Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Hotab написав:, Без жодних проблем. Давали вчора і з карт, і з депо, як долари, так і євро. До круглої суми давали купити по 40.6 Київ, Р.Окіпної. Універсалбанк
без замовлення ?
У мене було замовлення з додатка. В меню "депозити", коли він закінчився, там була пропозиція вибрати місце і час для зняття. . А при мені знімали просто з карток. Суми були біля 1000+- у.о.Вони платили комсу. Я - ні.
Навіть Ощад трохи підняв, а Примат упорото тримає 6%. Тримаю там "трішки", заради зручності сплати %% комунальних через Пр24. Думаю треба шукати інші варіанти і прощатись з ними. Пройшли часи колишнього Беніного Бегемота із взаємовигідними відносинами
foxluck написав:Світовий банк - теж банк. От тобі й байки. Міністра фінансів України Сергія Марченка обрали головою ради керуючих Світового банку і Міжнародного валютного фонду на 2023 рік https://censor.net/ua/news/3373822/mini ... vf_na_2023
ІМХО рішення політичного характеру, але неньці від нього додатковий +
Ну з КДВ Приват я змирився, що все через кеш виводжу, а от Ощадівська (пенсійна) ? Є схеми перевести без комси. В арсеналі: Все карта/Все можу, Алкіни хамони і пакетні, Моня, Газмяс (Прозапас) , Райф visa reward virtual (жовта), В5, Правильна Кредобанк.