|
В Україні рекордно низький рівень ВВП на душу населення... |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Нед 12 лис, 2017 22:08
layer80 написав: budivelnik написав:Твердження - українці недоїдають - спростовую запитанням а яка середньостатистична вага українця в порівнянні з росіянином - і все в москалика немає можливості продовжувати фантазії про те що в педерації їдять в 4 рази більше ковбаси Твердження ВВП - спростовую запитанням а чому в поляків ВВП таке ж на особу як і в педераційників а живуть вони на 10% довше , а українці живуть на 3% менше - таким чином йде лісом твердження про в 4 рази більше ВВП на особу
Мляяяяять избыточный вес в Украине напрямую не связан с количеством питания, а с культурой и его качеством. В Украине, если не забирать, голод практически невозможен. Нищета сегодня НЕ = голод. Это феерический звиздец. Зачем постоянно сравнивать с РФ/Польшей? Пусть как хотят живут. Вы возьмите цифры, например, 13 года и 16/17 года, и в столбик, напишите все плюсы. Только не "взагали" типа "свобода, безвиз, ассоциация", а в ЦИФРАХ. А ниже - минусы. ВВП, ЗП, экспорт, инвестиции, ДТП, уровень преступности, наличное население.Можете приплести всякие рейтинги типа "инвестиционной привлекательности". Только не надо чуши типа "ЗП в гривне" или "ВВП по ППС". Сколько, сколько млять будет "+"? Тост экспорта орехов? Их будет больше, чем минусов? А выводы почему это происходит каждый делает сам: Из-за ПУ, цен на сырье, ипотечного кризиса, папередников или рептилоидов.
Смішні Ви Є стандартний перелік який визначає на якому щабелі розвитку знаходиться суспільство отже без кисню -5хв без води-3-7днів без їжі -30 днів Таким чином, суспільство в якому спостерігається надлишкова вага , явно пройшло бідність і задовільнило фізіологічні потреби Прийшла пора переходу від праці як обовязок до праці як творчість А творчість неможлива в структурі а-ля совок якою є сьогоднішня росія Тому я й порівнюю росію/Польщу і нас Пс Детройта просто попрошу не звертати уваги на мої повідомлення , адже для себе він зробив висновок про мої інтелектуальні здібності і я боюсь як би він в спілкуванні зі мною не отупів ще сильніше ніж від армії
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 12 лис, 2017 22:32
budivelnik написав:аким чином, суспільство в якому спостерігається надлишкова вага , явно пройшло бідність і задовільнило фізіологічні потреби
Прямой взаимосвязи между избыточным весом и уровнем жизни НЕТ. В ВИКИ не самые свежие цифры, но.... ТОП - Мексика, США, Сирия, Ливия,Венесуэла... Самый низ - Япония. Где, *** зависимость? Отсталая, убогая, нищая страна НЕ обязательно будет страдать от недоедания.
-
layer80
-
-
- Подякував: 69 раз.
- Подякували: 166 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 лис, 2017 22:51
budivelnik написав:detroytred Бачу замозакоханість зашкалює Мені надоїла суперечка в якій армійська тупизна , викохана десятками років створила стержень під загальним гаслом -всі в кого відсутні зірочки на плечах і лампаси на штанах-не можуть бути розумнішими/правішими. Вважайте що ви мені довели свою впертість, а по розуму і вашій потрібності для суспільства -в мене сумнівів не має -такі як ви нудні.самозакохані-в динамічно змінному суспільстві приречені на вимирання. а поки що в приватний бан
Да уже который раз обещаете не реагировать в мой адрес))) Ваша примитивизация, а также узость кругозора с поверхностностью взгляда не зависит от чьей бы то ни было "самозакоханості, армійської тупизни, впертості, нудністі". Даже если бы они были у меня (эти негативные черты). А не являлись, как обычно, лишь Вашим голословным отсебятинным домыслом. Прогноз о вымирании таких, как я (то есть апеллирующих к законам и правилам, как первооснове для европейского общества, к его фундаменту независимо от времён), вызывает лишь очередную улыбку в Вашу сторону Общество-то действительно динамично развивается ... в рамках европейских ценностей, а не будивельной отсебятины (чучхе). То есть динамика состоит вовсе не в генерировании упрощенностей (глупостей) уровня кухарки. Того, что Вы демонстрируете и пытаетесь выдать за новый взгляд. Это старый примитивный... Особенно ярко проявившийся после революции 17-го. И регулярно появляющийся от подобных Вам. Для нового и здравого нужны знания.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 лис, 2017 23:16
budivelnik написав:Таким чином, суспільство в якому спостерігається надлишкова вага , явно пройшло бідність і задовільнило фізіологічні потреби Прийшла пора переходу від праці як обовязок до праці як творчість Пс Детройта просто попрошу не звертати уваги на мої повідомлення
Как же не обращать внимание-то на такую отсебятину? Когда удовлетворение всех физиологических потребностей определяется по упрощенному признаку -- наличию избыточного веса))) Согласно теории А. Маслоу, потребности первого уровня – физиологические (потребность в пище, отдыхе, тепле и т.д.) – являются врожденными и присущи всем людям.
