В Україні рекордно низький рівень ВВП на душу населення...

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 1920212223 ... 30>
Повідомлення Додано: Нед 12 лис, 2017 23:41

Будивельнык
Это вы сами там с собакокотом и Ко разбирайтесь, кто кому и что куда сует (как он описывал недавно) и кто в какую дупу лезет, как только что описывали Вы.

Но вытаскивать свои личные интересы на всеукраинский форум-то зачем?

Реально интересно: почему Вы так поступаете?
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 лис, 2017 23:46

Будивельнык
Вы, как обычно, путаетесь в понятиях.

Я выражаю своё мнение относительно написанных Вами допысив))
Цель форума (дружнэ спилкування, да и вообще спилкування) в данном случае тут никоим боком-то.

Повышайте уровень знаний...
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 12 лис, 2017 23:55

detroytred написав:
  budivelnik написав:
  detroytred написав:Я так понимаю, демонстрацией своего уровня культуры Вы хотите показать насколько далеки от Европы.
Отже навязувати своє спілкування це близько до Європи- а піти туди куди тебе послали - далеко.
Примітивна армійська логіка
Якби треуголкін був розумний- то до нього б дійшло що з ним спілкуватись не хочуть, але він тупий от і лізе без мила в пяту точку.
Якщо мазохіст - лізь.
Якщо голубий - то це не до мене
Якщо ж іудушка за гроші переживає - так це взагалі не до мене

Мені цікаво
Як ще я повинен образити цього долбодятла щоб до нього дійшло
?
и кто в какую дупу лезет, как только что описывали Вы.
Реально цікаво
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 13 лис, 2017 00:37

Будивельнык
Опять Вы свою глупость ещё и цветом выделяете))
Поверьте на слово, она и так очень хорошо продемонстрирована.
В очередной раз.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 лис, 2017 00:55

Re: В Україні рекордно низький рівень ВВП на душу населення.

budivelnik написав:Прямої залежності між вагою - немає взагалі ні в кого.
Просто в Індії людина з надлишковою вагою вважається багатою , а в Штатах - хворою....
При цьому, якщо в країні є надлишкова вага в людей - це говорить про те , що первинні потреби своїх мешканців країна вже задовільнила.
Наголошую над словом - середня вага.
Тепер по тривалості життя - якщо в любдини є час щось змінити - значить це вже добре.

Вы считаете, что человек - это скотина, единственная потребность которой - жратва?
М ля, с 40-х годов голода не было, в позднем СССР пролоджительность жизни была практически как сейчас (-1,05года). С У К А! за тридцать лет, при всех достижениях медицины и фармакологии, продолжительность жизни практически не изменилась. Тооооесть СССР - светоч демократии, прав человека и творчества. Особенно с поправкой на года... А разница со штатами была 4 года! Поэтому не пишите чушь.
layer80

Подякував: 69 раз.
Подякували: 166 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 лис, 2017 12:28

Киргизы и т.д. жалуются на свой низкий по сравнению с нашим уровень медицины, образования и т.д.

Извините за любопытство, а что Вы преподаете киргизам?
Волгарь

Подякував: 22 раз.
Подякували: 771 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 лис, 2017 12:35

Жалобы видны из их информационного пространства.
А не лично от них приняты.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 лис, 2017 12:40

Жалобы видны из их информационного пространства.
А не лично от них приняты.

Т.е. Вы в Сети нашли сетования киргизов на образование/медицину (что весьма вероятно), их их острое желание поднять их до уровня украинских (что совершенно невероятно), ведь едва ли не 1,5 млн. киргизов (из 6-ти) постоянно находятся в России, и в лучшем случае несколько тысяч - на Украине.
Волгарь

Подякував: 22 раз.
Подякували: 771 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 13 лис, 2017 13:17

layer80 написав:
  budivelnik написав:Прямої залежності між вагою - немає взагалі ні в кого.
Просто в Індії людина з надлишковою вагою вважається багатою , а в Штатах - хворою....
При цьому, якщо в країні є надлишкова вага в людей - це говорить про те , що первинні потреби своїх мешканців країна вже задовільнила.
Наголошую над словом - середня вага.
Тепер по тривалості життя - якщо в любдини є час щось змінити - значить це вже добре.
Вы считаете, что человек - это скотина, единственная потребность которой - жратва?
М ля, с 40-х годов голода не было, в позднем СССР пролоджительность жизни была практически как сейчас (-1,05года). С У К А! за тридцать лет, при всех достижениях медицины и фармакологии, продолжительность жизни практически не изменилась. Тооооесть СССР - светоч демократии, прав человека и творчества. Особенно с поправкой на года... А разница со штатами была 4 года! Поэтому не пишите чушь.
Ще раз для всьопропаліста
1 Ніхто не може(буде)робити людині краще - крім самої людини
2 Для того щоб людина сама собі могла покращити своє життя - в неї повинен бути час (памятаєте кисень=5 хвилин , вода=100 годин , їжа=700 годин , одяг/житло= роки)
3 Легка степінь ожиріння в середньому по країні свідчить про те що в кожного цього часу більше ніж достатньо( явно більше ніж роки , бо якщо зайвого їсиш то явно вдягнутий і з житлом і якоюсь роботою).

Різниця між совками і капіталістами всього одна
Совки чекають поки для них хтось(держава/влада) добре зробить
Капіталісти роблять добре собі самі
При цьому не дивно , що
-в совковій системі ждунів було на порядок більше і цим забезпечувалась відносна рівність(у всіх однаково чогось не було),
- в капіталістичній більше активно працюючих на себе , а тому більша різниця між життям пасивно очікуючого і активно працюючого

Тому для мене особисто- краще капіталізм де від мене залежить моє благополуччя і хоч воно буде нижче ніж в старих країнах демократії (Німеччина, Британія,США) , але практично однакове з Польщею .
Таким чином кожен коваль свого щастя
В мене був варіант бути однаковим з ждунами в совку чи бути в кінці 5-10% найкращих в Україні , що еквівалентно середньостатистичному в Польщі.
Я вибрав другий і повністю його відстоюю, як власною працею на себе так і податковим навантаженням для держави.
ПС
Пігулки з фармакологією- це не спосіб для продовження життя, це засіб хоч трошки підрихтувати те що людина сама в себе зломала
Тому - не ламайте себе алкоголем і стресами - не потрібно буде лікуватись
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 13 лис, 2017 14:03

Волгарь

Желание поднять выше имеющегося.
А конкретно до чьего именно, украинского или ещё какого, в данном случае совершенно неважно.

На север с целью заработков отправляются не обязательно-то по причине более высокого качества жизни))
Критерии несколько иные.
detroytred

Профіль

#<1 ... 1920212223 ... 30>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей