|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2017 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: П'ят 25 сер, 2017 17:58
Розказую: з Тернополя: - електричка до Львова 23 грн - маршрутка з Львова до Шегині 38 грн. (можна теж електричком) - піший перехід - бус з Медики до Пшемисля 2 злотих (14 грн) ітого 75 грн., і це ще не межа, можна підловити на блакарі місце за 50..65 грн.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2837 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 25 сер, 2017 18:07
flyman написав:Не третій, а другий. Чому вони мають дзвонити до роботодавця? Вони в мене питають, я відповідаю: тупа нудна робота (цього разу девопса).
Я ХЗ як воно в Польші. У нас я бачив два варіанта: 1. Кандидат старанно роздивляється під мікроскопом, розмова з попереднім роботодавцем -обов'язкова, купа вимог, інтервю і т.п. 2. Шукають ХЗ кого, самі не знають,кого хочуть. Розмова типу: "ти девопс ? Та я ще й який девопс, в мене і дід був девопс і бабця і батько з матір'ю -всі девопси". Кандидат береться і десь місяця через три до нього починає доходити,чого від нього хочуть ,кандидат всих запевняє що зара він все вивчить, ще через півроку його звільняють. Десь через 2-3 таких ітерації HR-и починають розуміти кого їм треба.
-
es77
-
-
- Подякував: 144 раз.
- Подякували: 280 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: П'ят 25 сер, 2017 18:10
es77 написав: flyman написав:Не третій, а другий. Чому вони мають дзвонити до роботодавця? Вони в мене питають, я відповідаю: тупа нудна робота (цього разу девопса).
Я ХЗ як воно в Польші. У нас я бачив два варіанта: 1. Кандидат старанно роздивляється під мікроскопом, розмова з попереднім роботодавцем -обов'язкова, купа вимог, інтервю і т.п. 2. Шукають ХЗ кого, самі не знають,кого хочуть. Розмова типу: "ти девопс ? Та я ще й який девопс, в мене і дід був девопс і бабця і батько з матір'ю -всі девопси". Кандидат береться і десь місяця через три до нього починає доходити,чого від нього хочуть ,кандидат всих запевняє що зара він все вивчить, ще через півроку його звільняють. Десь через 2-3 таких ітерації HR-и починають розуміти кого їм треба.
1) у нас нет такого для людей с опытом 3+, у всех бывали косяки. Если так рассматривать людей, то вакансии вообще не будут закрываться. Сейчас закрываются от 3-х месяцев. 2) странная ситуация.
-
йцукен
-
-
- Подякував: 219 раз.
- Подякували: 390 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 25 сер, 2017 18:15
Эгоист написав: kingkongovets написав: airmax78 написав:Возьму себе такой моцык. Поверю Эгоисту - раз это реально такой бабий магнит - надо брать.
та не, макс, кроме ниньдзи я вас ни на чем представить не могу, не гоните онли кавасаки, онли грин тим -все трибекомальвины ваши будут
Учетка Трибека - низложена! (с) 
Трибека уже з Мальвін переключилася на маромойк.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 25 сер, 2017 18:20
flyman написав:Розказую: з Тернополя: - електричка до Львова 23 грн - маршрутка з Львова до Шегині 38 грн. (можна теж електричком) - піший перехід - бус з Медики до Пшемисля 2 злотих (14 грн) ітого 75 грн., і це ще не межа, можна підловити на блакарі місце за 50..65 грн.
Я чомусь не сумнівався. Після твоїх цоколів та фоток помешкань з Польші я знаю,що ти не шукаєш легких шляхів. Навіщо їхати у Інтерсіті з середньою швидкістю 100км/год де можна підключити ноутбук у розетку та дивитися кіно і погран.контроль проходити на ходу, якщо можна добиратися з трьома пересадками, переночувати в кутку на вокзалі, простояти півдня в Шегині на морозі та зекономити цілих 50 грн.
-
es77
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: П'ят 25 сер, 2017 18:24
йцукен написав: es77 написав: flyman написав:Не третій, а другий. Чому вони мають дзвонити до роботодавця? Вони в мене питають, я відповідаю: тупа нудна робота (цього разу девопса).
