погані справи раз вже навіть ФОрвард так агресивно "негативно" підвищує депо ставки...
він завжди показував хороші ставки навіть в важкі буремні часи
11% -> 9.5% грн
3% -> 0.5% (долар)
|
|
![]() Віталька і його логічні зашквари... Магазин не дає мені вибору платити цю комісію чи ні. Робота ж з банком напряму відкриває можливість для оптимізації, а то і усунення посередника взагалі. Віталька і правда не бачить різниці між тим, щоб платити 2% з кожної покупки чи 100 грн раз на рік? Віталька за рік витрачає менше 5к?
Яким боком уся ця портянка до теми дискусії? Віталька топить за те, щоб платити більше і спонсорувати нові яхти Горохам та Дубілтетам. Банк надає Вітальці послугу з мізерною собівартістю за відсоток від суми операції. Чим Віталька незадоволений? Чому ж одразу не підтримав? Я звернув увагу великого логіка Вітальки, що логіка його така ж сама fuzzy, як у пральної машини, бо у Вітальки підгорає, коли він бачить +0,5% у квитанції, але топить за те, щоб платити +2%, бо їх у квитанції не видно. Дай знати, як тебе відпустить.
У цьому нас намагаються переконати банки, бо мають тут прямий шкурний інтерес. Я чомусь переконаний, що конкуренція на ринку моркви та гречки більш жорстка та чесна, ніж між кількома банками евайрами: одні знизять націнку, інші - не знизять, потім перші потягнуться за другими. Падіння на 2% може ми й не побачимо, але підвищення може сповільнитись на якийсь час. А великі мережі завжди у плюсі. Яким чином банки знижуть для них тарифи на еквайринг при тому, що їм ще потрібно платити інтерчейнж іншим банкам, та хто в результаті оплачує цей бенкет для мене загадка. Фішка у тому, що про факт існування кешбеків знає дуже обмежене коло осіб, а користуються ними з вигодою ще менше, а комісія за еквайринг лягає практично на кожного, навіть на тих, хто картками не розраховується, тому зниження цієї комісії - це покращення масштабу країни, а постраждає від цього 10к свинорилів. З точки зору держави - це цілком виправдна жертва. Щодо банків, то теж певен, що вони кардинально від цього не постраждають: витрати на процесниг більш-менш сталі і новий процесинговий центр ніхто щомісяця не відкриває. 2% від кексика і 2% від великого пирога - це різні 2%. Якщо кінська комісія могла бути більш-менш виправдана на початку, враховуючи поодинокість трансакцій, то з переходом у масовий сегмент можна вже трошки апетити і зменшити. ![]() Re: Байки про банки і не тільки....Маловероятно, что мошенники выводили деньги через СЭП НБУ — отменить этот платёж можно было бы до валютирования этой операции. Скорее всего, выводили денежным переводом P2P на ряд анонимных/предоплаченных карт. Здесь с отменой и возвратом очень тяжело. А клиентом какого банка был отец? ![]() Запитання до ветеранів.В скількох банках попікнічкували?
![]() І не до ветеранівСкільки банок де я пікнічкую?
![]() Re: Байки про банки і не тільки....Нужно 800тыс. грн. заплатить застройщику. От физ лица юр лицу. Подскажите банк с самой адекватной комиссией.
|
|