|
Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість! |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 11 бер, 2018 16:33
akurt написав:Другий. Не треба виставляти квартиру в оренду ДЕШЕВО. Треба - дорого. На дорогу квартиру не піде ніщєброд ( вибачайте за італійський термін). Це ніщєброди псують, бо не мали можливості заробити на щось путнє.
Дуже хороша порада. Краще здати дорожче, або не здавати взагалі. Зазвичай так у бізнесі і працює - якщо клієнт хоче дешевше та на всьому економити - то від нього зазвичай тільки головна біль, бо починає прискіпуватись по всіх мілочах. Тут працює правило Паретто - не заробиш ти на тих клієнтах 80 відсотків свого доходу. Краще взагалі не зв'язуватись.
-
sailed
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 160 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 11 бер, 2018 17:48
sailed - super!
Останній раз мої приятелі вибирали на двушку з двох клієнтів - старт ціни 12 000.
Що інтересно - взяли перших по 11 000. А другі пішли в Нову оселю за 12 000. Перші пройшлися по квартирі - я особисто дивився - зроблена дуже гарно дизайнерські але реально не дуже дорого - майже не дивилися. Спитали: - 11 буде? - Буде! - Сіли в БМВ та поїхали за грошима.
Долярчик! Я за "однушку" доплачував 36 (тридцять шість) долярів, площа 45,5. Звісно, що дворівнева - інший хвасон буде. Ще й якщо туркмени будували... А як забудовник - узбек... то - да...
-
akurt
-
-
- Подякував: 4005 раз.
- Подякували: 1448 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Нед 11 бер, 2018 19:29
sailed написав: Зазвичай так у бізнесі і працює - якщо клієнт хоче дешевше та на всьому економити - то від нього зазвичай тільки головна біль, бо починає прискіпуватись по всіх мілочах. Тут працює правило Паретто - не заробиш ти на тих клієнтах 80 відсотків свого доходу. Краще взагалі не зв'язуватись.
Воно то правильно. Сам з таким у бізнесі багато разів стикався, що є певний тип людей з якими краще не звязуватися. Один клопіт. З часом їх починаєш розрізняти по манері спілкування/одягання етс. Я з такими роблю просто: якщо певна послуга кошутє нехай тисячу гривень я їм просто кажу: десять тисяч гривень. Торгу не буде. Немає грошей- проходьте мимо. Так набагато швидше та простіше ніж пояснювати їм чому я не хочу для них працювати. Але тут є питання, якщо розглядати однушки під оренду, які будують пачками, якщо бортувати клієнтів по признаку "не мій тип" та легко зкидувати пару тисяч гривень орендної плати то недовго дійти до стану: "досить батьку торгувати нічим здачі вже давати". Я-ж правий ?
-
es77
-
-
- Подякував: 144 раз.
- Подякували: 280 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Нед 11 бер, 2018 19:37
akurt написав:Я за "однушку" доплачував 36 (тридцять шість) долярів, площа 45,5. Звісно, що дворівнева - інший хвасон буде. Ще й якщо туркмени будували... А як забудовник - узбек... то - да...
Гм. Не знаю що там у Львові, але у Києві є такий "чудовий" забудовник як Укрбуд. У них в нормі перельоти в 10%. Я в 2015-му коли долар скакав до 38 мало не вліз в їхній об'єкт. При плановій площі в 110м2 вийшли плюси по 10м2. За які треба платити по поточній ціні (не тій яка була 3 роки назад). Десять тисяч баксів на пустому місті. І пишуть що це у них на купі об'єктів такі приколи... Такщо будьте пильними. Львівські будівельники рано чи пізно "переймуть опит" по охмурянню довірливіх Инвешторів.
-
es77
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Нед 11 бер, 2018 20:34
Я ж казав: "...якщо туркмени будували... А як забудовник - узбек... то - да..." У Львові мало, але є такі забудовники, які мають тільки якісних виконавців: - підлога така рівненька та горизонтальна - що відразу на неї можна укладати ламінат або укладати листи фанери березової та зверху - паркет. Я саме так зробив. Не рекламую, а рекомендую взяти паркет прямо в цеху в Стрию - в 2016 році мені укладання разом із материалами і роботою обійшовся в 1000 гривень квадрат, це при тому, що досточки довжиною 700 (!!!) мм. - стіни так витягнуті, що їх працівники тільки трохи шпаклюють під покраску... - під'зди кахелем якісно укладеним, пофарбовано все, освітлення включається та виключається автоматично, нерзевні перила. Ліфт польский, включили майже відразу... - перекриття поверхів - плити залізобетонні - а не заливали бетоном, як зараз цехи роблять під назвою "будинок" - у кожній плиті було зроблено отвори, щоби витікла вода від снігу, що міг бути у плитах. - стелю робили з гіпсокартону, щоби і плити не штукатурити, і дроти електрики сховати, і звукоізоляцію підвищити.
При такій якості робіт ось і вийшло, що доплата по техпаспорту - 36 долярів. На двокімнатних доплата була щось там за метр квадратний, чи менше. Не більше. На а там, де туркмени будували, то нашо ви там купували?
Востаннє редагувалось akurt в Нед 11 бер, 2018 20:49, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Нед 11 бер, 2018 20:37
es77 написав: sailed написав: Зазвичай так у бізнесі і працює - якщо клієнт хоче дешевше та на всьому економити - то від нього зазвичай тільки головна біль, бо починає прискіпуватись по всіх мілочах. Тут працює правило Паретто - не заробиш ти на тих клієнтах 80 відсотків свого доходу. Краще взагалі не зв'язуватись.
