Хай мішки бешкетують, а я поки на лонгустах покатався трохи з бітком...

|
|
![]()
Добрий вечір! Козаче, яким букварем користувались ? Знаю, що книгу Швагера рекомендують, буду радий, якщо дасте пораду по букварю в пп, дякую ! ![]()
Доброї ночі! ![]() П.С. На мою думку, вплив будь яких новин на курс, є мінімальним. Вже новини давно не відіграють свій ефект, як було в 2017. Приклад з тим же халвінгом. Всі до нього готувалися і пшик. Ринок чисто маніпулятивний, тре торгувати на запропонованих рівнях і не чекати туземун. Просто щоденна праця. І наразі, актуальною є торгівля з кредитним плечем. Без плеча, дохід такий, що не вартує витраченого часу. Ринок ризиковий і тре ризикувати, але з розумом - хеджувати ризики різними інструментами. Доречі кріпта, як на мене, це й є система керування ризиками, ризик-менеджмент. Тут ти сам собі керівник і виконавець, сам капітан і лоцман. ![]() ![]()
![]() Re: Криптовалюты , рынок криптовалютКозаче, комісійні я так розумію у тебе тейкера 0.04% ?
Бо у мене такі самі комісійні на Я так розумію фьючерси на Бінанс, це та сама маржиналка (шорт, лонг, плече) як на інших біржах? ![]()
Тут комісії. Шорти платять лонгам, або лонги шортам, в залежності від ставки фінансування. Просто почитайте уважно все. Довго писати, щоб всі нюанси пояснити. І ще багато класних фічей в функціоналі. Наприклад бачиш свій прибуток чи збиток, як в долярах, так і у відсотковому значенні. PNL/ROE. Бачиш ціну ліквідації. ![]() Тема бомбезна, просто вивчіть її ретельно. ![]() ![]() Если вы хотите защитить свои активы, вы просто обязаны пользоваться фьючерсными контрактами. Заключение позволит избежать многих проблем. Вы можете хеджировать риски в отношении многих криптовалют, но в приоритете на Бинансе пока стоит биткоин. Благодаря левереджу, можно застраховать спот или удерживать риск при относительно небольших затратах на фьючерсном рынке. Например, если вы держите BTC на сумму 1 000 USDT, вы можете разместить меньший (50 USDT) залог на фьючерсном рынке и короткую позицию BTC на 1 000 USDT, чтобы полностью хеджировать позиционный риск. П.С Як на мене, плече 20 - суперризик. Нормальне плече 10. Мы не рекомендуем заключать контракты, если вы пока толком не смогли разобраться в сервисе – вы рискуете своими активами. Рекомендуем сначала прочесть необходимые руководства, чтобы понять все подводные течения, а также попробовать поторговать на демо-счете.
![]() ---
Востаннє редагувалось Кучинелли в Нед 12 кві, 2020 12:18, всього редагувалось 1 раз.
![]() Немножко о торговле с плечём.Сейчас опытные трейдеры строят движение цены в соотв с т н маржинальными зонами.Т е смысл движений на биржах давно стал за теми. кто делает ставки. чтобы их сбрить.Иногда примешивается новостной фон и общая ситуация на мировых рынках.Но основной магнит - это ликвидность, типа КХ.
![]() Хто рано встає, тому Бог дає!+15$ безнаЛОХових!
![]() ![]() А коли настав вечір, підійшли Його учні до Нього й сказали:«Тут місце пустинне, і година вже пізня; відпусти народ, – хай по селах розійдуться, і куплять поживи собі». А Ісус їм сказав: «Непотрібно відходити їм, – нагодуйте їх ви!» Вони ж кажуть Йому: «Не маємо чим тут, – тільки п’ятеро хліба й дві риби». А Він відказав: «Принесіть Мені їх сюди». І, звелівши натовпові посідати на траві, він узяв п’ятеро хліба й дві риби, споглянув на небо, поблагословив й поламав ті хліби, і дав учням, а учні народові. І всі їли й наситились, а з кусків позосталих назбирали дванадцятеро повних кошів... Що то за “рибу” пропонує нам Господь? Риба у біблійній мові – то душа людська, людина. Сказав Христос Петрові й Андрієві, що рибалками були: “Ідіть за Мною, – Я зроблю вас ловцями людей!” (Від Матвія, 4.19). Хліб без риби може видатися прісним; риба ж – дає смак... Коли виловлюється ця риба, спасаються душі людські з духовного моря світу цього, з “житейського моря, схвильованого спокус бурею” неводом проповіді Євангелії, мереживом місійної праці посланців Господніх. Чому риби саме дві? Бо число “два” у біблійній мові символізує двояку натуру людини – духовну та плотську, душу і тіло. І зцілення вогнем благодаті, “вірою, яка від слухання”, відбувається як на рівні тіла, так і духа. ![]()
![]() Ставка фінансування
Ось капнуло від лонгустів. ![]() ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|