Волгарь написав:И одно маленькое отличие - КАЖДЫЙ НАЛИЧНЫЙ РУБЛЬ обеспечен золотом почти на 50 копеек.
Непонятно, правда, почему при таком замечательном золотом обеспечении население нищает, банки разоряются, а центробанк выкидывает миллиарды на удержание курса рубля.
Наверное, волгари что-то не договаривают. Или скорее всего, не знают.
Sommer написав:Наверное, волгари что-то не договаривают. Или скорее всего, не знают.
1 Так знати - їм по званню не дозволено 2 Тай пересічному важко пояснити,що він вставав з колін-вставав, а золота все одно в три рази менше ніж в німця/француза чи італійця 3 Так само важко пояснити що воюють з США але на на Алясці, а в степах України 4 Я особисто ніяк не дочекаюсь момента, для якого цього косолоапого відгодовують - а саме Коли ж він з Китаєм стикнеться і стикнувшись звичайно знесилить і Китай і себе (паральельно скоцюрбившись до Уралу), а США/ЄС за цей час мило потираючи руки відірвуться від недолугих скрєпників ще років на 50 розвитку.
Sommer написав:Наверное, волгари что-то не договаривают. Или скорее всего, не знают.
1 Так знати - їм по званню не дозволено 2 Тай пересічному важко пояснити,що він вставав з колін-вставав, а золота все одно в три рази менше ніж в німця/француза чи італійця 3 Так само важко пояснити що воюють з США але на на Алясці, а в степах України 4 Я особисто ніяк не дочекаюсь момента, для якого цього косолоапого відгодовують - а саме Коли ж він з Китаєм стикнеться і стикнувшись звичайно знесилить і Китай і себе (паральельно скоцюрбившись до Уралу), а США/ЄС за цей час мило потираючи руки відірвуться від недолугих скрєпників ще років на 50 розвитку.
Это будет окончательная пэрэмога.Вот тогда, вы свидомые, и заживете.
Ми вже живемо , це ви постійно з колін встаєте... і вас ніхто не любить, а у нас безвіз, і сало краще вашого , і клімат кращий.... А вам треба готуватись 1 До війни з США за Аляску 2 До війни з Японією за Ітуруп/Шикотан 3 До війни з Китаєм за Далекий Схід ці війни ви програєте і після програшу, прийде справжня і посильна для вас війна з Монголією , за території до Уралу.... І от коли ви будете з Монголією бодатись , ми по вашому прикладу 2014 проведемо референдуми на Смоленщині+Брянщині+Белгородщині+Кубані - і приймемо ці території під свою опіку і під захист НАТО , Ленінград з Карелією назад у фінляндію попроситься, Калініград в Кенігсберг перетвориться ( і все завдяки всенародним референдумам)
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 19 січ, 2018 22:08, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik написав:1 Так знати - їм по званню не дозволено 2 Тай пересічному важко пояснити,що він вставав з колін-вставав, а золота все одно в три рази менше ніж в німця/француза чи італійця 3 Так само важко пояснити що воюють з США але на на Алясці, а в степах України 4 Я особисто ніяк не дочекаюсь момента, для якого цього косолоапого відгодовують - а саме Коли ж він з Китаєм стикнеться і стикнувшись звичайно знесилить і Китай і себе (паральельно скоцюрбившись до Уралу), а США/ЄС за цей час мило потираючи руки відірвуться від недолугих скрєпників ще років на 50 розвитку.
Это будет окончательная пэрэмога.Вот тогда, вы свидомые, и заживете.
Ми вже живемо , це ви постійно з колін встаєте... і вас ніхто не любить, а у нас безвіз, і сало краще вашого , і клімат кращий.... А вам треба готуватись 1 До війни з США за Аляску 2 До війни з Японією за Ітуруп/Шикотан 3 До війни з Китаєм за Далекий Схід після цих воєн , прийде справжня і посильна для вас війна з Монголією , за території до Уралу....
