yura_ написав:Клиническая 23/25 ! видовая квартира 25/27, 110/54/43 Кирпичный спецпроект 2008 года, два лифта, консьерж, парковка, видовая квартира, три спальни и кухня- гостиная , санузел облицован кафелем с окном, развита инфраструктура, рядом парк, школа. Торг
yura_ написав:Клиническая 23/25 ! видовая квартира 25/27, 110/54/43 Кирпичный спецпроект 2008 года, два лифта, консьерж, парковка, видовая квартира, три спальни и кухня- гостиная , санузел облицован кафелем с окном, развита инфраструктура, рядом парк, школа. Торг
пощади нас, я думал из за долгого отсутствия тебя хотя бы перепрограммировали. Ссука, не смотря на потерянных 20 кило одно и то же.
ЮРА, иди в спортзал. Греби, Юра, греби
Наверно землячок не фитнессом занялся. а тайским боксом. Без шлема. Опять всё та же Клиническая. Наверно в подсознании организм мозгу диктует. куда хозяину пора.
пощади нас, я думал из за долгого отсутствия тебя хотя бы перепрограммировали. Ссука, не смотря на потерянных 20 кило одно и то же.
ЮРА, иди в спортзал. Греби, Юра, греби
Удивительные типажи эти пуповики - чего спрашивается всхлипывать и читать об объектах которые дешевеют. Поставь оппонента в игнор и все дела. Так нет же - эти пуповики :морщатся колятся, но едят кактус.
Повідомляємо Вам про початок співпраці будівельної групи «Фундамент» та Банку «Глобус» по кредитуванню житла за програмою «Доступне житло»
Наша програма допоможе придбати житло на первинному ринку нерухомості прямо зараз, завдяки кредитуванню терміном від від 1 до 20 років. Це відкриє для Вас і Вашої родини широкий вибір можливостей і варіантів для розрахунку за житло.
На даний момент СГ «Фундамент» пропонує своїм інвесторам розглянути кілька варіантів розрахунків за житло різними способами оплати.
Оформити будь-який з представлених кредитів можете в разі, якщо Ви: - Фізична особа, яка отримує доходи; -Наемние працівники; -пенсіонери (в т.ч. працюючі пенсіонери); - Фізична особа, яка отримує доходи від власного бізнесу; -Підприємці.
На рішення про видачу кредиту так само не діє місце Вашої прописки і фактичне проживання.
Добрий день, шановні інвестори. Хочу проінвестувати квартиру в даному будинку. У відділі продажу взяв проект Договору. В мене питання відносно сторін між якими укладається договір. А саме, АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФІКОВАНИЙ ВЕНЧУРНИЙ ФОНД "ТАНДЕМ" від імені та в інтересах якого діє ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КОМПАНІЯ З УПРАВЛІННЯ АКТИВАМИ "УКРАЇНСЬКЕ ІНВЕСТИЦІЙНЕ ТОВАРИСТВО" виступають однією стороною, друга сторона - власне Інвестор. В кінці Договору де вказані реквізити підписантом є керівник ТОВ "КУА "Укрінто" директор Кірдєєв Ю.Ю.
1. Питання до інвесторів що вже підписали Договір, ви підписували Договір з Фондом та Укрінто і підписантом був Кірдєєв?
2. Чи цікавились ви який юридичний звязок між Укрінто та фондом Тандем. Раніше мені зустрічались договори інвестування в яких було прописано, що сторона від імені та в інтересах іншої сторони діє на підставі довіреності №... В даному договорі подібного не бачу. Розумію що друге питання юридичного характеру, можливо хтось володіє інформацією, поділіться. Дякую.
Добрий день, шановні інвестори. Хочу проінвестувати квартиру в даному будинку. У відділі продажу взяв проект Договору. В мене питання відносно сторін між якими укладається договір. А саме, АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИФІКОВАНИЙ ВЕНЧУРНИЙ ФОНД "ТАНДЕМ" від імені та в інтересах якого діє ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "КОМПАНІЯ З УПРАВЛІННЯ АКТИВАМИ "УКРАЇНСЬКЕ ІНВЕСТИЦІЙНЕ ТОВАРИСТВО" виступають однією стороною, друга сторона - власне Інвестор. В кінці Договору де вказані реквізити підписантом є керівник ТОВ "КУА "Укрінто" директор Кірдєєв Ю.Ю.
1. Питання до інвесторів що вже підписали Договір, ви підписували Договір з Фондом та Укрінто і підписантом був Кірдєєв?
2. Чи цікавились ви який юридичний звязок між Укрінто та фондом Тандем. Раніше мені зустрічались договори інвестування в яких було прописано, що сторона від імені та в інтересах іншої сторони діє на підставі довіреності №... В даному договорі подібного не бачу. Розумію що друге питання юридичного характеру, можливо хтось володіє інформацією, поділіться. Дякую.
Тут всё правильно, от фонда подписывает компания по управлению активами
flyman написав:ура_, а як Днiпро не зливаеться, чи дельта з Киевом почала рости?
Пока уре снится Клиническая "па500" с ремонтом , отвечу чуть за землячка, Мух. У нас на два года перекрыли центральный Новый мост. И квартиры на левом берегу стали резко никому не нужны, ибо переехать на правый берег очень сложно днём и мало кто готов терпеть давку в скотовозе-маршрутке, чтобы за 15 мин переехать мост по старому маршруту. Теперь трёха панель там, на Слобожанском проспекте никому даром не нужна и за 26, хрущи двухи и по 18 отдают, причём не в ипенях, а с адресом на теж же Калиновой и проспекте. И какую дельту теперь ты вилишь с Киювом, двукратную или большую?