airmax78 написав:Чем дешевле жилье, тем быстрее и лучше оно заселяется. Самые темные дома в Киеве из сданных более 3х лет назад: ЖК Проходи мимо нищеброд на Грушевского и Проходи мимо нищеброд-2 на Мазепы.
всё верно, особенно панельки с ремонтом от ОркАда
Состоятельные люди живут в Киевской области. А Киев это действительно для нищебродов.
flyman написав:долар на ЧР на 3 копійки вниз летим вноль!!!! крах долара незабаром!!!!!! це ОШ, ЯЗ і ППЦ!!!! ЖК Ванючці кабздєц. Приват і Діамант при курсі 27,99 трупи!!!! ми всі помремо!!!! скрізь зрада !! пора емігрувать мить дупи !! населення Києва зменшилося ще на пару ніщебродів!!! в кота закінчився корм
Ты че, украинского сырного продукта поел? Или тебе кто-то шоколадку Рошен привез?
flyman написав:долар на ЧР на 3 копійки вниз летим вноль!!!! крах долара незабаром!!!!!! це ОШ, ЯЗ і ППЦ!!!! ЖК Ванючці кабздєц. Приват і Діамант при курсі 27,99 трупи!!!! ми всі помремо!!!! скрізь зрада !! пора емігрувать мить дупи !! населення Києва зменшилося ще на пару ніщебродів!!! в кота закінчився корм
Ты че, украинского сырного продукта поел? Или тебе кто-то шоколадку Рошен привез?
нє, приняв на грудь гранчак розбавленого укроспірта ось тому я такий впевнений
Востаннє редагувалось flyman в Сер 25 січ, 2017 13:10, всього редагувалось 1 раз.
1. Ви ж ніби тут перший про "унту" писати? 2. Це Ви з України пишете?
та от пробую змінити амплуа. як писав Аірмакс після продажі прєлєсці: "роблю камінг-аут" я був латентим растішкою, прикриваючися, що звикла капійчужка. тепер я набрався сміливості заявити, що я антикапійчужка. Люди, не бійтеся своєї антикапійчужної орієнтації. Признайтеся, і вам стане легше. Разом нас багато. п.с. унта = панда, тут від перестановки нічого не змінилося просто вангую ріст пшона, алії і чугінія з деревиною п.п.с і да ! я купив цоколь, бо повірив у ріст ще ріст тому, але боявся признатися, щоб не заклювали капійчужки. і буду купувати гастінку-кавалірку, як тільки так і зразу і я не стісняюсь того, що тримаю не тільки валюту, а і гривню в укроБС
А, ну давай-давай, еще не все лоси в этой стране тобой накормлены.
flyman написав:буду купувати гастінку-кавалірку, як тільки так і зразу
в Щеціні? ЧИ в Києві? З окремим сральником чи з унітазом на кухні?)))
прощайте немиті Щецинські дупи і недорозвалені бомжатніки
пан Флаймен трапив під роздачу і задумався????
"У Польщі побили студентів з України Прокуратура кваліфікувала справу як побиття на національному ґрунті У польському місті Ряшів побили групу студентів з України, які навчаються в місцевому ВНЗ. Інцидент трапився у суботу, 21 січня. Як інформує поліція Ряшева, близько 15:30 українські студенти повертались з навчання у гуртожиток. Дорогою їх зупинили п’ятеро молодих чоловіків і запитали студентів звідки вони походять і про те, кому належить Львів – Україні чи Польщі. Потім нападники назвали студентів бандерівцями і побили їх." https://vk.com/mil_in_ua?w=wall-5063972_983294
1. Ви ж ніби тут перший про "унту" писати? 2. Це Ви з України пишете?
та от пробую змінити амплуа. як писав Аірмакс після продажі прєлєсці: "роблю камінг-аут" я був латентим растішкою, прикриваючися, що звикла капійчужка. тепер я набрався сміливості заявити, що я антикапійчужка. Люди, не бійтеся своєї антикапійчужної орієнтації. Признайтеся, і вам стане легше. Разом нас багато. п.с. унта = панда, тут від перестановки нічого не змінилося просто вангую ріст пшона, алії і чугінія з деревиною п.п.с і да ! я купив цоколь, бо повірив у ріст ще ріст тому, але боявся признатися, щоб не заклювали капійчужки. і буду купувати гастінку-кавалірку, як тільки так і зразу і я не стісняюсь того, що тримаю не тільки валюту, а і гривню в укроБС