Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1234 ... 1068>
Сообщение Добавлено: Пн 22 янв, 2018 01:46

Долярчик

Моя думка така. Наразі ми знаходимось в складному періоді, нерухомість у Львові дешевшає і передумов для її росту поки немає. Те, що економ не впав явище тимчасове, і з часом падаючий комфорт буде тиснути і екном до низу.
Звідси висновок, не має чого поки інвестувати в падючий ринок варто дочекатись дна ! І на мою думку воно ще не наступило. 8)
Львівський БатяР

С нами с: 25.12.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Пн 22 янв, 2018 20:03

... успіх там, де ним вміють ділитись!

Львівський БатяР
....кажете, якщо є кошти на однушку, то краще пересидіти на валют-депо з-рік-два?
...і тут так хочеться вигукнути: але ж бізнес дає значно більше %%!? :D
... і тут почнеться: ...та це ж АКТИВНИЙ, а не пасивний прибуток! :D .... та за ним потрібно дивитись, як за малою дитиною! :D....... та бізнес зараз - НЕ вигідно! ... та "заморозка" коштів буде на роки і то пізнішше, якщо схочеться його продати, то НЕ реально "витягнути" всі кошти, а лише половину вложених!(в кращому випадку).....

... АЛЕ! - він дійсно дає більше %% річних, якщо він правильно побудований і актуальний!

.... і от ми підібрались до питання: ...а ЯКИМ САМЕ бізнесом зайнятись?(відносно тих коштів, за які можна купити однуху)....- що буде давати хороший прибуток, якщо в "це" вкласти, наприклад, 30тис.$? :D
Долярчик

Заблокирован
С нами с: 19.10.15
Благодарил (а): 593 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 23 янв, 2018 00:20

Долярчик

Долярчик писал(а):....кажете, якщо є кошти на однушку, то краще пересидіти на валют-депо з-рік-два?

Така моя думка... Але навіть якщо розглянути житло під оренду, то я б розглядав інші варіанти ніж ви подали, нпр. Еко-дім на Мечнікова. Так, ціна входу висока - десь коло 800дол/м
Але як мінімум
- локація, близько до центру (хв 15-20 пішки)
- наявність 3-ох вишів поблизу (Медичний, Зооветеринарна академія та Торгово економічний інститут),
Будуть гарантувати вам стабільний попит на вашу квартиру.
Думаю, виходячи з цін на сьогодні, на першому році здачі з неї можна і 10 000гр/міс спробувати витягнути.

Долярчик писал(а):.... і от ми підібрались до питання: ...а ЯКИМ САМЕ бізнесом зайнятись?(відносно тих коштів, за які можна купити однуху)....- що буде давати хороший прибуток

Історія успіху в кожному бізнесі унікальна :roll:І часто пов'язана з ризиком/ками та фартом (треті фактори на які ви безпосередньо не впливаєте, але розвиток яких суттєво впливає на розвиток вашого бізнесу)! Нажаль чи на щастя 30к це не така вже й велика сума, маю знайомих які почавши з такою суми кілька років тому виросли в малий бізнес, що дає їм 1500-2000дол в місяць чистого прибутку. Так само є й такі, що втратили все чи майже все....
Львівський БатяР

1
Сообщение Добавлено: Вт 23 янв, 2018 00:20

Львівський БатяР писал(а):Долярчик

Моя думка така. Наразі ми знаходимось в складному періоді, нерухомість у Львові дешевшає і передумов для її росту поки немає. Те, що економ не впав явище тимчасове, і з часом падаючий комфорт буде тиснути і екном до низу.
Звідси висновок, не має чого поки інвестувати в падючий ринок варто дочекатись дна ! І на мою думку воно ще не наступило. 8)

На мою думку теж не наступило,але таке відчуття,що коли наступить,то бажання і інвестувати не буде тут. А життя проходе,може на інші країни подивитися для інвестицій?
sinus

Заблокирован
С нами с: 06.11.17
Благодарил (а): 15 раз.

