spacemachine написав:proftpd66 чувак, ты можешь перестать флудить своими сделками, на которые всем пофиг?
я хотел написать, что нельзя торговать когда инструмент находится в канале. Он хаотично ходит в одном диапазоне. Можно заработать ровно 0$. Либо минус 10$ или 10$ при торговли целый день.
2001 написав:Через 20 минут новости.Пристегнитесь)
А я уж подумал, вы о добавлении Bakkt в Google Pay. Новость реально сильная. Возможно, не для спекуляций, но для проникновения крипты в систему привычных финансов - да
Mirax написав:Десь так воно в процесі й вийде, рівні позиції лонг і шорт. Але мікроставками, щоб маніпулю вистачило тільки на морозиво. Бо на Ламборджіні вже не стане, нема ціни ліквідації. Хитрий план.
І знов Ви не врубалися в стратегію козака... Мова не про усереднення позицій, а про динамічну торгівлю, щоб 0,1 відсотка на протилежні позиції було, коли виделка велика. Наприклад, кєшу я лонХую по 476.67 на 0,1% відсоток від депо. Якщо на момент поставлю шорт, то рахуйте виделку. Зараз кєша вище 606,56. Просто в процесі, точки входу можуть змінюватися в ході торгівлі, а також загальна сума шорту/лонХу (від 0.1% до 1%). Простіше кажучи я можу шукати точки входу мікроставками, щоб набрати 1% на позицію - десять разів (10*0,1). Постійно в коридорі торгуючи мікроставками, я заробляю на морозиво і маю хедж проти різких коливань. Зайву кількість шортів/лонХів одразу розпродаю коли є прибуток мінімальний, щоб не виходило усереднення і виходив на вихлопі той самий 0,1%. В цілому, я не збираюся пропагувати свою стратегію. Мені достатньо того, що я заробляю на морозиво! Хто врубався в стратегію козака, може теж ласувати зі мною морозивом! Користуйтеся на здоровя!
П. С. Зайвих комісій немає. Навіть якщо б в мене лонХ позиції не було, так як я закрив би її з профітом, то відкриваючи потім шорт, мені все одно б довелося платити комісію. Є угода - є коміс полюбасу. Просто профіт я фіксую не баксами, а шортами чи лонХами. Загальна сума депо при цьому зростає в баксах. Врубайтеся!
proftpd66 написав:нету продавцов сейчас, может сегодня на 72к успеем сходить?
думаю 100к в этом году увидим
Ты как всегда увидишь дырку от бублика,повесишь ее на стену и будешь пристально на нее смотреть,медитируя и приговаривая беспрерывно-шорт,я в шортах,надо зашортить,я зашортил,буду шортить,щорчу-верчу-запутать хочу,я в шорте,щас вшорчу,мне вшортили и так,до начала нового аниматорского сезона 2022,когда поедешь снова развлекать турецкого Абдурахмана в придорожном мотеле где то в трущобах Алании
proftpd66 написав:нету продавцов сейчас, может сегодня на 72к успеем сходить?
думаю 100к в этом году увидим
Ты как всегда увидишь дырку от бублика,повесишь ее на стену и будешь пристально на нее смотреть,медитируя и приговаривая беспрерывно-шорт,я в шортах,надо зашортить,я зашортил,буду шортить,щорчу-верчу-запутать хочу,я в шорте,щас вшорчу,мне вшортили и так,до начала нового аниматорского сезона 2022,когда поедешь снова развлекать турецкого Абдурахмана в придорожном мотеле где то в трущобах Алании
я как раз ничего не шортил. Тут сказали по шортить, взял чтобы был убыток 3$, были проскальзывание битка и было 63$ убыток. Если взять лонг по 47k или по 49.7к или по 49.9, то стоп просто поставить в 50к$. Закроется прибылью или небольшим убытком.
а сейчас инструмент в канале стоит, может сходить в любую сторону.
По этому, если я управляю вселенной и я вождь вселенной. То я должен слушать, только себя!