Воно то правильно. Сам з таким у бізнесі багато разів стикався, що є певний тип людей з якими краще не звязуватися. Один клопіт. З часом їх починаєш розрізняти по манері спілкування/одягання етс. Я з такими роблю просто: якщо певна послуга кошутє нехай тисячу гривень я їм просто кажу: десять тисяч гривень. Торгу не буде. Немає грошей- проходьте мимо. Так набагато швидше та простіше ніж пояснювати їм чому я не хочу для них працювати. Але тут є питання, якщо розглядати однушки під оренду, які будують пачками, якщо бортувати клієнтів по признаку "не мій тип" та легко зкидувати пару тисяч гривень орендної плати то недовго дійти до стану: "досить батьку торгувати нічим здачі вже давати". Я-ж правий ?
Наконец-то дошло? Вообще-то я об этом с первой страницы писал,в отличии (от Дуже хитросделанних ). Хотя то комплимент,кто-то встречался или видел этого подростка,которого зовут Акурт? Я вам так скажу-вы не прошли социальный эксперимент, а у Акурта будет дипломная работа-как социум реагирует на бред!
-
sinus
-
-
- Заблокований
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 287 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 11 бер, 2018 20:55
sinus написав:Наконец-то дошло? Вообще-то я об этом с первой страницы писал,в отличии (от Дуже хитросделанних ). Хотя то комплимент,кто-то встречался или видел этого подростка,которого зовут Акурт? Я вам так скажу-вы не прошли социальный эксперимент, а у Акурта будет дипломная работа-как социум реагирует на бред!
Соціум реагує не брєд правильно. Вам однозначно треба до лікаря. Спробуйте, зараз є нові методи всілякі... Про всяк випадок, в мене є і наукові звання, і науковий ступінь, і нагороди державні. Цього у Вас однозначно і немає, і не буде. І це - правильно! Тому точно кажу, кваліфіковано: Вам однозначно треба до лікаря. Нагадаю, що за вами - борг: - новеньке - грошовите- смачненьке - новітнє Перед госпіталізацією - кажуть - легше розповідати... Розказуйте. Чекаємо... Про те, що головний бізнес - мріяти по ночах заробити 1 000 (одну ) тисячу гривень на квадратному метрі однієї нещасної однушки Ви вже розповідали. Пропускайте. Давайте по темі гілки, Долярчик - топікстартер - просив дуже.
Востаннє редагувалось akurt в Нед 11 бер, 2018 21:09, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Нед 11 бер, 2018 21:00
akurt написав:На а там, де туркмени будували, то нашо ви там купували?
Я-ж кажу: "мало не встряв". Насправді там така історя, що непоганий будинок, можна було брати. Курс нагадаю, летів просто нереально. В день коли стало 29 подзвонив у відділ продажу, сказали квартира є, приїздіть, підписуйте документи. Наступного ранку курс був вже 33 , у відділу продажу сказали: "вибачайте, надійшов наказ "Стоп"". Промовив про себе "всё что не делается-к лучшему". На тому все й скінчилося. Єдине про що жалкую -проходячи мимо обмінки з вивіскою "38" на той момент не скинув все що було по кишенях під 0.
-
es77
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Нед 11 бер, 2018 21:11
Так, я теж жалкував... дійсно, доляр був по 40... Перехрестіться... Моя жінка каже, що зірки так лягли... А лягли б інакше - було б гірше... Тоді, коли доляр був по 40 - всі вже знали, ЩО РОБИТИ, і ціни міняли миттєво... Єдиний момент щастя був восени року 2008: ціна на доляр була зовсям незрозумілою... після 4,7 - то 6,50, то 9-50... А ціни не міняли... Тоді один приятель взяв Honda Pilot за 312 000 гривень при долярі майже 10... При регулярній ціні однозначно вище 50 000 долярів... Я тоді приїхав в салон Хонди та узяв синові ОСТАННЮ Honda Civic Hatchback (це та, що схожа на космічний корабель) за 164 000 гривень при курсі теж майже 10... Ну так що: не все коту масляна...
Востаннє редагувалось akurt в Нед 11 бер, 2018 21:18, всього редагувалось 1 раз.
-
akurt
-
-
-
-
Профіль
-
-
5
Додано: Нед 11 бер, 2018 21:18
akurt написав: sinus написав:Наконец-то дошло? Вообще-то я об этом с первой страницы писал,в отличии (от Дуже хитросделанних ). Хотя то комплимент,кто-то встречался или видел этого подростка,которого зовут Акурт? Я вам так скажу-вы не прошли социальный эксперимент, а у Акурта будет дипломная работа-как социум реагирует на бред!
Соціум реагує не брєд правильно. Вам однозначно треба до лікаря. Спробуйте, зараз є нові методи всілякі... Про всяк випадок, в мене є і наукові звання, і науковий ступінь, і нагороди державні. Цього у Вас однозначно і немає, і не буде. І це - правильно! Тому точно кажу, кваліфіковано: Вам однозначно треба до лікаря. Нагадаю, що за вами - борг: - новеньке - грошовите- смачненьке - новітнє Перед госпіталізацією - кажуть - легше розповідати... Розказуйте. Чекаємо... Про те, що головний бізнес - мріяти по ночах заробити 1 000 (одну ) тисячу гривень на квадратному метрі однієї нещасної однушки Ви вже розповідали. Пропускайте. Давайте по темі гілки, Долярчик - топікстартер - просив дуже.
Все у мене є,і звання і регаліі бо я к тому ж і лікар по вашому профілю,так шо не треба тут тулити!
Востаннє редагувалось sinus в Нед 11 бер, 2018 21:22, всього редагувалось 1 раз.
-
sinus
-
-
- Заблокований
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 287 раз.
-
-
Профіль
-
-