1) у нас нет такого для людей с опытом 3+, у всех бывали косяки. Если так рассматривать людей, то вакансии вообще не будут закрываться. Сейчас закрываются от 3-х месяцев. 2) странная ситуация.
Я от не можу сказать шо случилось, то лі опита на папері стало більше, чи два года в Польщі праці дають пазітіфф, чи інгліш став луччє, чи ринок на розігріві, але цього місяці отримав 2 офера і один позитивний фідбек на сінйора (все О.К. але команда грєбцов юж набрана), а до того пропонували лише мідл позиції. Як на мене, щодо програмування в мене більше тут іде проф.деградація, так як два роки майже не кодю, а займаюсь х.з. чим, то баг аналіз, то постійна інтеграція ПЗ то ще яка куйня несусвітня в трюмах галєр.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 25 сер, 2017 18:35
es77 написав: flyman написав:Розказую: з Тернополя: - електричка до Львова 23 грн - маршрутка з Львова до Шегині 38 грн. (можна теж електричком) - піший перехід - бус з Медики до Пшемисля 2 злотих (14 грн) ітого 75 грн., і це ще не межа, можна підловити на блакарі місце за 50..65 грн.
Я чомусь не сумнівався. Після твоїх цоколів та фоток помешкань з Польші я знаю,що ти не шукаєш легких шляхів. Навіщо їхати у Інтерсіті з середньою швидкістю 100км/год де можна підключити ноутбук у розетку та дивитися кіно і погран.контроль проходити на ходу, якщо можна добиратися з трьома пересадками, переночувати в кутку на вокзалі, простояти півдня в Шегині на морозі та зекономити цілих 50 грн.
es77 написав:Итого из Киева до Перемышля за 478 грн. Из Тернополя за 265 грн.
265 - 75 = 190, це про "зекономити цілих 50 грн.". По друге, поїзд в Перемишлі далі, напр. на Щецін прийдеться все одно чекати, 6-8 годин. По третє, а йду в черзі для громадян Унії. По четверте на вокзалі не ночую, а чекаю нічного поїзда. Так що всі твої постулати мимо каси.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 25 сер, 2017 18:38
flyman написав:Я от не можу сказать шо случилось, то лі опита на папері стало більше, чи два года в Польщі праці дають пазітіфф, чи інгліш став луччє, чи ринок на розігріві, але цього місяці отримав 2 офера і один позитивний фідбек на сінйора
А на західну Європу резюмехи не засилав ? Поприсилав-би нам фото підвалів Голландій з Люксембургами.
-
es77
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: П'ят 25 сер, 2017 18:43
flyman написав:265 - 75 = 190, це про "зекономити цілих 50 грн.". По друге, поїзд в Перемишлі далі, напр. на Щецін прийдеться все одно чекати, 6-8 годин. По третє, а йду в черзі для громадян Унії. По четверте на вокзалі не ночую, а чекаю нічного поїзда. Так що всі твої постулати мимо каси.
Ніфіга. 265 це повна ціна. По студентському буде -50% так що 132,50 а на маршрутки з бла-бла карами знижок здається на дають. Ітого 132,50-75= 57,50 економії Якраз на хотдога вистачить щоб ласти не відкинути поки будеш чекати наступну пересадку.
-
es77
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: П'ят 25 сер, 2017 18:48
flyman написав:Розказую: з Тернополя: - електричка до Львова 23 грн - маршрутка з Львова до Шегині 38 грн. (можна теж електричком) - піший перехід - бус з Медики до Пшемисля 2 злотих (14 грн) ітого 75 грн., і це ще не межа, можна підловити на блакарі місце за 50..65 грн. Итого из Киева до Перемышля за 478 грн. Из Тернополя за 265 грн. 265 - 75 = 190, це про "зекономити цілих 50 грн.". По друге, поїзд в Перемишлі далі, напр. на Щецін прийдеться все одно чекати, 6-8 годин. По третє, а йду в черзі для громадян Унії. По четверте на вокзалі не ночую, а чекаю нічного поїзда. Так що всі твої постулати мимо каси.
Ну ок. Зекономиш 7,5$. Зате втрачаєш купу часу(як мінімум пару годин) + втрата комфорту. Але ж ти у Польщі заробляєш мін $10/год. Щось я нашого Флая не розумію. Або він скупий такий, або чеше фігню.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
|