це нежитлове приміщення.
От думаю - що зробити: co-working чи co-living?
порадьте!
|
|
![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!Ніякого роду занять. Просто пустує, думаю, яким змістом його наповнити. Ко-воркінги - я іноді проходжу мимо одного зі скляними дверима - то там не те, що не густо, там рідко буває 1-2 особи - принаймні з того, що мені видно. Хтось з форумчан здає в оренду коворкінги? Це прибутково? Ко-лівінг - це наче новий тренд. Недавно постили, але всі були разборками зайняті. От репетитору fis підійшло би таке житло на 4-5 штук? ![]()
Цитати: в колівінгах зазвичай класний ремонт, сучасні меблі та господарі, які стежать за тим, щоб усім завжди було добре. Всього в колівінгу є 26 квартир. Двадцять з них площею 17 кв. м, ще п'ять — по 25 кв. м і одна двокімнатна — 44 кв. м. Також є загальна вітальня і кухня, а незабаром, можливо, облаштують невеликий спортзал. маленька квартира обійдеться в 7500 грн, побільше — у 8500 грн, а кімната в двокімнатній квартирі — 6000 грн. Відсівали тих, хто просто полював за житлом, і брали тих, хто поділяв ідеї добросусідства та розумів, що це взагалі таке. Ще один важливий критерій — робота в IT. У нас, айтішників, дуже високі вимоги до сервісу через те, що у всіх високі зарплати й усі звикли до хорошого. Я не буду жити в убитій квартирі за чотири тисячі просто тому що не буду — мені важливий простір, який мене оточує, і комфорт. А цей колівінг надає сервіс нашого рівня. З мінусів — звукоізоляція в квартирах 1. Специфічний контингент 2. високі вимоги до ремонту-обстановки 3. кількість квартир, їх заповнюваність 4. ціна практично співставна до ціни звичайної орендної квартири потрібно вкласти чимало коштів маю знайомих айтішнегів, одружених, неодружених, з дітьми/без. усі вони або живуть у зйомних квартирах або уже купили своє жоден із них не висловлював бажання жити у гуртожитку напевно ментальність сходу-центру інша ніж на заході. тут цінується насамперед своє ![]() ![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!...з тим коливанням курсу(і взагалі, зараз курсові карти перетасували), невідомо в чім зберігати кошти на наступний рік на ремонт(на весну)?
....мабуть, виберу 50/50 дол. депо/грн. депо - поступово конвертуючи через товар на грн. і закидаючи на депо до весни! (цікаво, скільки плита осб буде коштувати ще через рік)) ....і планую, трохи на ремонт покористуватись кедитними коштами від привату.... - цікаво, чи то і надалі діє ото: "не перевищувати 50тис.грн. при купівлі товару одним платижем"?(в день/місяць?) ...чи це відмінили? ![]()
Уважно прочитав ту статтю. Оскільки мої діти та їх одногрупники-однокласники тільки IT, можу сказати пару слів. 1. Такі гуртожитки мають право існувати. Все одне і теж: "На кожен товар є свій покупець". 2. Якщо людина зі сфери IT - це ще не означає, що добре заробляє, бо або самоучка, що не знайшов (знайшла) якісної роботи, чи тільки готується. Такий захоче зняти щось дешеве. Зверніть увагу: 8 500 на місяць - то не дешево. Мої приятелі вклалися в 1-к квартири в Ірпені - дуже добре получається, бо від них на маршрутці доїхати до найближчої станції метро - 20 хвилин, і квартири розбирають як пиріжки, бо оренда вартує дешевше, ніж у Києві. І це - ОКРЕМІ квартири. 3. Влітку року 2016 сиділи на трибуні "Арена-Львів" на "ОЕ!" - зверху в ряду сиділи дві родини з Тернополя - десь по 35 років. ІТ-шники з бідних. Поспілкувалися трохе - здивувався мізерним зарплатням, але ось Вам: ІТ. 4. Нормальний ІТ-шник в Україні заробляє 4 000 долярів на місяць і не буде жити в такому гуртожитку, де (цитую): "Я від усього тут тащусь. Немає відчуття, що винаймаю квартиру. Це мій дім. Я із задоволенням сюди повертаюся." 5. Одну із моїх 1-к квартир винаймав ІТ-ник зі Львова - платив 9 000 на місяць і не думав хрюкати. Платив справно. Жив один. Вже в Європі. А так що ж: бізнес як бізнес, і таке - гуртожиток - з красивою іноземною назвою має право існувати... Особисто я - пас. Будучі студентом, ніколи не жив у гуртожитку, хоча приходити "в гості" дуже подобалося... особливо коли із одногрупником Сергієм приходили вдвох до двох дівчат в одну кімнату - до Тані та Олі. Звісно, ні я, ні Сергій не збиралися на них одружуватися. Я тільки гордий тим, що один раз врятував Таню від смерті. Сергій вже з нею впорався і лежав відпочивав. Не знаю, що він там сказав Тетяні, бо саме був зайнятий з Олею - але помітив, що Таня встала гола - підійшла до шифонеру, що був ближче до дверей - відкрила ліві дверцята та почала ковтати таблетки (Сергій того не міг бачити, а я побачив). Прийшлося злізти мені з Олі - кинутися до Тані - вона ковтала таблетки Тазепаму - штук - 20 вже встигла. Ну що, витяг Сергія з крОваті, поставили ту Таню на коліна та закладали пальці в рота, щоб повернути ті таблетки. Вижила. Зараз мешкає у Знаменці. P.S. Пані Lambada, як на вашу думку: із 27-ми мешканців збоченців, що не будуть давати нормально жити як орендодавцю, так і орендарям в одному коридорі біля однієї пралки та на одній кухні - більш, ніж 7, чи менше? P.P.S. Щойно отримав відповідь на мій запит з Ужгорода від ІТ-шника. Платять йому 550 $ на місяць. За квартиру віддає 100+комунальні. Ось Вам - з бідних. Не жонатий. Щось я не думаю, що він піде в той гуртожиток. Востаннє редагувалось akurt в Пон 12 бер, 2018 18:37, всього редагувалось 1 раз.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|