Квесторе_поверніться написав:Luka256, за інфо Експреса можливо грошенята виводили цим сервісом https://www.portmone.com.ua/r3/perevod? Там слід знати всі реквізити карти. Як вони опинились в зловмисників слід розслідувати. Можливо в жовтні 2016 була можливість змінювати номер мобільного в Веб24 ощада? Раніше можна було входити в ІБ без підтверджуючого СМС. А доступ до ІБ жертви слід було щоб змінити ліміти на інтернет...мабуть. Ну і 2 транзакції було, тому що портмоне за одну пущає на 25000 а умикнули 32000. Так що номер карти, дата і СВВ код були відомі злодіям. Це підтверджує і Експрес і Ощад. Ощад натякає що ці атрибути надав злодіям власник карти.
Я зрозумів, що у потерпілого не було ІБ, та й не потрібний він йому. Ліміти знімаються через фінансовий номер і 4 цифри карти. Також фінансовий номер потрібен при переказах на Портмоне. А от як вони поміняли фінансовий номер в Ощадбанку повинні знати і розказати всім. І визнати, якщо це правда, співучасть співробітника.
тики написав:ребя, в какие банки еще можно ложить ? а то с этим диамантом прям неожиданно как-то
Самые надёжные банки, алюминиевая и стеклянная.
Ну да, а если "активисты" в дом нагрянут и скажут "Что ты сделал для революции"? и помахав для убедительности перед носом "парабеллумом", заявят что торг здесь неуместен? иногда вклады с невозможностью досрочного расторжения позволяют спать спокойнее )))
тики написав:ребя, в какие банки еще можно ложить ? а то с этим диамантом прям неожиданно как-то
Практически с любым банком из орбиты недоолигархов, как укр так и росс, неожиданности могут возникнуть в любую минуту. А уж за Диамант - какая неожиданность, минимум последние полгода его штормило так, что Айвазовский с "Девятым валом" просто отдыхает.
П.с. Только не надо путать текущие выплаты с финансовым состоянием банка и возможностями (желанием) владельцев вливать живые деньги в банк.
Luka256, фінансовий номер в Ощаді 1.можна змінити через банкомат ....потрібен пін. Лишаються сліди. 2. через термінал - знову пін. Лишаються сліди. 3. Кожуть що через ІБ ніззя, можливо в жовтні 2016 було можна? Мовчать. 4. Менеджер в відділенні може змінити. Слідів не лишається. Ні?
Без "бриллиантового" среди крупняка укркомбанков остаются Пивень,Сережа-банк и оставшиеся банки алигаторов-ПУМБа и Пиня-банк.Остальное - мелочевка,из которой еще с десяток завалят. Если отбросить 6 с госучастием + 38 с иноучастием,то считай укркомбанков остается половина.Причем с мизерной долей около 10% всех активов БС. Здобули.Спасибо доХтору Го и ее команде санитаров.
Тихон написав:Без "бриллиантового" среди крупняка укркомбанков остаются Пивень,Сережа-банк и оставшиеся банки алигаторов-ПУМБа и Пиня-банк.Остальное - мелочевка,из которой еще с десяток завалят. Если отбросить 6 с госучастием + 38 с иноучастием,то считай укркомбанков остается половина.Причем с мизерной долей около 10% всех активов БС. Здобули.Спасибо доХтору Го и ее команде санитаров.
Квесторе_поверніться написав:Luka256, фінансовий номер в Ощаді 1.можна змінити через банкомат ....потрібен пін. Лишаються сліди. 2. через термінал - знову пін. Лишаються сліди. 3. Кожуть що через ІБ ніззя, можливо в жовтні 2016 було можна? Мовчать. 4. Менеджер в відділенні може змінити. Слідів не лишається. Ні?
Підтримую 4 варіант. Але Ощадбанк не визнає того, що співробітник-співучасник. А його треба покарати.
Чуть не по теме Кто пробовал платить через ИБ за загранпаспорт? Хочу заплатить за всю семью, но на всех квитанциях в поле плательщик буду я. Мокрые печатки в банке поставлю, но интересует, примут ли квитанции, если ФИО за кого плачу, будет в назначении платежа, а не в поле плательщик. Не будет ли вопросов в центре обслуживания?
ziks написав:Чуть не по теме Кто пробовал платить через ИБ за загранпаспорт? Хочу заплатить за всю семью, но на всех квитанциях в поле плательщик буду я. Мокрые печатки в банке поставлю, но интересует, примут ли квитанции, если ФИО за кого плачу, будет в назначении платежа, а не в поле плательщик. Не будет ли вопросов в центре обслуживания?
Тихон написав:Без "бриллиантового" среди крупняка укркомбанков остаются Пивень,Сережа-банк и оставшиеся банки алигаторов-ПУМБа и Пиня-банк.Остальное - мелочевка,из которой еще с десяток завалят. Если отбросить 6 с госучастием + 38 с иноучастием,то считай укркомбанков остается половина.Причем с мизерной долей около 10% всех активов БС. Здобули.Спасибо доХтору Го и ее команде санитаров.
Ще Мегабанк пана Суботіна з харківського Турбо Атому забули; не дивлячись на те що його намагаються подати під соусом породистого - 30% у західних партнерів; за дивним збігом у покійному нині Дельта банку доля західних партнерів теж була 30%.