|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: П'ят 16 лют, 2018 23:25
akurt написав:Припустимо, на ту ж сумму, що зазначена вище - 112 000 $: 112 000/45.75=2 448 акций. Так, дивимося календар: о, 16 лютого. Яка там ціна продажу? О! 55.60$. Тобто, продавши всі акції 45 секунд тому, маємо: (2 448х55.60)-112 000= 24 108 $ Чи вистачить купити однушку за гроші, що впали з неба? 24 108 $/700= 34 квадратного метра. Блін, не вистачить... шкодА...
....та ж ото-то!- ГРОШІ - РОБЛЯТЬ ГРОШІ!!! ("добра жена - як є міх пшона! - то чого вона дурна, як пшона - нема?!") 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 633 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 лют, 2018 23:32
Bolt написав:Сумніваюсь , що вдасця здати однушку за 8 кг. Моя спроба здати трьошку біля старого Шувару за 8кг закінчилась нічим.Спочатку ніхто не хотів стільки давати або потенційні орендарі не пройшли фейсконтроль(реально за 2 місяці було 4 покази), а потім коли курс пішов під 29 я сам передумав здавати.
..."старий Шувар" - це "верхній", чи "нижній"?(я думаю, що Ви мали на увазі "нижній"-гуртовий... ....дайте - вгадаю: напевно, вул. Демянська, в глибині(далеко до траси), радянський стан....- так? ...бо, думаю, якщо б було біля "верхнього" - то за ті гроші "відірвали б з руками"! 
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 лют, 2018 23:37
Я взагалі то 6000 думав ставити
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
fis
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 лют, 2018 23:38
Але то поки плани, бо будинок ще не зданий
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
fis
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 36 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 лют, 2018 23:59
Долярчик написав: Bolt написав:Сумніваюсь , що вдасця здати однушку за 8 кг. Моя спроба здати трьошку біля старого Шувару за 8кг закінчилась нічим.Спочатку ніхто не хотів стільки давати або потенційні орендарі не пройшли фейсконтроль(реально за 2 місяці було 4 покази), а потім коли курс пішов під 29 я сам передумав здавати.
..."старий Шувар" - це "верхній", чи "нижній"?(я думаю, що Ви мали на увазі "нижній"-гуртовий... ....дайте - вгадаю: напевно, вул. Демянська, в глибині(далеко до траси), радянський стан....- так? ...бо, думаю, якщо б було біля "верхнього" - то за ті гроші "відірвали б з руками"! 
Старий, той що верхній.Вул Хоткевича.Хата була куплена в 09 році за 52 куо.Десь 15 куо вбухано в ремонт з меблями.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 270 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 17 лют, 2018 09:02
Bolt ...дивно, мали б орендарі активнішше цікавитись... 1)...і, всетаки, вона, мабуть, далеко, від основної дороги Ч. калини! 2)...а яка там комуналь? (наприклад, за січень)
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 17 лют, 2018 09:03
fis написав:Але то поки плани, бо будинок ще не зданий Sent from my iPhone using Tapatalk
... це який?
-
Долярчик
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 17 лют, 2018 10:21
Bolt написав: Долярчик написав: Bolt написав:Сумніваюсь , що вдасця здати однушку за 8 кг. Моя спроба здати трьошку біля старого Шувару за 8кг закінчилась нічим.Спочатку ніхто не хотів стільки давати або потенційні орендарі не пройшли фейсконтроль(реально за 2 місяці було 4 покази), а потім коли курс пішов під 29 я сам передумав здавати.
Старий, той що верхній.Вул Хоткевича.Хата була куплена в 09 році за 52 куо.Десь 15 куо вбухано в ремонт з меблями.
добряче Ви завалили за ту хату яка квадратура? там комуналь під 2-2.5 тис тягне напевно узимку. багато чурбанів там оселилось останнім часом. пошлюбувались із українками та наплодили купу чурбанят. тепер ті чурбанята ганять наших дітлахів і пробивають шини водіям, які ставлять автівки на "місця чурок" добре знаю цей район у лісі відпочивали деколи 
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1319 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 17 лют, 2018 11:47
Долярчик написав:Bolt ...дивно, мали б орендарі активнішше цікавитись... 1)...і, всетаки, вона, мабуть, далеко, від основної дороги Ч. калини! 2)...а яка там комуналь? (наприклад, за січень)
До Шувару 150м, до трамвайної зупинки десь 300_350 м.За січень опалення 1600, ЖЕК 250.Світло, вода лічильники.Дзвонили переважно риги.Пропонують якісь не прохідні варіанти, то три хлопця, то три дівчии, то двох грузинів, що торгують на Шуарі. Зразу їм відповів, що бордель з хати робити не збраюсь.Останні люди які пришли дивитись.Самі сказали,що таку хату не здавалиб.Короч наразі замість давати 300 паперів пасивного прибутку , 500 збитку але в рік. Метраж 68 м.Робили для нашої родички, яка зара виїхали за кордон.Тож як для себе.Яби особисто на Сихові буду жити тільки у випадку якщо не буде грошей на бензину.Бо зара живу 300м до оз Наварія.Доречі вчора написав в Пустомитах РЕМ заяву на двоставковийтариф, лічильник вже декількамісяців відповідний стоїть, але бюрократія.
-
Bolt
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 270 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Суб 17 лют, 2018 12:30
Bolt написав: Долярчик написав:Bolt ...дивно, мали б орендарі активнішше цікавитись... 1)...і, всетаки, вона, мабуть, далеко, від основної дороги Ч. калини! 2)...а яка там комуналь? (наприклад, за січень)
До Шувару 150м, до трамвайної зупинки десь 300_350 м.За січень опалення 1600, ЖЕК 250.Світло, вода лічильники.Дзвонили переважно риги.Пропонують якісь не прохідні варіанти, то три хлопця, то три дівчии, то двох грузинів, що торгують на Шуарі. Зразу їм відповів, що бордель з хати робити не збраюсь.Останні люди які пришли дивитись.Самі сказали,що таку хату не здавалиб.Короч наразі замість давати 300 паперів пасивного прибутку , 500 збитку але в рік. Метраж 68 м.Робили для нашої родички, яка зара виїхали за кордон.Тож як для себе.Яби особисто на Сихові буду жити тільки у випадку якщо не буде грошей на бензину.Бо зара живу 300м до оз Наварія.Доречі вчора написав в Пустомитах РЕМ заяву на двоставковийтариф, лічильник вже декількамісяців відповідний стоїть, але бюрократія.
риги на оренду на пСихові  ще й у совковому будинку перші хвилі бєженцев валили із шаленим баблосом. Викуповували квартири під"їздами - для сєбя і для братанов купували лише новобуди у крайньому випадку знімали лише в новобудах тепер видно босота підтягується до речі, на хоткевича чешка є, одна точно, не продавали там нічого? комуналь дорого, звично для такого варіанту у новобуді та ж квадратура - до 700-800 грн з інетом. жити на пСихові як і у Рясному чи на Кривчицях-це мазохізм після НР сидів у барчику-вежа-кури нічого не змінилось п"яні зарикані пики, співи, крики, бидлота... біля Наварії-шикарне місце, ліва сторона як від від Львова? при в"їзді? не знаєте випадково - озеро до порядку не збираються приводити? прекрасне місце відпочинку, ліс, покупатись є де, шашлики заростає усе геть....
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1319 раз.
-
-
Профіль
-
-
|