Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Оцього не зрозумів. Наче ж наложки не має бути у доставці від OLX, лише вартість товару + вартість доставки. Гроші ж депонує майданчик OLX з р2р переказу від покупця, щоб розрахуватися ними із продавцем і НП, чи не так?
kreuz написав:Хто замовляв щось на OLX, підкажіть.
1. За товар і доставку оплата відразу. Якщо відмовитесь отримувати, гроші повернуть тільки за товар. 2. p2p 3. Так
Дякую, зрозумів.
А якщо звичайна доставка НП і повна післяплата з наложкою, я ж можу після огляду так само відмовитись, за чий рахунок повернення тоді? Як це регулюється? Таким непевним у товарі й продавцеві досі не був, треба іграшки замовити та пересвідчитися у оригінальності й повній комплектації...
1. За товар і доставку оплата відразу. Якщо відмовитесь отримувати, гроші повернуть тільки за товар. 2. p2p 3. Так
Дякую, зрозумів.
А якщо звичайна доставка НП і повна післяплата з наложкою, я ж можу після огляду так само відмовитись, за чий рахунок повернення тоді? Як це регулюється? Таким непевним у товарі й продавцеві досі не був, треба іграшки замовити та пересвідчитися у оригінальності й повній комплектації...
Возврат за счёт продавца Как эпизодический продавец подскажу - лучше сделайте сессию в Скайпе или в Вайбере до отсылки, пересмотрите все на видео внимательно и дотошно. Нормальный продавец пойдет навстречу и таким образом не будет негативного осадка от сделки
1. За товар і доставку оплата відразу. Якщо відмовитесь отримувати, гроші повернуть тільки за товар.
Є вже зворотній зв'язок доречі. ОЛХ розбиває платіж на два: власне за товар (р2р 6012) + за доставку (4215). Здається жоден не дасть КБ в ЕКСІМі, тому актуальне моє питання 4...
Цікаво, що 3DS приходить лише за товар, а за доставку взагалі без авторизації іде. Чому так?
а че не 6,25 на три года? [/quote]Где я, а где депо на три года [/quote] Так а як Вам вдалося отримати по баксу 5% на півроку?[/quote]В персонального менеджера, і сума від 15к[/quote]
Шварцнегер!
(с) хто не ризикує той не ...
а як дізнались про такі умови - самі випитували чи пропозиція вас знайшла?
Цими вихідними відомий дизайнер Бен Гескін опублікував у Twitter пост про те, що частка спіробітників Apple отримала кредитні картки Apple Card для напівприватного бета-тестування. Він також розмістив фотографії картки, але приховав ім’я інформатора. Коли клієнт отримує кредитку Apple Card, вона є в яскравій упаковці з прихованим чипом NFC. Щоб активувати картку, необхідно відкрити застосунок «Гаманець» та піднести iPhone до NFC в упакуванні картки. Таким чином, цифрова кредитка буде пов’язана із фізичною карткою.
Фізична картка виготовлена з титану, а ім’я клієнта вигравіюють на металі. Картка не має інших друкованих ідентифікаційних характеристик, на кшталт дати закінчення дії або номера рахунку. На передній частині є лише ім’я власника, чип та логотип компанії. На зворотній – логотипи Mastercard та Goldman Sachs, які є банківськими партнерами компанії з обслуговування Apple Card.
«Купертіно» заявляє, що не зтягує комісію за послуги, на кшталт обміну валюти. Відсоткова ставка варіюється від 13% до 24%, в залежності від кредитного рейтингу людини. Картка має систему повернення коштів «Daily Cash»: 2% для всіх транзакцій Apple Pay, 3% для будь-якої покупки в Apple та 1% для покупок за допомогою фізичної картки. Титанова картка діє як символ статусу та резервний спосіб оплати в тих місцях, де відсутні безконтактні платежі.