Frant написав:Скільки ще можна інвестувати в дешевіючу нерухомість КРЖН????? Через півроку-рік, коли недобуди будуть масово стояти біля кожного перехрестя - згадайте це повідомлення)))
Такого також не можна виключати. Зарас будують як навіжені, скидки за скидками, нові мегакомплекси закладають кожної неділі. В той час як промвиробництво падає, а ріст ВВП 1-2 відсотка (мабуть також малюється). Щоб не виявилось як з голандськими тюльпанами, ніхто не захоче знімати квартири та новобудови стануть нікому непотрібні. Живем в веселі часи Тільки сміятись будуть не всі
Мова йшла про Київ, звичайно. Там я помилився. Треба читати весь діалог а не виривати слова. Мова йшла про аренду вбитого хруша в Києві. І що він буде коштувати 10к-15к після того як комуналка подорожає. При чому тут вся Україна до хруща в Києві??
[quote="4077468:flyman"] Fly, багато рокiв тому я починав майже як ви - з кiмнати в загальнiй квартирi. (Правда то була спадщина вiд бабусi). Я поважаю вас за те, шо ви почали заробляти грошi. I с часом - усе бiльше. Але й ви поважайте нас, та почнiть знову писати якiсно та аргументовано. Дякую.
достатньо набераьм в google living cost berlin numbeo та побачити брехню про 1/4 з.п. (по держстату брутто, нумбео нетто) на оренду та комунку для ПАРИ осiб.
baraka написав:так, а какие-то новостройки не в центре Киева интересуют кого-то ?
АкадемПарк (вроде так) от Укрбуд на Вернадского. Вроде та ЖК крупный и можно сказать в пешей доступности от метро.
Место унылое, инфраструктуры никакой, окружающий жилой фонд, преимущественно, старый. Пешая доступность метро - весьма условная, 15-20 минут галопом. Разве что, место достаточно тихое и транспортный поток невелик.
flyman написав:достатньо набераьм в google living cost berlin numbeo та побачити брехню про 1/4 з.п. (по держстату брутто, нумбео нетто) на оренду та комунку для ПАРИ осiб.