Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
akurt написав:P.P.S. Щойно отримав відповідь на мій запит з Ужгорода від ІТ-шника. Платять йому 550 $ на місяць. За квартиру віддає 100+комуналь. Ось Вам - з бідних.
IT-ки в Україні діляться на дві великі категорії: ті що працюють на закордонного замовника та ті шо на внутрішнього. Для тих хто працює на внутрішнього 550 зелених ще чудова зарплата. Тому що існує безліч контор по райцентрам та всіляких держустанов де ЗП директора 7000 ,главбуха 5000 а айтішнег щасливий за 4000 грн. Ті що працюють на закордонного замовника також не всі багаті: декілька кілобаксів отримують тільки керівники та сінйьори-програмери. Звичайні програмери щасливі за 1-2 кілобакси, а всіляким HR-м, тестерам і іншим джуніорам ті самі 550 $ за щастя. Ось і виходить що багатим сіньорам та общага даром не потрібна а всім іншим не дуже по карману.
Все вірно! Підняли мені настрій. А то вже хотів кидати цей форум - надоїли знервовані невдахи. Сьогодні чудовий день получився...
Я зранку сказав правду, але не всю... Оскільки es77 настрій підняв, трохи відкрию завісу... Так, який ми сьогодні плюс отримали, сидячі далеко в Анталії? 5 відсотків за день? нормально... Мало, але як за один день, то хай вже будЕ... Примітка: TRY - то турецька ліра... Так, де мій калькулятрор... 5 відсотків від вартості 1-к прєлєсті у Львові... це буде... це буде... за день... це буде... це буде... Щось кнопки погано натискаються...
Востаннє редагувалось akurt в Пон 12 бер, 2018 18:57, всього редагувалось 1 раз.
akurt написав:Так, де мій калькулятрор... 5 відсотків від вартості 1-к прєлєсті у Львові...
Ви краще скажіть правду , Ви коли пишете "Заробив за день XXXX$ " то я Вам вірю, але Ви пишете таке чомусь не кожного дня Чи не виходить часом так що наступного дня (коли Ви не пишете скільки заробили) у Вас мінус XXXX$ ?
І тоді можна цілком відверто стверджувати: "Я завжди кажу тільки правду" (І тихенько подумки "Але не всю" )
Сумніви ваші правильні: там все трохи плигає вверх-вниз...
es77 написав:Розвійте мої сумніви.
Легко Вам особисто подивитися той графік за місяць або за рік... Це треба десь 5-6 кнопок натиснути... Буде відповідь точна. Тут що приємно: тільки вчора вдень, поки дурнуваті топали на мене ногами, поговорили із людиною, людина дала ідею - сьогодні реалізували... Гладимо себе по животику... їмо смажену Дораду... Тільки я Вас благаю, es77: дурнуватим не кажіть, що бачили на фото бокал білого сухого до риби, в них на умі тільки горілка... ну і "сігі"...
Ну, правда, про Лондон: мої приятелі платять за кімнату на двох: по 325 фунтів з людини на місяць. Якщо брати кімнату на 1 людину то десь 400-450 фунтів виходить... На півночі Лондона... приблизно 1 до 3 по цінам з Україною... Просто треба більше заробляти...
Востаннє редагувалось akurt в Пон 12 бер, 2018 19:20, всього редагувалось 2 разів.
akurt написав:P.P.S. Щойно отримав відповідь на мій запит з Ужгорода від ІТ-шника. Платять йому 550 $ на місяць. За квартиру віддає 100+комуналь. Ось Вам - з бідних.
IT-ки в Україні діляться на дві великі категорії: ті що працюють на закордонного замовника та ті шо на внутрішнього. Для тих хто працює на внутрішнього 550 зелених ще чудова зарплата. Тому що існує безліч контор по райцентрам та всіляких держустанов де ЗП директора 7000 ,главбуха 5000 а айтішнег щасливий за 4000 грн. Ті що працюють на закордонного замовника також не всі багаті: декілька кілобаксів отримують тільки керівники та сінйьори-програмери. Звичайні програмери щасливі за 1-2 кілобакси, а всіляким HR-м, тестерам і іншим джуніорам ті самі 550 $ за щастя. Ось і виходить що багатим сіньорам та общага даром не потрібна а всім іншим не дуже по карману.
4000тис. грн. чи 550 баків - 1 - це якийсь хутір, 2 - початківець напевно
akurt написав:Все вірно! Підняли мені настрій. А то вже хотів кидати цей форум - надоїли знервовані невдахи. Сьогодні чудовий день получився...
Я зранку сказав правду, але не всю... Оскільки es77 настрій підняв, трохи відкрию завісу... Так, який ми сьогодні плюс отримали, сидячі далеко в Анталії? 5 відсотків за день? нормально... Мало, але як за один день, то хай вже будЕ... Примітка: TRY - то турецька ліра... Так, де мій калькулятрор... 5 відсотків від вартості 1-к прєлєсті у Львові... це буде... це буде... за день... це буде... це буде... Щось кнопки погано натискаються...
Цікаво, а на чому ж та тюрк хава йоларі за день виросла? Ви інформацію по Туречинні на Yahoo Finance аналізуєте?