Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 107108109110111 ... 1054>
Повідомлення Додано: Нед 11 бер, 2018 16:33

akurt написав:Другий. Не треба виставляти квартиру в оренду ДЕШЕВО. Треба - дорого. На дорогу квартиру не піде ніщєброд (вибачайте за італійський термін). Це ніщєброди псують, бо не мали можливості заробити на щось путнє.

Дуже хороша порада. Краще здати дорожче, або не здавати взагалі. Зазвичай так у бізнесі і працює - якщо клієнт хоче дешевше та на всьому економити - то від нього зазвичай тільки головна біль, бо починає прискіпуватись по всіх мілочах. Тут працює правило Паретто - не заробиш ти на тих клієнтах 80 відсотків свого доходу. Краще взагалі не зв'язуватись.
sailed

Подякував: 35 раз.
Подякували: 160 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 бер, 2018 17:48

sailed - super!

Останній раз мої приятелі вибирали на двушку з двох клієнтів - старт ціни 12 000.

Що інтересно - взяли перших по 11 000. А другі пішли в Нову оселю за 12 000.
Перші пройшлися по квартирі - я особисто дивився - зроблена дуже гарно дизайнерські але реально не дуже дорого - майже не дивилися.
Спитали:
- 11 буде?
- Буде!
- Сіли в БМВ та поїхали за грошима.

Долярчик!
Я за "однушку" доплачував 36 (тридцять шість) долярів, площа 45,5.
Звісно, що дворівнева - інший хвасон буде.
Ще й якщо туркмени будували... А як забудовник - узбек... то - да...
akurt

Подякував: 4005 раз.
Подякували: 1448 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Нед 11 бер, 2018 19:29

sailed написав: Зазвичай так у бізнесі і працює - якщо клієнт хоче дешевше та на всьому економити - то від нього зазвичай тільки головна біль, бо починає прискіпуватись по всіх мілочах. Тут працює правило Паретто - не заробиш ти на тих клієнтах 80 відсотків свого доходу. Краще взагалі не зв'язуватись.

Воно то правильно. Сам з таким у бізнесі багато разів стикався, що є певний тип людей з якими краще не звязуватися. Один клопіт. З часом їх починаєш розрізняти по манері спілкування/одягання етс. Я з такими роблю просто: якщо певна послуга кошутє нехай тисячу гривень я їм просто кажу: десять тисяч гривень.
Торгу не буде. Немає грошей- проходьте мимо. Так набагато швидше та простіше ніж пояснювати їм чому я не хочу для них працювати.
Але тут є питання, якщо розглядати однушки під оренду, які будують пачками, якщо бортувати клієнтів по признаку "не мій тип" та легко зкидувати пару тисяч гривень орендної плати то недовго дійти до стану: "досить батьку торгувати нічим здачі вже давати".
Я-ж правий ?
es77

Подякував: 144 раз.
Подякували: 280 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Нед 11 бер, 2018 19:37

akurt написав:Я за "однушку" доплачував 36 (тридцять шість) долярів, площа 45,5.
Звісно, що дворівнева - інший хвасон буде.
Ще й якщо туркмени будували... А як забудовник - узбек... то - да...

Гм.
Не знаю що там у Львові, але у Києві є такий "чудовий" забудовник як Укрбуд.
У них в нормі перельоти в 10%.
Я в 2015-му коли долар скакав до 38 мало не вліз в їхній об'єкт.
При плановій площі в 110м2 вийшли плюси по 10м2. За які треба платити по поточній ціні (не тій яка була 3 роки назад).
Десять тисяч баксів на пустому місті. І пишуть що це у них на купі об'єктів такі приколи...
Такщо будьте пильними. Львівські будівельники рано чи пізно "переймуть опит" по охмурянню довірливіх Инвешторів.
es77

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Нед 11 бер, 2018 20:34

Я ж казав:
"...якщо туркмени будували... А як забудовник - узбек... то - да..."
У Львові мало, але є такі забудовники, які мають тільки якісних виконавців:
- підлога така рівненька та горизонтальна - що відразу на неї можна укладати ламінат або укладати листи фанери березової та зверху - паркет. Я саме так зробив. Не рекламую, а рекомендую взяти паркет прямо в цеху в Стрию - в 2016 році мені укладання разом із материалами і роботою обійшовся в 1000 гривень квадрат, це при тому, що досточки довжиною 700 (!!!) мм.
- стіни так витягнуті, що їх працівники тільки трохи шпаклюють під покраску...
- під'зди кахелем якісно укладеним, пофарбовано все, освітлення включається та виключається автоматично, нерзевні перила. Ліфт польский, включили майже відразу...
- перекриття поверхів - плити залізобетонні - а не заливали бетоном, як зараз цехи роблять під назвою "будинок" - у кожній плиті було зроблено отвори, щоби витікла вода від снігу, що міг бути у плитах.
- стелю робили з гіпсокартону, щоби і плити не штукатурити, і дроти електрики сховати, і звукоізоляцію підвищити.

При такій якості робіт ось і вийшло, що доплата по техпаспорту - 36 долярів.
На двокімнатних доплата була щось там за метр квадратний, чи менше. Не більше.
На а там, де туркмени будували, то нашо ви там купували?
Востаннє редагувалось akurt в Нед 11 бер, 2018 20:49, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Нед 11 бер, 2018 20:37

es77 написав:
  sailed написав: Зазвичай так у бізнесі і працює - якщо клієнт хоче дешевше та на всьому економити - то від нього зазвичай тільки головна біль, бо починає прискіпуватись по всіх мілочах. Тут працює правило Паретто - не заробиш ти на тих клієнтах 80 відсотків свого доходу. Краще взагалі не зв'язуватись.

