|
|
![]() Re: Вищий адмінсуд вперше оштрафував водія автомобіля з інозпо сметают это говно с дорог наших.
![]() Re: Вищий адмінсуд вперше оштрафував водія автомобіля з інозХерсон, сонечко, вживана іномарка -таксі синього коліра на болгарських номерах з водієм- негром...
![]() А по суті- 25 років корупційних преференцій для українського "автопрома" призвели до першого в світі клона китайського авта -ЗАЗ Форца..... Авта в Україні мають бути з українськими номерами, а от податки на розмитнення- в рази і рази менше......Щоб ціна на вживане авто у Польщі відрізнялось від ціни того ж авта в Україні хіба що на ціну транспортування від Польщі до України. Сподіваюсь що всі погодяться. Окрім Васадзепрома та інших Богданів-Рошенів... ![]() машины на еврономерах единственный выход сегодня не лезть в кредитное рабство! Я езжу на отличной Ауди, которая обошлась мне дешевле в 10 раз, чем Мицик Лансер, купленый в кредит! Я блльше не хочу покупать авто в кредит и переплачивать по кабальным условиям! Ездите на евробляхах и потратьте сэкономленые деньги на себя, или своих детей, или купите лекарства своим родителям! А завистникам хочу посоветовать не гнать на ребят, которые ездят на авто за 2-3 тысячи на польских номерах, а предьявлять свои претензии тем мерзавцам, которые ездят на украинских номерах за 100-200 тысяч у.е. А если слабо и жим-жим, то закройтесь и утритесь!
![]() УраНадо убирать хлам с дорог. И точка. Вот если бы была какая-то минимальная цена , например от 10000$, дешевле нельзя покупать авто с Европы,. От этого бюджета можно более менее нормальное авто подобрать. То, что наши скупают в литве и польше, в развитой стране под пресс сдают.! Каждый день в пробке как станешь за машинкой за 2-3 тысячи, Это ппц, Дымовые завесы, МАРШРУТКИ отдыхают. Когда центр Европы начнёт думать о экологии и людях?!?!? А то как всегда , какая то группа недовольных, выходит с шинами, Видите ли им авто подавай...) А если завтра группа людей шины будет палить, стиральные машины подавай за 100 баксов, БРЕД.
И власть у нас слабовольные при***.) Верховная рада вообще сброд шизофреников!!! ![]()
по вашему тазики и москвичи 80-х годов выпуска, которых на периферии катается еще превеликое множество, вместо угарного газа выбрасывают кислород? ![]() а если серьезно - то зачем тогда нашим доблестным полицаям оборудование для проверки уровня CO в выхлопных газах? пускай штрафуют такие загрязнители воздуха. ![]() RomanTik
Ну так не штрафуют же!!! Вот , где надо поработать. А на переферии ,, 100 га леса на один москвич, и люди счастливы. Жигули и москвичи, это уже давно раритет. И по дорогам Украины, встречаются редко уже. Во всем мире, борьба за экологию - это большой список ограничительных мероприятий, прежде всего.! а у нас , как у нас! ![]()
Вы, простите, из столицы нос не показываете?! Да, стало их конечно поменьше (только лишь вследствие естественного износа), но не так уж и мало их на "переферии". А точнее - довольно таки много. К ним же причисляю и ушатанные Ланосы, Джили и еже с ними (которые покупались официально в Украине). ![]() Я наприклад радію з іншої причини:
1. я ніколи не зрозумію жадібних власників які щось там втратять,(ну звісно якщо вдасться дотиснути ту владу-зраду, та зробити нормальну розтаможку як у Європі), ви вже втратили коли платили клану васадзе-порошенко, запийте холодною водою і забудьте про свою втрату, да відпустіть ви своє корито лохматого року на переплавку а собі візмете новіше, більш безпечніше і т.д. і т.п., а то складається враження що купив за 1000 виїздив все що можна і хочеш продати за 2000, обережно слинкою не подавися. 2. Мені теж не подобається манера поведінки "Євроблях" на дорогах, але і в деяких власників розмитнених авто менери бувають ще гірші. Причина моєї радості в тому що накінець таки поставлять хитрожопих на місце, і плодіння лохів припиниться. Хитрожопі це ті знайшовши дірку в законодавстві почали масово ввозити і продавати лохам "Євробляхи", а у лохів від радості, звилини почали рухатись і розбудили з коми те що колись називалося мозком, і вони почали щукати нових лохів кому-би впарити те що їм не належить, це ж епідемія якась, накінець то вакцина знайдена. І можливо ті що вилікуються допоможуть таки дотиснути владу-зраду і накінець то таки добитися розтаможки як у Європі і скасування того євро-5,(яке в тій же Європі до простих водіїв не має ніякого відношення, тільки до комерційних), у нас завдяки кондитеру всі стали комерсантами, то давайте так як там почнемо з євро-1, потім 2 і т.д. відповідно ті кошти які ми сплатили за ремонт доріг, (коли купували неякісне пальне), яке до євро-1 даже не схоже все таки знайдуть і використають а не будуть маскуватися під євро-5. І коли кондитер перестане(і корону скине), лобіювати інтереси "державного виробника" якого не може назвати, бо в Україні такого не існує, тільки приватні.
|
|