|
Байки про банки і не тільки....2008-2017 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Суб 06 лют, 2016 23:27
mike41 Йде мова про нашу користь, а не Кремля. Про независимость росгосов -не верим в независимость. Но доллары для вывода за рубеж они покупают не больше, чем какой-нибудь Агриколь год назад, в разгар курсовых скачек. Поэтому прямого вреда от контроля росгосов Кремлем я пока не усматриваю. Пусть гейропейцы контролируют знач. часть банковского сектора Украины, так они наоборот рады избавиться от укроактивов
-
serg1974
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 73 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 лют, 2016 23:30
Investor_K написав: mike41 написав:яка з трьох цифр є головною,
міжнародно розповсюджена. Але основні авуари у регіональній.
Якщо я правильно зрозумів, то у Вас є цікава задачка. Коли і як вийти з другої в першу, щоб зафіксувати прибуток. Який, коли вгадаєте, перевищить результат 3-5 річного тримання грошей на депозитах.
-
mike41
-
6
-
- Подякував: 847 раз.
- Подякували: 2508 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 лют, 2016 23:37
Investor_K написав:Росгосы - нет (после слов Гонтаревой, особенно) Буржуи Европы - нет (Кроме Прокредита проценты - плакать хочется) Укр буржуи - рисково. Любой родной буржуй в любой момент может уйти на пенсию, прихватив ссобой на острове капиталей. Укргосы - Ощад явно не для валюты. Укэксим - ставки понизились. Токо Укргаз. Запитання: що робити з валютою бідному селянинові?
Селянину під грушу, міщанину у матрац 
-
Скупердяй
-
-
- Подякував: 3 раз.
- Подякували: 718 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 лют, 2016 23:45
Investor_K написав: Frei написав:Чим Ощад для валюти не підходить?
Там чтобы снять с карточки валюту надо полдня потерять. Это при том, что заказывать надо заранее. Чтобы снять, например, тысяч 50 - надо полжизни потерять.
У нас не так. Правда, за часів "каруселей" було погано. А зараз у валютній касі на майдані Конституції все нормально. Звичайно, в рамках ліміту НБУ.
-
mike41
-
6
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 лют, 2016 23:46
serg1974 написав:mike41 Йде мова про нашу користь, а не Кремля. Про независимость росгосов -не верим в независимость. Но доллары для вывода за рубеж они покупают не больше, чем какой-нибудь Агриколь год назад, в разгар курсовых скачек. Поэтому прямого вреда от контроля росгосов Кремлем я пока не усматриваю. Пусть гейропейцы контролируют знач. часть банковского сектора Украины, так они наоборот рады избавиться от укроактивов
Ви ухиляєтесь від відповіді. Тому повторю: І ще: чи віримо ми з Вами, що ці "українські банки з державним російським капіталом" (с - В.Гонтарева) абсолютно аполітичні і єдине, що їх турбує, то це як би ще краще обслужити економіку і населення України? 
-
mike41
-
6
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 лют, 2016 23:49
mike41 Я же ответил - мы не верим в их аполитичность ( независимость ) А вы считаете, что Укрсиб / Аваль волнует как бы краще обслужить экономику Украины? Я думал они бабки на туземцах зарабатывают. А то, что ж они не кредитует под 5 годовых? Они ж покупают не дороже 2-х.
-
serg1974
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 73 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 06 лют, 2016 23:57
Investor_K написав:Запитання: що робити з валютою бідному селянинові?
Алла, Marfin - не?
-
Dikoy
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 45 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 лют, 2016 00:01
Starikan написав: Козак-характерник написав: А далі кропітка роботу... котра виконується за пристойне матеріальне винагородження. Ії я робити не буду... т. як час кайфувати! Всім дякую за приємну кумпанію! Щасти!
Точка зрения понятна. Такая же, как у власть имущих. 
Відповім класикою... — Видишь ли, малыш, если бы я жил три жизни, я бы одну просидел в тюрьме, другую — отдал тебе, а третью — прожил бы сам, как хочу. Но так как она у меня всего одна, то сейчас я, конечно, рад. А ты умеешь радоваться? — Егор от полноты чувства мог иногда взбежать повыше — где обитают слова красивые и пустые. — Умеешь, нет? Шофер пожал плечами, ничего не ответил. — Э-э, тухлое твое дело, сынок, — не умеешь. — А чего радоваться-то? Егор вдруг стал серьезным. Задумался. С ним это бывало — вдруг ни с того ни с сего задумается. — А? — спросил Егор из каких-то своих мыслей. — Чего, говорю, шибко радоваться-то? — Шофер был парень трезвый и занудливый. — Ну, это я, брат, не знаю — чего радоваться, — заговорил Егор, с неохотой возвращаясь из своего далекого далека. — Умеешь — радуйся, не умеешь — сиди так. Тут не спрашивают.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 лют, 2016 00:06
serg1974 написав:mike41 Я же ответил - мы не верим в их аполитичность ( независимость ).
Отже, ми припускаємо, що вони тут виконують якусь місію, є в них певна роль у гібридній війні. Нам важко її визначити, але Вашингтон (який там не має власних грошей) це зробив і запровадив проти них санкції. Він зробив це проти України, яку всіляко підтримує? Щось тут не так. А висновок елементарний: гроші не люблять таких "двусмысленностей". І, жертвуючи процентними пунктами, тікають від них з найпростішого інстинкту - самозбереження. Бо конфліктують держави, а під шахом (я колись писав, що під подвійним шахом - з Москви та Києва) особисті зароблені гроші. Чи варта така гра свічок? Я вирішив, що ні у березні 2014. Мої давні приятелі-тамтешні топи усе зрозуміли і навіть не пробували мені це відрадити.
Востаннє редагувалось mike41 в Нед 07 лют, 2016 00:21, всього редагувалось 1 раз.
-
mike41
-
6
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 07 лют, 2016 00:09
Frei написав:А где сейчас можно 50 тонн валюты снять, да хотя бы за полдня?
На депосертификатах в банках "которые отдают"
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-