Нам воевать не привыкать. А ты знаешь,что проект Северный поток -2 Франция оплачивает деньгами украинцев то есть твоими деньгами. Да, вас любят все,за кружевные трусы
Знайшов чим хвастатись? Могилки для своїх дітей /внуків вже підготував? чи тобі трупики обезображені на фіг не треба, тобі й страховки за них на бояришник вистарчить( і пенсія прапорщика на закуску)
ceba написав:budivelnik Пусть лучше нас не любят и боятся. Чем относятся так как к вам
От і вся різниця між скрєпніком і нормальним Мене не влаштовує Щоб мене ненавиділи і боялись Я не хочу на кожен шорох озиратись і чекати хто мене кастетом по голові, або ножем під ребро штрикне А тому живу так щоб Вороги мене ненавиділи , але поважали Друзі - просто поважали І все ,життя на порядок легше , і навіть в бані з голим задом можна мило підніматине боячись що тобі хтось скрєпу вставить.
А на рахунок випадку з далекого 2012 читай продовження
Відомий польський журналіст Куба Воєвудський перепросив на Фейсбуку за образливі висловлювання про українок.
«Всіх українців, яким справило прикрість моє почуття гумору, я можу перепросити за свій рівень. А всіх спеціалістів з перетворення жартівливих слів на колективну ненависть запрошую до подальшої співпраці», – написав журналіст.
Це – реакція на критику, яку Куба Воєвудський, разом з другим ведучим Міхалом Фіґурським, почув після радіопередачі, у котрій прозвучали коментарі на тему матчу збірної України на Євро-2012. Воєвудський тоді говорив, між іншим, що він «повівся як справжній поляк» і «викинув свою українку».
З гострим протестом у цій справі виступило в четвер МЗС України. Поставлено вимогу, щоб обидва журналісти перепросили за свої висловлювання, котрі – як написано – «ображають честь і гідність українців». Міністерство закордонних справ Польщі оцінило, що заява журналістів Міхала Фіґурського і Куби Воєвудського про українок була «скандальною і невихованою».
У п’ятницю в ранковій програмі польської комерційної радіостанції Eska Rock [b]прозвучали слова вибачення журналіста Міхала Фіґурського[/b] за заяви про ґвалтування українок.
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 19 січ, 2018 22:19, всього редагувалось 1 раз.
ceba написав:budivelnik Пусть лучше нас не любят и боятся. Чем относятся так как к вам
От і вся різниця між скрєпніком і нормальним Мене не влаштовує Щоб мене ненавиділи і боялись Я не хочу на кожен шорох озиратись і чекати хто мене кастетом по голові, або ножем під ребро штрикне А тому живу так щоб Вороги мене ненавиділи , але поважали Друзі - просто поважали І все ,життя на порядок легше , і навіть в бані з голим задом можна мило підніматине боячись що тобі хтось скрєпу вставить.
Мы не озираемся на каждый шорох. Это ваша прерогатива всего бояться и скулить из под тишка. На фото оккупант блокирует штаб ВМСУ в Севастополе. Он один трусливо стоит спиной к славным украинским морякам. Зачто враг должен уважать тебя?
Мы не озираемся на каждый шорох. Это ваша прерогатива всего бояться и скулить из под тишка. На фото оккупант блокирует штаб ВМСУ в Севастополе. Он один трусливо стоит спиной к славным украинским морякам. Зачто враг должен уважать тебя?
Приклад просто чудовий.... Особливо коли він саму суть підхолуйників показує 1 Скільки серед військовослужбовців України в Криму було мешканців Криму? 2 Скільки військовослужбовців Криму, хоча б виконали присягу і повернулись з території окупації в Україну?
От тобі й відповідь Ти і твої діти звикли бути в таборах за колючим дротом А тут просто виявилось що вони це змогли зробити прямо на території Криму і отримали чудові зміни житлових умов Не їх відправили в конц-табір, а конц-табір оточив їх дім