Вся куєта виросла, а дєд-пєрдун ніяк не може просратися і теж побігти догори.. А все тому, що я лонх тримаю... Тіко продай зараз і тузєпух. А поки маніпулька яйки викручує...
Козак-характерник Не вся. Але деяка вже майже на діда не реагує. tfuel наче до запуску готова. celr покищо ні, але 6го вирішив не чекати і жменьку добрав. Рекомендую з крихти розпочати хоч на якійсь з широкого асортименту, адже рано(краще) чи пізно цей крок буде зроблено. пс. chz, імхо, дуже неоднозначна монетка, з одного боку цікава ідея, з іншого незрозумілий принцип реалізації, тож тримаю трошки ще з 6ти центів, основу перевзував з відлітаючими ступєнями, зараз товчеця на місці вже довго. Може який Рональдо підфутболить, то ще порцію скину. Порцію з пилом залишу до побєдного, хочу з кабіни подивитись. #нотфайненшіеледвайз (с
Востаннє редагувалось bevzaalex в Чет 01 кві, 2021 16:40, всього редагувалось 2 разів.
Козак-характерник З дебютом! Вдячний кардану, гарненько підвіз, з минулого квітня 70юсд у цей січень лютий, перевзував частинами. Вийшов повністю. Адже анонсів було дуже багато а реальних дій нуль. Повертатися не збираюсь. Але це моя думка, цілком можливо помилкова.
Козак-характерник написав:Кардано у фазі накопичування. Зробив невелику ставочку на 20 баксів - лонх. 1,187.
Воха,кардано как стреляный гранатомет уже..Если перезарядят,то может еще и выстрелит,а может уже и все.Он всегда ростет первым из альтов,замеченная примета,бо сам его всегда активно торговал..Но сейчас,помимо него есть гораздо более интересные альты..и их много.Деда уже поздно торговать.Ну покажет он 10-20% роста максимум...и что??Еос с Троном вон за сутки жару дали на 25 и 40% соответственно,а ты сопляки жуешь.Ты не настоящий Казак которого я знал прежде Признавайся,где старый хозяин аккаунта
Ещё один криптан с много-лишних-денег решил приобщиться к современному искусству.
Пользуясь случаем, хочу выставить лот на продажу. Так как договор с автором с половины, то предлагаю свою половину переполовинить с посредником, т.е. 25 %. Оригинал у автора. Вот копия. Вот доки подтверждающие сделку от 12 марта(скрин,телега)
Востаннє редагувалось bevzaalex в Чет 01 кві, 2021 17:51, всього редагувалось 1 раз.
osafly написав:Воха,кардано как стреляный гранатомет уже..Если перезарядят,то может еще и выстрелит,а может уже и все.Он всегда ростет первым из альтов,замеченная примета,бо сам его всегда активно торговал..Но сейчас,помимо него есть гораздо более интересные альты..и их много.Деда уже поздно торговать.Ну покажет он 10-20% роста максимум...и что??Еос с Троном вон за сутки жару дали на 25 и 40% соответственно,а ты сопляки жуешь.Ты не настоящий Казак которого я знал прежде Признавайся,где старый хозяин аккаунта
Дєд, найкраще підходить для ставок з плечем. Хочу файний шорт спіймати, щоб їхати донизу на 3000.
EOS красава,сопротивление 5$ прошил пулей,даже не заметил,буквально за пару часов..Рокэта,мать его! Давно пора.Теперь все внимание на пробой 5.5$-камень преткновения прошлого роста.Закрепится выше 6 баков,пойдет до 8 стопудово,как минимум.Докупил на последнем падении еще позиции,идти-так идти до конца,продолжаю держать лонги по нему.