Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Хтось юзає пакет Крафт Блек від Кредо? Побачив в оглядах, що одна з кращих пропозицій по преміальним пакетам. Знайшов, що для ветеранів окремі плюшки є. Може які підводні камені є?
Hotab написав:Хтось юзає пакет Крафт Блек від Кредо? Побачив в оглядах, що одна з кращих пропозицій по преміальним пакетам. Знайшов, що для ветеранів окремі плюшки є. Може які підводні камені є?
я відкривав як ветеран. До якості обслуговування при відкритті питань немає. Але не користуюсь, бо не знаю, які плюшки це дає. Підводних, відповідно, поки не виявив. Періодично приходить смс з нагадуванням про персмена. Пластик вислали на нову пошту.
la9 Більшість плюшок все ж при подорожах, особливо закордонних. Ну і високі ліміти на зняття будь де без %% . Я завжди юзав преміум від VISA, а тут Мастер, тому якийсь час поюзаю придивлюся, а лише потім закрию преміальну чорну візу від Сенса. А може залишу і її, чим більше валютних карт з безвідсотковим зняттям валюти за кордоном - тим більше можливостей, враховуючи ліміти НБУ
quadro_tony_da написав:Amethyst скинули посилання там ПУМБ пише 0.9%
але я пробую перекинути 10 доларів малює комісію 3.47
За кредитні? Ну є ж і мін сума. Спробуйте 500 вказати, може там обмеження на переказ до 30Кгрн. Спробуйте не Візу, а МС вказати. Може змінити отримувача, краще на своє ПІБ. Працюйте ))