Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 187188189190191 ... 1053>
Повідомлення Додано: Чет 29 бер, 2018 11:31

Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

Lambada написав:І я би не надіялася на систему опалення від забудовника - все одно треба фільтри на воду доставляти, батареї замінити на більші. І система опалення - то, мабуть, найдорожче в амортизації.

Котел Вісман, батареї думаю років 10 прослужать.

На рахунок Бошу. Маю пралку - 15 років. Коли купували на продавець сказав, що краще взяти самий простий Бош ніж щось ішне. Так от ця пралка минулого року тільки почала вібрувати сильно на віджиманні. Тесть розібрав, і нічого не знайшов, але ми взяли до уваги що все чистеньке і гарненьке у середині. Зібрали назад - не вібрує. Загадка. Маю холодильник Бош,мін 10 років. компресор там Мацусіта (це панасонік). На квартуру стоїть відсікач так що скачки напруги не страшні. Ну, параноїки можуть ще стабілізатор поставити. Так що яб не був вже так однозначно проти Бошу, хоч техніка і зроблена якось простенько.

Кухню можна зробити самостійно. Маю досвід. Зробив все сам в квартиру де я живу. Вийшло 1,5к долларів. Але це ніякогго ДСП, тільки фанера, шпонована фанера, фасади мдф шпоновані дорогим шпоном, вся вурнітура Blum на доводчиках(700 баксів десь). Столешня зі штучного каменю. З такими матеріалами на замовлення булоб 3000$. Мінуси - треба час, я витратив 4 місяці. Робив по вечорах в гаражі. Але я дуже собою гордий, бо майже без помарок все вийшло як для першого разу.
fis

Подякував: 13 раз.
Подякували: 36 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 29 бер, 2018 11:42

fis - Ви супер!

Як бачите, панове, можливі різні методи оптимізації тієї справи.
І гроші попливуть у руки...
akurt

Подякував: 4000 раз.
Подякували: 1444 раз.

Профіль

4
Повідомлення Додано: Чет 29 бер, 2018 12:32

Пане Акурт!
...дякую, за розлогу відповідь....
(хоч бачите, за бош є теж хороші віднуки)
.... а як Вам такий варіант: є родичка, яка вже давним-давно працює в Італії.... - і от я її можу попросити, щоб вона передала мені звідти всю цю техніку, наприклад, того ж таки Самсунга?
...хоч, ще зовсім не цікавився їхніми цінами....
....як Вам таке?
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 29 бер, 2018 13:08

Навряд чи я дам позитивну відповідь.
Там багато кордонів треба пройти.
Мені казали, що із Італії їздять люде - передають спеціально подарунки та посилки.
Ввважаю, що не варто. Там більше клопоту буде.
Простіше поїхати самому в Польщу та все купити.
Ми навіть купляли умивальники в душову та тумби під умивальники. Брали навіть дверні ручки та килими.
Все дешевше НАБАГАТО. На дуже-дуже багато.

Моя порада така:
- НІЧОГО із одягу не купувати в Україні - всі ціни завищені в 2-3 рази. Працюєте на "дядю" та "тьотю". Я вже писав - в мене знімала однушку пані, що тримала власний магазин італійського - без обману - одягу, так вона раз на місяць САМА літала в Італію, купувала тряпок 2 баули, жила в готелі під Міланом, харчувалася, тут всі ціни множила на 2 або 3 - жила так припіваючи, що потім викупила в мене ту однушку, в якій прожила здається три роки - за 55 000 долярів.
Ліпше купити собі та жінці авіаквиток, злітати в Мілан одягтися з ног до голови за єврокопійки.

- поїхати у Польщу та зробити закупи - все для кухні, наприклад та килими-ковдри-посуд-виделки і таке інше. ТВ - точно в 2 рази дешевше получається. Так само штори та гардини - в тричі дешевше.

І ще супер-варіянт: купуєте майже за копійки авіаквиток зі Львова в Анталію - відпочиваєте тиждень, після пляжу робити закупи на одіг та взуття реально в 10 (ДЕСЯТЬ, не жартую) разів дешевше, ніж ви купите у Львові.
Ось жінка й не хотіла купити але купила такі тапці...
Зображення
35 (тридцять п"ять) гривень.
Інакше получається, пан Долярчик, повна ця, як її, забув... занічується на "...ня"...
Ви важко працюєте щоби у Вас потім всі гроші відібрали на неймовірних цінах на все підряд...
Востаннє редагувалось akurt в Чет 29 бер, 2018 13:26, всього редагувалось 2 разів.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Чет 29 бер, 2018 13:20

fis написав:Кухню можна зробити самостійно. Маю досвід. Зробив все сам в квартиру де я живу. Вийшло 1,5к долларів. Але це ніякогго ДСП, тільки фанера, шпонована фанера, фасади мдф шпоновані дорогим шпоном, вся вурнітура Blum на доводчиках(700 баксів десь). Столешня зі штучного каменю. З такими матеріалами на замовлення булоб 3000$. Мінуси - треба час, я витратив 4 місяці. Робив по вечорах в гаражі. Але я дуже собою гордий, бо майже без помарок все вийшло як для першого разу.

Вы супер.

Живу недалеко від ВіЯра, хто не знає, це сучасна контора, що пиляє\фарбує\кромкує дсп на замовлення, та робить ще мільон приємних речей для шаф, кухонь та інше. То я там замовляв порізку та кромкування дсп для шаф (а їх у квартирі аж 6).

