|
Криптовалюта, ринок криптовалют |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Пон 11 січ, 2021 00:41
Zebra написав: Козак-характерник написав:Цифри затер, щоб не заздрили... 
А я не буду затирать цифры, арбитражная система за время в несколько месяцев бета-тестирования на относительно небольших тестовых депозитах. Это даже не окончательная версия. Арбитражная торговля уделывает все остальные виды торговли. Это безубыточная торговля.
Радісно!  Я продаю стратегію власну за 1000$, а Ви заохочуєте населення інвестувати гроші у довірче управління! На кожний товар - свій покупець! 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 січ, 2021 00:53
Козак-характерник написав:Продаю власну торгову стратегію. Беззбиткову. Ціна 1000$.  Зацікавленим, звертатися в ПП. Передоплата. 
Перший пішов! Продано! Як Зьобра, пасивні відсотки не обіцяю, але 20-150$ настругати можна щодня. В середньому заробіток коливається від 1000$ до 2000$ за місяць. Тому беру за стратегію середньомісячний мінімум - 1000$. Тобто перший місяць працюєте, щоб відбити покупку, а потім вже на себе!  Сидіти біля монітору треба.  Заробіток активний, а не пасивний.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 січ, 2021 01:02
Козак-характерник
-
yess
-
-
- Подякував: 25 раз.
- Подякували: 19 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 січ, 2021 01:08
Козак-характерник написав:Як Зьобра, пасивні відсотки не обіцяю,
Я что-то пропустил? Не вижу предложений от Зебры управлять моим капиталом))) А каким объемом нужно работать что бы вернуть штуку за месяц как ты тут уверяешь? И как ведет себя твоя стратегия при росте/падении или флэте? Подозреваю что после оплаты вылезут нюансы о которых почему то заранее не говорится))
-
Kriptogedon
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 20 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 січ, 2021 01:11
Козак-характерник написав:Сидіти біля монітору треба.  Заробіток активний, а не пасивний.
Козаче, в моєму випадку сидіти біля монітору не потрібно, все робиться на серверах цілодобово. За 3 роки трейдерства, я зрозумів, що це все фігня, ті хто крутять об'ємами на біржах, заробили їх на арбітражі - їм все одно в яку сторону йде ціна, їм краще щоб вона частіше пульсувала, утворюючи цінові розриви.
-
Zebra
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1885 раз.
- Подякували: 2675 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 11 січ, 2021 01:15
Zebra написав: Козак-характерник написав:Сидіти біля монітору треба.  Заробіток активний, а не пасивний.
Козаче, в моєму випадку сидіти біля монітору не потрібно, все робиться на серверах цілодобово. За 3 роки трейдерства, я зрозумів, що це все фігня, ті хто крутять об'ємами на біржах, заробили їх на арбітражі - їм все одно в яку сторону йде ціна, їм краще щоб вона частіше пульсувала, утворюючи цінові розриви.
Я розумію і радий за Вас! Але мені і мого заробітку вистарчає... 
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 січ, 2021 01:23
Козак-характерник написав: Zebra написав: Козак-характерник написав:Сидіти біля монітору треба.  Заробіток активний, а не пасивний.
Я розумію і радий за Вас! Але мені і мого заробітку вистарчає... 
Ти зливаєш депозити. Вносиш нові, намагаючись відігратися. Треба зупинитися. Якщо в тебе серйозний депозит, я можу його підключити на 2 біржах по API твої аккаунти - ти будеш бачити весь процес, але раз на тиждень пересилати мені 50% профіту, який буде наторгований на обертах. Це біля 100-200%% річних. Потрібні ліквідні монети (бажано BTC, ETH, LTC, XRP, EOS, BCH ...) або USDT.
Востаннє редагувалось Zebra в Пон 11 січ, 2021 01:26, всього редагувалось 1 раз.
-
Zebra
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1885 раз.
- Подякували: 2675 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 11 січ, 2021 01:23
Kriptogedon написав: Козак-характерник написав:Як Зьобра, пасивні відсотки не обіцяю,
Я что-то пропустил? Не вижу предложений от Зебры управлять моим капиталом))) А каким объемом нужно работать что бы вернуть штуку за месяц как ты тут уверяешь? И как ведет себя твоя стратегия при росте/падении или флэте? Подозреваю что после оплаты вылезут нюансы о которых почему то заранее не говорится))
Публічна оферта. Криптовалюты , рынок криптовалютБудь який об*єм можна задіяти. Але, щоб повернути штуку саме за місяць, то десь 2000$. Моя мета - 1% профіту гарантованих. Рівень кредитного плеча 20. Повторюю, що стратегія беззбиткова.  Нюанси - лише час, який Ви згодні витратити, щоб грати у казіно.  Саме казіно, бо ніякого кріпторейдінгу не існує. Це шахрайство чистої води. Більше часу - більше грошей. Менше грошей - більше відпочинку. Ділема. Основна суть - рубати 1% з рівнем кредитного плеча 20.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 січ, 2021 01:27
Zebra написав:Ти зливаєш депозити. Вносиш нові, намагаючись відігратися. Треба зупинитися. Якщо в тебе серйозний депозит, я можу його підключити на 2 біржах по API твої аккаунти - ти будеш бачити весь процес, але раз на тиждень пересилати мені 50% профіту, який буде наторгований на обертах.
Дякую за пропозицію, але гратиму з цими напьорсточниками по своїй схемі...  На таку щедру пропозицію, впевнений, знайдуться тут охочі. Ми притримуємося різних напрямків бізнесу, хоч і в одній галузі - напьорсточнічєства у світовому масштабі.  Для новачків тут - пекло і майже гарантований злив депозита.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 11 січ, 2021 01:44
Zebra написав:EOS
Доречі... Цей вбивця Віталіка - офігітєльная вєсч для гри в напьорстки. 
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-