Самый простой пример -- ожирение от питания нездоровой пищей по причине бедности (не хватает денег на здоровую пищу), не хватает времени на полноценный отдых и регулярное питание, на качественные препараты и хороших врачей (которые любят увлекаться дешёвыми гормонами в виде тех же уколов в колено, вместо дорогостоящего качественного лечения, и от которых жиреют, как на дрожжах). и т.д. Ну а "Прийшла пора переходу від праці як обовязок до праці як творчість" - Для подхода к этому этапу сначала нужно достичь необходимого уровня удовлетворения физиологических, социальных потребностей и потребности в безопасности. Пирамидку Маслоу глянули бы что ли, прежде чем генерировать очередную отсебятину.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 лис, 2017 23:17
detroytred написав:Ваша примитивизация
Треуголкін - йди туди звідки в тата виліз.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 12 лис, 2017 23:22
budivelnik написав: detroytred написав:Ваша примитивизация
Ещё более примитивные аргументы идут в ход)) как на базаре. Заметьте, что я стараюсь обсуждать утверждения, а не Вас. Добавлять реплики в Ваш адрес я был вынужден после Ваших выпадов не на мои утверждения, а в мой адрес (перехода на личности).
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 лис, 2017 23:25
layer80 написав: budivelnik написав:аким чином, суспільство в якому спостерігається надлишкова вага , явно пройшло бідність і задовільнило фізіологічні потреби
Прямой взаимосвязи между избыточным весом и уровнем жизни НЕТ. В ВИКИ не самые свежие цифры, но.... ТОП - Мексика, США, Сирия, Ливия,Венесуэла... Самый низ - Япония. Где, *** зависимость? Отсталая, убогая, нищая страна НЕ обязательно будет страдать от недоедания.
При чому тут пряма залежність Прямої залежності між вагою - немає взагалі ні в кого. Просто в Індії людина з надлишковою вагою вважається багатою , а в Штатах - хворою.... При цьому, якщо в країні є надлишкова вага в людей - це говорить про те , що первинні потреби своїх мешканців країна вже задовільнила. Наголошую над словом - середня вага. Тепер по тривалості життя - якщо в любдини є час щось змінити - значить це вже добре. При цьому , кожна людина приймає власні рішення - один слідкує за вагою , а другий глушить бояришник. При чому той хто глушить бояришник,якраз найщасливіша в світі людина, у нього тільки одна потреба-300 грам спиртової суміші невеликої вартості Той хто займається власним здоровям - отримує багато проблем і не всіх з них може вирішити(час/здоровя/бажання/кошти) Але - якщо в країні середня тривалість вища ніж в іншій країні- значить мешканці країни з вищою тривалістю в своїх рядах мають менше шукачів бояришника(примітивних задоволень) і більше шукачів складніших речей До речі Японія, будучи однією з країн лідерів по тривалості так само є лідером по самогубствам , а самогубство це суттєвий аргумент того що якість життя самогубця була поганою Але хтось ризикне заявити що якість життя в Японії гірша від наприклад нашої ? А якщо взяти параметр самогубці - то зробити таку заяву раз плюнути.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 12 лис, 2017 23:26
detroytred написав: budivelnik написав: detroytred написав:Ваша примитивизация
Ещё более примитивные аргументы идут в ход)) как на базаре. Заметьте, что я стараюсь обсуждать утверждения, а не Вас. Добавлять реплики в Ваш адрес я был вынужден после Ваших выпадов не на мои утверждения, а в мой адрес (перехода на личности).
Ти зрозумів куди тобі йти, чи ти з відтінком голубизни і тебе радують подібні спрямування? Взагалі мене дивують мудельмани яких прямим текстом послали , а вони все норовять в дупу без мила влізти. Треуголкін- йди троли когось іншого , а власнику ресурсу який тобі платить - передай що твоя поведінка нервує сторонніх відвідувачів чим погіршує комфортність їхнього перебування на данному ресурсі.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 12 лис, 2017 23:35
Будивельнык Я так понимаю, демонстрацией своего уровня культуры Вы хотите показать насколько далеки от Европы.
Так я Вам и без этих сегодняшних примеров уже не раз указывал -- очень далеки. А Вы всё дальше и дальше демонстрируете. Зачем?
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 12 лис, 2017 23:39
detroytred написав:Я так понимаю, демонстрацией своего уровня культуры Вы хотите показать насколько далеки от Европы.
Отже навязувати своє спілкування це близько до Європи- а піти туди куди тебе послали - далеко. Примітивна армійська логіка Якби треуголкін був розумний- то до нього б дійшло що з ним спілкуватись не хочуть, але він тупий от і лізе без мила в пяту точку. Якщо мазохіст - лізь. Якщо голубий - то це не до мене Якщо ж іудушка за гроші переживає - так це взагалі не до мене Мені цікаво Як ще я повинен образити цього долбодятла щоб до нього дійшло ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1