2
Сообщение Добавлено: Вт 23 янв, 2018 01:14

sinus
Я розглядав Польшу, ч.з територіальну близькість, ті самі що у нас 5-6% річних після сплати податків, а там інакше ніяк..
податки якщо пам'ять не зраджує наступні
- податок на прибуток від оренди 8,5% в рік (на чистий прибуток, тобто за мінусом комуналки і чинш)
- податок на нерухомість 1зл за м2 в рік
- податок на оренду землі (якщо земля в оренді у міста) 10зл за м2 в рік
Добрим є те, що злотий так не девальвує до бакса, навіть вроді за минулий рік виріс,також плюсом є те, що ціна на нерухомість там не падає, навіть ще чуть чуть росте рік до року.
Але будують теж шалено і тому ріст вартості потихеньку затухає.
Львівський БатяР

1
Сообщение Добавлено: Вт 23 янв, 2018 14:17

Львівський БатяР писал(а):sinus
Я розглядав Польшу, ч.з територіальну близькість, ті самі що у нас 5-6% річних після сплати податків, а там інакше ніяк..
податки якщо пам'ять не зраджує наступні
- податок на прибуток від оренди 8,5% в рік (на чистий прибуток, тобто за мінусом комуналки і чинш)
- податок на нерухомість 1зл за м2 в рік
- податок на оренду землі (якщо земля в оренді у міста) 10зл за м2 в рік
Добрим є те, що злотий так не девальвує до бакса, навіть вроді за минулий рік виріс,також плюсом є те, що ціна на нерухомість там не падає, навіть ще чуть чуть росте рік до року.
Але будують теж шалено і тому ріст вартості потихеньку затухає.

С экономической точки да-выигрыша нет. Но зато есть плюшки-легализация денег и дохода в ЕС,плюс более лучшие перспективы для детей-Польша-хороший плацдарм для старта в этих отношениях.
sinus

Заблокирован
С нами с: 06.11.17
Благодарил (а): 15 раз.

2
Сообщение Добавлено: Вт 23 янв, 2018 23:39

...успіх там, де ним вміють ділитись! ч.2

Львівський БатяР писал(а):Але навіть якщо розглянути житло під оренду, то я б розглядав інші варіанти ніж ви подали, нпр. Еко-дім на Мечнікова. Так, ціна входу висока - десь коло 800дол/м
Але як мінімум
- локація, близько до центру (хв 15-20 пішки)
- наявність 3-ох вишів поблизу (Медичний, Зооветеринарна академія та Торгово економічний інститут),
Будуть гарантувати вам стабільний попит на вашу квартиру.
Думаю, виходячи з цін на сьогодні, на першому році здачі з неї можна і 10 000гр/міс спробувати витягнути.

...я подавав більш "доступнішші" варіанти в яких теж не погана локація.....
.....а от Ваш приклад ЕкоДому на Мечникова......- так, локація - супер!(правда, і кладовище поблизу :D ).....АЛЕ! - вступна ціна - зашкалює!(ще й не готове, а через пів року здача)
...от зкопіпастив(ЕкоДім на Мечникова):
Продаж квартир від забудовника
Вказані ціни на найдешевші квартири в цьому ЖК
Заявлена дата вводу в експлуатацію — 2 кв. 2018
1-кімнатні від 1.27 млн грн 46.7 м² 27 160 грн/м²
2-кімнатні від 1.8 млн грн 74.9 м² 24 000 грн/м²
3-кімнатні від 2.21 млн грн 95 м² 23 280 грн/м²
5-кімнатні продані
...."однухи" - трохи завеликі для здачі....і відповідно ДОРОГІ! 1,27млн.грн. = 44тис.$(по сьогод. курсу) і то ще БЕЗ ремонту! :shock: + 200$м2 ремонт+меблі+техніка = ще 9340$! ....разом 44000+9340 = 53340$ і то ще треба чекати пів року і + два міс на ремонт!
....тепер 10 000грн/міс. оренди = 120 000грн/рік =4160$(по сьогод. курсу) ....- нехай, навіть весь час :!: , ми будемо здавати за ту ціну, то виходить, що треба майже 13 років, щоб відбити отих 53штуки баксів :roll: (бачите, навіть, при самому кращому варіанті(10тис./міс), де зовсім не враховані поточні дрібні ремонтики-оновлення - виходить недуже........
....тим більше, ще глянув на карту, то там навколо теж купа якихось нових будинків, а отже і конкуренція буде високою!
....тож, як кажуть на сусідній гілці "ябтамнекупив"!(с) :D
  Львівський БатяР писал(а):Нажаль чи на щастя 30к це не така вже й велика сума, маю знайомих які почавши з такою суми кілька років тому виросли в малий бізнес, що дає їм 1500-2000дол в місяць чистого прибутку.

