніше на шорт бітка.
А в чем прикол? 15/11600 = 0,13% в день по сути дела, когда рипла щас скачет по 2% вверх/вниз
Прикол в тому, що там своїх грошей лише десятина. Плече *10. І це лише одна угода за добу, поки...Подивіться історію попередніх угод і %. І ще є багато приколів: від функціональних до фінансових. Маестро, вивчіть цю тему ретельніше, це золота жила, якщо з розумом.
Козак-характерник написав:+15$ безнаЛОХових! Не можу, щоб вхолосту день минув, без морозива. Перезайду пізніше на шорт бітка.
А в чем прикол? 15/11600 = 0,13% в день по сути дела, когда рипла щас скачет по 2% вверх/вниз
Прикол в тому, що там своїх грошей лише десятина. Плече *10. І це лише одна угода за добу, поки...Подивіться історію попередніх угод і %. І ще є багато приколів: від функціональних до фінансових. Маестро, вивчіть цю тему ретельніше, це золота жила, якщо з розумом.
ааа, так там 15/1160 = 1.3% так а де букварь, ну шобы учить?
osafly написав:Я вот тоже не совсем понимаю,как можно поставить стоп на 1-2%,если всегда вынос в обе стороны зачастую бывает кратковременной свечой еб...щей еще % на 3-10 от реального максимума(минимума)сквизом
Я ж там написал - приходится использовать только малую часть депозита, чтобы потеря от ВСЕГО имеющегося депозита была не более 1%.И я же сделал вывод. что это возня в ширинке великана
Zebra написав:Думаю его пробитие определит куда пойдет эфир.
Ты хоть и увлёкся эфиром, но смотреть нужно на биткоин.Туда же пойдёт и эфир и все остальные.На крипторынке сейчас отдельно могут ходить какие то единицы новых монет. которые далеки от децентрализации.
Козак-характерник написав:Угу... + це шорт. На споті так не вийде заробляти на падінні. Тут за посиланням. І в ПП ще додам буквар
Всем доброй ночи!А можно и мне в приват Абетку? Статус пока не позволяет отправлять ПП С удовольствием читаю сообщения ребят и благодарен тем, кто объясняет свои действия и "на пальцах" в том числе)) И еще, как думаете оказывает ли влияние всемирный карантин на привлечение новых пользователей т.н. "хомячков" в криптовалюту? Времени свободного поболее стало))
Завершив добу з результатом 53$ безнаЛОХових. Дякую Тобі, Боже, за щедроти Твої...Даєш нам хліб насущний! Але головним є хліб духовний. “Воістину, воістину кажу вам: не Мойсей дав вам хліб з неба, але Мій Отець дає вам справжній хліб з неба, бо хлібом Божим є Той, хто сходить з неба і дає світові життя”. Тоді сказали Йому: “Господи, давай нам завжди цей хліб!” Сказав їм Ісус: “Я – хліб життя! Хто приходить до Мене, – не буде голодувати, і хто вірить у Мене, – ніколи не буде спраглим”. Амінь!