Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Shaman написав:якесь вигадане питання - типу в горло не лізе вже й чорна ікра, як зробити, щоб не пропонували червону?
Знаете какие вещи не имеют границ?
Может человек считает, что ему говно в рот пихают. Да не, не может такого быть.
щось хотіли сказати?
людина може вважати все, що завгодно. в мене є знайомий - принципово не користується картками, лише кеш - теж варіант. а оце дебетну картку хочу, щоб всі плюшки, а кредитну - не хочу. а банк навпаки хоче, бо вони створені щоб прибуток заробляти, а не обслуговувати користувача лише дебітних карток. точніше є й таки - але тоді коміс за обслуговування умовно 50 дол в місяць за кожну картку.
а то ми хочемо якісний сервіс, ще й безкоштовно - в житті так не буває
Shaman написав:людина може вважати все, що завгодно. в мене є знайомий - принципово не користується картками, лише кеш - теж варіант. а оце дебетну картку хочу, щоб всі плюшки, а кредитну - не хочу. а банк навпаки хоче, бо вони створені щоб прибуток заробляти, а не обслуговувати користувача лише дебітних карток. точніше є й таки - але тоді коміс за обслуговування умовно 50 дол в місяць за кожну картку.
А чем это пользователь только дебеток такой уж невыгодный? Свою долю комиса интерчейнджа он приносит. Когда карты в Украине только появлялись, то были только дебетки. Бесплатные, если был согласен на VISA Electron, правда, с небольшим неснижаемым остатком. Универсальная с КЛ - это было прям революционное предложение позже и то её первые годы выдавали крайне неохотно. Примерно, как сейчас Райф с Укргазом. Валютные кредитки и до сих пор никто не то, что не навязывает, а даже не выпускает. При этом за них обычно просят от нуля до более-менее символической платы за обслуживание.
а то ми хочемо якісний сервіс, ще й безкоштовно - в житті так не буває
Сьогодні отримав такий. В Кредо пакет Крафт. У них круті умови по аероп.сервісам. І без будь яких додаткових вимог по витратам перед подорожами. Умови безкоштовності доволі легкі. А для УБД взагалі їх (умов) нема.
- Ukraine has missed the US$0.67 billion payment on its GDP-linked securities due on June 2, 2025. - Moreover, we do not expect the payment within the securities' contractual grace period of 10 business days, given the government's moratorium on payments on this bond unless it is restructured. - We therefore lowered our issue rating on the GDP-linked securities to 'D' (default) from 'CC'.
Але 40К/міс це для КрафтБлек (MС World Black), а для Крафта (бульш курутий МС World Elite) -- 100К/міс
Персмен розказувала про суттєві покращені умови у Крафта (без Блек), але що там суттєвого крім підвищеного місячного ліміту? Ну хоча б з того, чого б не вистачило вам у «Блек»? Я б не хотів підписуватись на обовʼязок кидати по 100к на місяць. Це вже доволі вимогливі умови, які виконати можна, але не без зусиль.