навіщо їх було одягати, якщо в середині дня не планували фіксувати профіт? комуняцькими шортами подратували бичків? імхо, в НЕ інтрадей гру на пониження можна вступати, якщо трапилось щось подібне: 1) пробили підтримку по низам? 2) оновили попередній лоу на качельному рості? 3) пробили паттерн? 4) сигнал по довіреному індикатору? ... тобто, вхід на ознаках розвороту, а не щоб випробувати долю та отримати підзадників від бичків
навіщо їх було одягати, якщо в середині дня не планували фіксувати профіт? комуняцькими шортами подратували бичків? імхо, в НЕ інтрадей гру на пониження можна вступати, якщо трапилось щось подібне: 1) пробили підтримку по низам? 2) оновили попередній лоу на качельному рості? 3) пробили паттерн? 4) сигнал по довіреному індикатору? ... тобто, вхід на ознаках розвороту, а не щоб отримати підзадників від бичків
Саме так, подратувати... Поки не інтрадею. Сиджу в мінусі і чекаю обвалу.
Тем временем риплы +10% за сутки сделали на фоне новости об очередном типа перспективном проекте. Может, еще вытянут, но уверенности нет, я зафиксировал.
phantom_systems написав:Тем временем риплы +10% за сутки сделали на фоне новости об очередном типа перспективном проекте. Может, еще вытянут, но уверенности нет, я зафиксировал.
Хлопці, це кріпта, і з нею може бути що завгодно, як 20к, так і 1к. Кріптою управляє жадібність хом'яків, а не реальність та економіка, хоча й те теж трішки. Зараз пробили 7800 і сформували новий коридор. Мета 8300. Кефір проб'є 200, а це буде зовсім скоро. Я за шорти, але... Козак, самовпевненість та жадібність завели у великий мінус багатьох трейдерів. Щоб не ліквідували, можеш заливати маржою хоч до 20к, але будь стриманіше. Те що хочеться тобі, і те що буде не завжди сходиться. Зєбра, я бачу трішки закрився, бо реально баче ситуацію, я теж зрозумів що краще вийти і зайти у шорти на вищих позначках.