...а чим саме вони займаються?....виробництво?-послуги?
Долярчик

Заблокирован
С нами с: 19.10.15
Благодарил (а): 593 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 24 янв, 2018 00:45

Я мав на увазі це
https://m.novostroyki.lun.ua/uk/%D0%B6% ... 1%96%D0%B2
Там ціна від 24к гр.
Тому по 100 баксів на метрі мінус або 4100$ від суми, що приблизно 12 міс аренди. А взагальному окупність десь 12років, а тепер порахуйте ваші приклади і вийдете +/- на те саме.
Так, цвиннтар/музей то мінус, але три виші то три плюса, близько до центру то четвертий. Якісь будинки є, я згоден, шо то не пустир :D але я чомусь впевнений, що там простоїв буде менше і ціна за оренду завжди буде вища (при інших рівних)в порівнянні до поданих вами вище інвест проектів.
Але в цілому, то все при нинішній ситуації не є дуже вигідно тому я і не вкладаю! Просто поділився своїм баченням...
Последний раз редактировалось Львівський БатяР Ср 24 янв, 2018 01:36, всего редактировалось 2 раз(а).
Львівський БатяР

1
Сообщение Добавлено: Ср 24 янв, 2018 01:30

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Долярчик писал(а):...а чим саме вони займаються?....виробництво?-послуги?

Перевезення, консалтинг та міні ательє з пошиття одягу.
Найкращий приклад з перевезеннями - знайомий років 8 назад був найманим водійом на фурі. Фірма, що займається перевезеннями з часом пристроїла його на стабільний маршрут - туда сировина, назад готова продукція, маршрут по хорошій ділянці дороги Харків -Київ-Чоп.
Він поїздив рік, познайомився з ЛПР у замовника, потім сів подумав, трохи порахував і запропонував замовнику свої власні послуги трохи дешевше. Самі розумієте, він один не треба годувати директора,менеджера, логіста, нач. відділу кадрів, секретарку і купу потрібних людей які проїдають гроші на великих компаніях. Отримавши попередню згоду від замовника, витряс всі свої збереження, збереження батьків щось допозичив і купив фуру.
пройшло ше кілька років, замовник розвивався і виникла у замовника потреба частіше возити. Мій товариш знову подумав, порахував, після знову витряс збереження ну і щось допозичив та купив ще одну фуру. На неї перетягнув водія з попередньої роботи і тепер на одній машині він їздив сам, а на другій вже на нього працював водій.
Пройшло ще кілька років і зараз в нього 4 машини і він вже не їздить як водій, а сидить дома, працює як логіст - на Ларді шукає вигідні рейси для своїх машин. Каже шо планує купувати 5ту фуру. Каже шо маючи 10 машин вже вигідно мати власний бокс з рем.зоною,де можна і своє і чуже ремонтувати, значить шось має на думці 8)
Ось така коротка історія маленького успіху звичайного водія без нашого вишу та МВІ.
Львівський БатяР

1
Сообщение Добавлено: Ср 24 янв, 2018 02:04

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

sinus писал(а):Но зато есть плюшки-легализация денег и дохода в ЕС,плюс более лучшие перспективы для детей-Польша-хороший плацдарм для старта в этих отношения

Ну це плюшка радше для залімонених корупціонерів-чиновників, а не для дрібних інвесторів...
Львівський БатяР

1
  #<1234 ... 1068>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор