Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Lambada написав:Я тоже хочу купити дешево, продати дорого. Купити можна завжди. От кому потім продати? Хто ж той лох, який не візьме дешево, а візьме у мене дорого?
... отут і підійшли до ключового: потрібно взяти ДОБРИЙ варіант, щоб він в подальшому сподобавсь "товстосуму"(ну там локація/краєвид і т. д), або просто з доброю локацією, за яку дадуть ШПекулі-орендодавці більше, ніж в аналогічному термімітнику в "ду-плі" Щурата, чи Рясного))
Козак-характерник написав:бо як не крути, чим далі й далі, все
... отут пасувала би "крапка")) - як не крути, а далі й далі і..... все! - кінець життя! )))
...то ж мораль басні такова: ... чим більше чекаєш.... перебираєш.... і пізніше, якщо і знаходиш(а то й не факт! ), те що шукав...... - то вже й жити/насолоджуватись життям - немає й коли!
Все в минулому. Тепер я вільний козак. І жодному царю або гетьману не служу. Проголосив в своїй хаті українську анархіцьку незалежну республіку. Прапор - червоно - чорний стяг із зображеним на ньому кроліка на мангалі..
change_pm написав:Ви там були? Як якість робіт? право власності вже є? комунікації підключено?
Я не була, якшошо, тому питаю. Тільки бачила у списку скандальних.
був влітку останній раз, якість середня. жив на водогінній 2а - не сподобалось, погана якість. мені якість на лукаша більш до вподоби. права власності ще немає. сподіваюсь, що ось-ось нарешті здадуть будинок і можна буде зайнятись ремонтом.