Квесторе_поверніться Кліент має можливість додавати реквізити своїх банківських рахунків в кабінеті клієнта, а потім вибирати один із них при виводі грошових коштів. Реалізовано все дуже просто. Декілька кліків і ваша заявка в роботі. Комісії при виводі відсутні. Так, всі розрахунки проходять в гривні. Збиток в вашому прикладі складе 2400 грн. Фіксація збитку залежить від суми грошей на рахунку. Якщо залишок грошей досягає критичного рівня в 50%, то брокер має право зкривати позицію. В вашому прикладі закривати позицію примусово ми не будемо. Але краще мати резерв грошей для ефективного управління ризиками.
NETTRADER написав:Квесторе_поверніться Кліент має можливість додавати реквізити своїх банківських рахунків в кабінеті клієнта, а потім вибирати один із них при виводі грошових коштів. Реалізовано все дуже просто. Декілька кліків і ваша заявка в роботі. Комісії при виводі відсутні. Так, всі розрахунки проходять в гривні. Збиток в вашому прикладі складе 2400 грн. Фіксація збитку залежить від суми грошей на рахунку. Якщо залишок грошей досягає критичного рівня в 50%, то брокер має право зкривати позицію. В вашому прикладі закривати позицію примусово ми не будемо. Але краще мати резерв грошей для ефективного управління ризиками.
Дякую що популярно пояснили. Але щось я нічого не розумію. Якщо я на чорному ринку куплю 2000 доларів по 24.2 і продам по 23 то буду мати ті самі втрати. Але для цього мені потрібно буде 48400 гривень з яких залишиться 46000. У вас же на біржі скільки потрібно мати гривень на рахунку і скільки з них залишиться?
Квесторе_поверніться написав:Але для цього мені потрібно буде 48400 гривень з яких залишиться 46000. У вас же на біржі скільки потрібно мати гривень на рахунку і скільки з них залишиться?
Будь ласка. В цьому і полягає фішка. Якщо у вас є необхідність купити 2 тис доларів, то на біржі для цього знадобиться близько 10 тис. гривень, в той час як решту ви можете розмістити на "Дохідній п'ятниці" в Михайліському, наприклад При цьому ви заощаджуєте свій час та не берете на себе ризики покупки валюти на чорному ринку. Або ви можете купити не 2 контракта, а 4 і, відповідно, більше заробити на зростанні курсу. Це безкоштовне кредитне плече.
Квесторе_поверніться написав:Але для цього мені потрібно буде 48400 гривень з яких залишиться 46000. У вас же на біржі скільки потрібно мати гривень на рахунку і скільки з них залишиться?
Будь ласка. В цьому і полягає фішка. Якщо у вас є необхідність купити 2 тис доларів, то на біржі для цього знадобиться близько 10 тис. гривень, в той час як решту ви можете розмістити на "Дохідній п'ятниці" в Михайліському, наприклад При цьому ви заощаджуєте свій час та не берете на себе ризики покупки валюти на чорному ринку. Або ви можете купити не 2 контракта, а 4 і, відповідно, більше заробити на зростанні курсу. Це безкоштовне кредитне плече.
Так може і скажете...по скільки я завтра зможу купити долар (фючерс) і по скільки за місяць продати?
Квесторе_поверніться написав:Так може і скажете...по скільки я завтра зможу купити долар (фючерс) і по скільки за місяць продати?
Звідки ж я знаю?) Я скинув скрін вище з інтрефейсом торгового терміналу, кращий офер на той момент стояв по 24.2 - 2 контракти. Ф'ючерс в першу чергу - зручний інструмент для хеджування валютних ризиків. Ви бачите яка ціна зараз і точно знаєте, що на експірації контракту (дата погашення) ви отримаєте різницю між ціною входу і середньозваженою ціною долара на міжбанку станом на 16:00 в день експірації (http://www.ux.ua/ru/contract.aspx?code=DX-6.15). В нашій статті на Еправді ми намагаємся пояснити, як користуватися цим інструментом. До речі, це серія статтей.
Востаннє редагувалось NETTRADER в Пон 27 кві, 2015 20:09, всього редагувалось 2 разів.
Ситуация.Сегодня в одном банке ( пока не буду говорить в каком ) отказали выдать деньги с текущего счета доверителя, мне т.е. доверенной особе. С меня потребовали выписку из реестра СЕГОДНЯШНИМ числом.
Кто может скинуть ссылку на закон, где банк имеет права отказать без вытяга з реестра ( копии сегодняшним числом ) ?
Все оригиналы документов я предъявил, так же готов был предоставить банку нотариально заверенную копию доверенности ( не сегодняшним числом)
zzzzzz написав:Ситуация.Сегодня в одном банке ( пока не буду говорить в каком ) отказали выдать деньги с текущего счета доверителя, мне т.е. доверенной особе. С меня потребовали выписку из реестра СЕГОДНЯШНИМ числом.
Кто может скинуть ссылку на закон, где банк имеет права отказать без вытяга з реестра ( копии сегодняшним числом ) ?
Все оригиналы документов я предъявил, так же готов был предоставить банку нотариально заверенную копию доверенности ( не сегодняшним числом)
Михайловский банк требует? Они требуют выписки из реестра к доверенности и без нее не хотят разговаривать...
zzzzzz написав:Ситуация.Сегодня в одном банке ( пока не буду говорить в каком ) отказали выдать деньги с текущего счета доверителя, мне т.е. доверенной особе. С меня потребовали выписку из реестра СЕГОДНЯШНИМ числом.
лучше назвать банк, родина должна знать своих героев (можно в ЛС)
разумеется, банк поступает незаконно, и теперь можно предъявить ему иск (если отказ в принятии доверенности документально зафиксирован) или претензию (если не зафиксирован)