Воно то правильно. Сам з таким у бізнесі багато разів стикався, що є певний тип людей з якими краще не звязуватися. Один клопіт. З часом їх починаєш розрізняти по манері спілкування/одягання етс. Я з такими роблю просто: якщо певна послуга кошутє нехай тисячу гривень я їм просто кажу: десять тисяч гривень.
Торгу не буде. Немає грошей- проходьте мимо. Так набагато швидше та простіше ніж пояснювати їм чому я не хочу для них працювати.
Але тут є питання, якщо розглядати однушки під оренду, які будують пачками, якщо бортувати клієнтів по признаку "не мій тип" та легко зкидувати пару тисяч гривень орендної плати то недовго дійти до стану: "досить батьку торгувати нічим здачі вже давати".
Я-ж правий ?

Наконец-то дошло? Вообще-то я об этом с первой страницы писал,в отличии (от Дуже хитросделанних ). Хотя то комплимент,кто-то встречался или видел этого подростка,которого зовут Акурт? Я вам так скажу-вы не прошли социальный эксперимент, а у Акурта будет дипломная работа-как социум реагирует на бред!
sinus

Заблокований
Подякував: 15 раз.
Подякували: 287 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 11 бер, 2018 20:55

sinus написав:Наконец-то дошло? Вообще-то я об этом с первой страницы писал,в отличии (от Дуже хитросделанних ). Хотя то комплимент,кто-то встречался или видел этого подростка,которого зовут Акурт? Я вам так скажу-вы не прошли социальный эксперимент, а у Акурта будет дипломная работа-как социум реагирует на бред!

Соціум реагує не брєд правильно.
Вам однозначно треба до лікаря. Спробуйте, зараз є нові методи всілякі...
Про всяк випадок, в мене є і наукові звання, і науковий ступінь, і нагороди державні.
Цього у Вас однозначно і немає, і не буде. І це - правильно!
Тому точно кажу, кваліфіковано: Вам однозначно треба до лікаря.

Нагадаю, що за вами - борг:
- новеньке
- грошовите
- смачненьке
- новітнє
Перед госпіталізацією - кажуть - легше розповідати... Розказуйте. Чекаємо...
Про те, що головний бізнес - мріяти по ночах заробити 1 000 (одну ) тисячу гривень на квадратному метрі однієї нещасної однушки Ви вже розповідали.
Пропускайте.
Давайте по темі гілки, Долярчик - топікстартер - просив дуже.
Востаннє редагувалось akurt в Нед 11 бер, 2018 21:09, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Нед 11 бер, 2018 21:00

akurt написав:На а там, де туркмени будували, то нашо ви там купували?

Я-ж кажу: "мало не встряв".
Насправді там така історя, що непоганий будинок, можна було брати.
Курс нагадаю, летів просто нереально. В день коли стало 29 подзвонив у відділ продажу, сказали квартира є, приїздіть, підписуйте документи.
Наступного ранку курс був вже 33 , у відділу продажу сказали: "вибачайте, надійшов наказ "Стоп"".
Промовив про себе "всё что не делается-к лучшему".
На тому все й скінчилося.
Єдине про що жалкую -проходячи мимо обмінки з вивіскою "38" на той момент не скинув все що було по кишенях під 0.
es77

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Нед 11 бер, 2018 21:11

Так, я теж жалкував... дійсно, доляр був по 40...
Перехрестіться...
Моя жінка каже, що зірки так лягли...
А лягли б інакше - було б гірше...
Тоді, коли доляр був по 40 - всі вже знали, ЩО РОБИТИ, і ціни міняли миттєво...
Єдиний момент щастя був восени року 2008: ціна на доляр була зовсям незрозумілою... після 4,7 - то 6,50, то 9-50...
А ціни не міняли...
Тоді один приятель взяв Honda Pilot за 312 000 гривень при долярі майже 10... При регулярній ціні однозначно вище 50 000 долярів...
Я тоді приїхав в салон Хонди та узяв синові ОСТАННЮ Honda Civic Hatchback (це та, що схожа на космічний корабель) за 164 000 гривень при курсі теж майже 10...
Ну так що: не все коту масляна...
Востаннє редагувалось akurt в Нед 11 бер, 2018 21:18, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Нед 11 бер, 2018 21:18

akurt написав:
  sinus написав:Наконец-то дошло? Вообще-то я об этом с первой страницы писал,в отличии (от Дуже хитросделанних ). Хотя то комплимент,кто-то встречался или видел этого подростка,которого зовут Акурт? Я вам так скажу-вы не прошли социальный эксперимент, а у Акурта будет дипломная работа-как социум реагирует на бред!

Соціум реагує не брєд правильно.
Вам однозначно треба до лікаря. Спробуйте, зараз є нові методи всілякі...
Про всяк випадок, в мене є і наукові звання, і науковий ступінь, і нагороди державні.
Цього у Вас однозначно і немає, і не буде. І це - правильно!
Тому точно кажу, кваліфіковано: Вам однозначно треба до лікаря.

Нагадаю, що за вами - борг:
- новеньке
- грошовите
- смачненьке
- новітнє
Перед госпіталізацією - кажуть - легше розповідати... Розказуйте. Чекаємо...
Про те, що головний бізнес - мріяти по ночах заробити 1 000 (одну ) тисячу гривень на квадратному метрі однієї нещасної однушки Ви вже розповідали.
Пропускайте.
Давайте по темі гілки, Долярчик - топікстартер - просив дуже.

Все у мене є,і звання і регаліі бо я к тому ж і лікар по вашому профілю,так шо не треба тут тулити!
Востаннє редагувалось sinus в Нед 11 бер, 2018 21:22, всього редагувалось 1 раз.
sinus

Заблокований
Подякував: 15 раз.
Подякували: 287 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 107108109110111 ... 1054>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему