Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Шановні клієнти, ми змушені тимчасово призупинити роботу відділень банку по всій Україні через обстріли та перебої з енергопостачанням.
Звертаємо увагу, що Raiffeisen Online працює у звичайному режимі. Тож фінансові питання рекомендуємо вирішувати дистанційно за допомогою додатку (сплата комунальних платежів, переказ з картки на картку, поповнення мобільного телефону, сплата кредитів та інші).
Ваші картки 💳 доступні для розрахунків, ваші гроші та дані в безпеці.🔐
Державна податкова служба України з метою збереження даних платників інформує, що у зв’язку з масованими ракетними ударами по всій території України 10 жовтня 2022 року тимчасово обмежено доступ до електронних сервісів.
близько до - 890 відділення (75% від загальної кількості мережі) - 5 823 банкоматів з готівкою (80%) - 9 856 терміналів самообслуговування (88%) - 214 281 POS-терміналів на касах
Державна податкова служба України з метою збереження даних платників інформує, що у зв’язку з масованими ракетними ударами по всій території України 10 жовтня 2022 року тимчасово обмежено доступ до електронних сервісів.
добрий вечір! може хтось підкаже: в мене донька залишилась в Нідерландах 17 років , я повернулась в Україну,раніше я поповнювала їй карту револют(евро) з приват 24(гривні) а тепер нбу не дозволяє , у дитини закінчуються гроші,може якось можна поповнити їй картку? тут маю картку аваль і приват, (в неї за кордоном є револют і також приват)