Та то є тільки треть роботи - виміряти, замовити, порізати, доставити у квартиру. А прорахувати треба все до міліметра! Кромки, товщина дсп, скільки зьЇсть дверка і багато іншого. Скільки разів переміряв ДО замовлення, кожен раз шось находив нестиковку, декілька раз дзвонив просив відрихтувати замовлення ПІСЛЯ оплати, і навіть після зборки були у самого себе питання - як я міг ТАКЕ наміряти, Їздив з детальками, переробляв, добре що іх було 3-4 штуки, багато детальок просто забув (плінтуси), 2-3 контора налажала ну і шось ще помалу.

Друга треть - зібрати каркас шафи + полки. Ніби нічого страшного, але ДІРКИ під мебельні шурупи, і взягалі, дірки під будь що, вони не свердлять (я так думаю, ніхто з подібних контор, які не віготовляють шкафи під ключ, не свердлять). Так от все підігнати рівнесенько горизонтально і вертикально це дуууууже кропітка робота.

Третя фаза - двері (розсувні системи, а де просто на завісах), шухляди (якщо є, у мене були в кожній шафі по 2-3 шухляди), труба під вішаки, завіси всілякі, плінтуси і може ше шось. Тільки шухляди в мене забрали ПОВНИХ 3 дні моєго життя.

Враховуючи, що ми вибирали на 4 шафи дуже дорогий дсп на двері (десь біля 4000 грн - лист), все-про все обійшлося 43000 грн за 6 шаф. Я навіть уявити не можу, скільки вони б коштували на замовлення під мій розмір, під саму стелю (0,5 см від стелі до шафи, всі шафи збирались ВЕРТИКАЛЬНО, бо якшо зібрати горизонтально - діагональне ребро не дасть поставити його).

Кухню замовили десь за 1500 у.о. в Леруа Мерлен, не знаю, е у Львові такий, але теж на замовлення, під стелю. Епіцентр тільки має набір ящиків з різними розмірами.
Але якщо б я робив іЇ як шафи, то десь в 2 рази дешевше міг би зробити, але то мороки...

ПС: я теж дуже гордий за шафи і зробив би теж саме, вернись би я в минуле ))
Aldebaranchik

Подякував: 3 раз.
Подякували: 10 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 29 бер, 2018 13:30

Aldebaranchik - ви молодець.
Дійсно можна робити все самому.
В мене є знайомий хлопець - доцент університету, на руки 6 800 гривнеь на місяць.
З голоду б помер, якщо не робив би на замовлення кухні. Сам.
З того й живе...
Казав: має на тому три зарплати доцента.

Але як під оренду - то треба порахувати час на виготовлення самому.

Як каже моя однокласниця - в неї 6 (шість) квартир в оренді:
"Один місяць простою квартири без орендарів - це 11 місяців здачі в оренду дешевше мінмімум на 1000 гривень"

"Один місяць простою квартири взимку - це оплата за опалення із власного карману"
Так що треба натискати кнопки калькулятора і приймати рішення.
akurt

Профіль

4
Повідомлення Додано: Чет 29 бер, 2018 13:38

akurt написав:пан Долярчик, повна ця, як її, забув... занічується на "...ня"...
Ви важко працюєте щоби у Вас потім всі гроші відібрали на неймовірних цінах на все підряд...
І де це важко працює п. Долярчик?
Язиком на форумі?
Чи в магазині при торговлі кавою, цигарками і одягом????

Хіба то важкий труд????
Frant

Подякував: 1769 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 29 бер, 2018 14:34

Aldebaranchik написав:ПС: я теж дуже гордий за шафи і зробив би теж саме, вернись би я в минуле ))

Робив шафу купе в коридор сам. Двері до неї замовляв.
В сапальню все з ікеї купив. Шафа з ікеї вийшла не набагадо дорожче і точно дешевша ніж я б робив на замовлення. Але я вам скажу Шафа з Ікеї це небо і земля порівняно з тим що роблять в нас навіть нормальні майсти. Фабрична порізка поклейка, сверління, аксессуари - бомба. Збирати одне задоволення. Так що я на ікею полюбому цілюсь. Там механізм розсувних дверей прихований, відомої фірми але забув якої. В нас такий купити - третина, як не половина вартості тої шафи. Тому шось сам, а шось і купувати буду. Ще раз подивлюся на ікеївські кухні.
fis

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 29 бер, 2018 14:40

а успіх ЗАВЖДИ там, де ним вміють ділитись! ч. 2

Frant написав:
  akurt написав:пан Долярчик, повна ця, як її, забув... занічується на "...ня"...
І де це важко працює п. Долярчик?
Язиком на форумі?
Чи в магазині при торговлі кавою, цигарками і одягом????

Хіба то важкий труд????

... а ви відкрийте свій магазин, хоча б з тим, що вище перелічили(хоч в мене інша група товарів), і самі станьте за прилавок!(і ще цікаво, скільки будете брати вихідних днів у тижні/місяці/році - якщо будете розуміти, що кожен вихідний = ххх чи хххх гривень вашого прибутку!) - і ненадійтесь, що візьмете продавця! - який захоче за день ххх грн, при тому, що каса впаде на 40/50%(ніж наторговували ви), а відповідно і прибуток ваш треба буде ділити на 2!
... отаке!
Долярчик

Заблокований
Подякував: 593 раз.
Подякували: 633 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 29 бер, 2018 15:25

Долярчик
Ставте в ігнор і не відповідайте. Навіть якщо дуже кортить. В мене він в ігнорі разом із сінусом. Бачу їхні дописи лише в цитатах останнім часом. Корисного, цікавого або просто веселого від обох так і не було за стільки сторінок. Одна сварка і пошук "зради".
fis

Профіль

#<1 ... 187188189190191 ... 1053>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор